En utlänning står och drar i Petter-Nicklas på Rättviks station

IVANDRING. Från Facebook kommer denne man som går lös. Sekatör är alldeles för lindrigt. -Pettersson undrar om det är dessa varelser som SVT, Expressen och de andra anser är de högkompetenta som Sverige behöver.

Erdogan, Assad och de andra skrattar gott när de tömmer fängelser och dårhus och skickar de värsta avarterna de har norrut… 

Varför går dåren lös? Owe är nog lite optimistisk när han tror det räcker att hålla uppsikt på barnen.

Tack Reinfeldt och Löfven! Tack så ini helvete mycket!!!

Owe_duracell

120 thoughts on “En utlänning står och drar i Petter-Nicklas på Rättviks station

  1. Haha,finns den spalten kvar än 😂😂😂
    Ja efter när man lagt ut denna,blev man förfrågan om man va ute igen och jagade fler,eller sett andra 😜

  2. Jag ser bara en Pride-deltagare som förvirrat sig till Rättvik & undrar varför han står ensam med snoppen i vädret!?

    ”Tack för att ni valde Sverige!”

  3. Innan han gör något sexuellt mycket värre än att hålla sin ”pisseslang” i handen så se till att han snabbt förpassas till det land där han kommer ifrån. Han är ju inte svensk så det är fullt möjligt att bli kvitt honom.

    • Denna asylturist från gissningsvis Syrien har runkat framför små barn och SVERIGE har satan i helvete en absolut skyldighet att se till att araber/muslimer SPARKAS UT UR VÅRT LAND FORT SOM FAN!!!
      Oavsett varför denna muslim/arab beter sig så här så är han en fara för sin omgivning och Sverige har i första han en skyldighet att värna vår svenska befolkning, ut med den här individen helst tillbaka till Syrien eller var han kommer ifrån….
      Några kloka ord OM VÅRA SKYLDIGHETER från Anthony Brian Logan, USA. LYSSNA OCH BEGRUNDA!!!
      https://youtu.be/pogGsTU_VRI

  4. Varför skriva en Utlänning kunde lika gärna vara en svensk Står invandring också och är lika allvarligt vem det än är Hade du skrivit en svensk och en svenskfödd om det varit det Onödigt

      • Just precis!!! Och så är det jämt. ”Om sanningen ska fram.” D v s, när den inte förträngs och förvrids och masspropageras av hatmedia. Den objektiva skillnaden är inte kön, utan härkomst och trosuppfattning, mellan övergrepp och beskedlighet. D v s allmän utländsk härkomst har större frekvens av skit, och i synnerhet muslimer. DETTA ÄR FAKTA!!!

      • Jasså??????? Hur då?????? Anklagar du OSS, för skiten vad? Snarare är det femenistasen, och såna som DU, som drar alla män över en kam, som är orsaken till att våldtäkterna och tafsandet kan fortsätta, utan att något görs åt de verkliga svinen. D v s invandrarna, och främst muslimerna då. ISLAM, är den absolut största enskilda orsak till skiten. INGET slår detta i mörkeromfattning. I ALLT!!!

    • Trams!!! Svenska galningarna är lätträknade, och bra mycket beskedligare än dom dårar vi får in. De är MYCKET MERA EXTRA ALLT, av skit. Dessutom är det kroniskt och frekvent utbrett, hos alla dem vi får in. Hos äktsvenskar, förekommer det endast mycket undantagsvist. Men det är ju endast detta som lyfts fram, av invandrarkramarmedia. Därför blir det också en bizarr snedvridning i propagandan.

  5. Han skulle lika gärna vara en svensk överförfriskad solbränd man som försökt pissa i buskarna, men en idiot med mobilkamera börjar fota så han drar med snorren i hand.
    Det märks att det inte är intelligensreserven som kommenterar här…..

    • I was to give an answer to this asylum appeasing input.
      But the comment is so bloody moronic so I can’t find words it just made me angry. With people like this, there is no surprise Sweden is heading the way it is…wake up.

    • @Karl,
      intressant att se hur den vänstervridna PK-intelligensen, i oförstånd, desperation och i total brist på argument beskriver sitt eget beteendemönster; att neddrogad pissa i offentlig miljö, och sedan högljutt anklaga den som dokumenterar beteendet, allt för att avleda uppmärksamheten från grundproblemet.
      Intelligensreserv är ett målande uttryck för Din kategori!

      Nej, ”Karl Jonsson masskulturonanist”, detta är en kronisk pedofil-blatte från ett närbeläget asylboende, som blev bortjagad av en ansvarstagande pappa som skyddar sin 6-åriga dotter sedan peddo-blatten tagit fram sitt kön och börjat onanera framför barnet!

      Nu kan Du sluta spekulera i vita mäns skuld till allting och i stället (förutsägbart som en papegoja med tics), byta inriktning och i stället orera om hur synd det är om färgade som bejakar sina exotiska (läs: djuriska, inavlade) gener och bara hävdar sin rätt till det vidöppna, gränslöst naiva Sverige.

      Säkert kan Du (& expo) finna flera fantasifulla förklaringar till varför de rabiata aporna reser i gigantiska flockar till lilla Sverige i norr, för att våldta, mörda, bränna, hota, stjäla, misshandla, utarma och terrorisera den Svenska ursprungsbefolkningen.

      Lästips: ”Kalifatets återkomst” av terrorforskaren Magnus Norell.

      • Han kommer ändå inte lyssna. Vissa är så faktaresistenta så det har ingen betydelse vad som sägs. Hur uppenbart något än är så är det omöjligt att göra en vettig analys. Om de så själva skulle bli nedtvingade på knä och få en kniv mot halsen så skulle de ändå fortsätta yra om ”allas lika värde” ”värdegrund” ”det finns inte vi och dom” ”alla kulturer är lika”. Det är fantastiskt lönlöst att få dem att öppna ögonen.

        Känner en tjej som blev ofredande av en av några pensionsräddare, men hinner ville kntw anmäla honom för det var synd om honom och tänk bara tanken om han skulle bli utvisad. Det är hopplöst.

      • Tror du Kjell Liljegren på fullaste allvar att det är så det ligger till vid denna situation?
        Snacka om förnekelse!!!!
        vakna upp och se problemen vi har!!!!!

    • Han ONANERADE framför en 6-årig flicka. Vill du helt enkelt inte förstå eller förstår du helt enkelt inte vad som är rätt/fel.

      Men troligen är du en sådan där som vill retas med korkade kommentarer? När du sedan får mothugg så blir du glad och känner dig stolt. Oj oj så intelligent och jätte-jätte svårt det är. Så korkad kan du inte vara att du försvarar män som ONANERAR framför barn.

  6. Men seriöst!
    Vad spelar nationaliteten för roll???
    Det har funnits blottare i ALLA tider i detta land som INTE varit annat än ursvenska!!
    Det har också funnits våldtäktsmän, kvinnomisshandlare, pedofiler, taffsare, tjuvar och mördare i ALLA tider som varit URSVENSKA!

    Blottare som blottare!!
    Tjuv som tjuv!!!
    Våldtäktsman som våldtäktsman!!!
    Mördare som mördare!!

    SLUTA sätt en betydelse på vilket LAND idioter kommer ifrån!!
    Idiot som idiot!!

    • Madde :
      Visst är det så men vart kunde vi sända svenskar…………de som har ockuperat Sverige i dag kommer någonstans ifrån så…..return to sender !

    • Det är bara det att, här är det: MER AV EXTRA ALLT. Tro inte att det är samma sak. FÖR DET ÄR DET INTE!!! Våra svenska förgripare m m, är mycket beskedliga, vid en jämförelse. Detta är av en helt annan kaliber än vi är vana vid. Du gör mänskligheten en otjänst, när du drar alla över en kam. Det är en STOR skillnad på brottsling och brottsling.

    • Nu är det ju så att det är mycket vanligare bland skräpet som kommer utifrån och att våra inhemska bekymmer får vi ju leva med och det är svårt att göra något åt saken och ingen annan lär vilja ha skiten men varför skall vi importera alla dessa jävla problem?

      Det är en volymfråga.

      Bara för att det finns 1 våldtäktsman betyder det inte att det är skitsamma om man istället har 1000. Samma sak med mord, andra våldsdåd och krig.

      Jag vet inte hur jävla blåsta ni är på vänsterkanten men det är bra jävla korkat iaf.

      • Det är en problemartsfråga snarare, även om volymen, självklart också spelar in.

        Men en utlänning av fel art, kan göra mer skada och ont, än 1000 beskedliga äktsvenskar.

        För frekvensen och karaktären och råheten på de dåligheter de inkommande för med sig till vårt land, är så offantligt mycket mera, än hos oss äktsvenskar. MYCKET MER AV EXTRA ALLT.

        Så en inkommande person kan göra väldigt mycket mera skada här, än 1000 ursprungliga svenskbor. Så det handlar om vilka man släpper in också, inte bara hur många.

    • @ Madde
      Citat: ”Vad spelar nationaliteten för roll???
      SLUTA sätt en betydelse på vilket LAND idioter kommer ifrån!!
      Idiot som idiot!!”

      Nationalitet, religion, kultur spelar en helt avgörande roll för bl.a. kvinnofriden i våra Nordiska, civiliserade, men otroligt naiva länder:

      BRÅs rapport fastslår att invandrare från Nordafrika (Algeriet, Libyen, Marocko och Tunisien) var 23 gånger så ofta förekommande i våldtäktsbrott jämfört med svenskar. Män från Irak 20 gånger så ofta och män från Bulgarien och Rumänien 18 gånger så ofta. Män från resten av Afrika var 16,5 gånger så ofta förekommande i våldtäktsstatistiken och iranier, peruaner, ecuadorianer och bolivianer 10 gånger så ofta.

      Du, och andra sothönor, uppvisar en skrämmande faktaresistens!

      GLÖM ALDRIG ELIN KRANTZ och hennes olyckssystrar:
      http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1303223943_1.jpg

  7. Det finns kanske någon här på bloggen som bor i Rättvik med omnejd, ta kopior på bilderna (wanted) och klistra upp på lämpliga ställen, han ska åka ut ur landet.

  8. #Pekka R

    Tycker inte Fredrik Ruinfeldt är smart överhuvudtaget ,däremot tycker jag att han var/är jävligt slug vilket är minst lika förödande(som det har visat sig i efterhand).
    Även en ointelligent person kan vara slug,så att kalla FR för smart är snarare en förolämpning mot de verkligen smarta personerna.

  9. Direkt från psyket i Turkiet eller något annat muslimskt skitland. Precis så här gjorde Fidel Castro också efter revolutionen, han tömde fängelserna och sinnessjukhusen och lät skräpet emigrera till USA och därför är Cuba i dag ett av dom mest säkra länderna i hela världen med en anmärkningsvärt låg brottslighet.
    Sverige gör precis tvärt om och som den stormakt i dumhet dom är, så samlar dom istället på precis allt avskum, slödder och mänskligt avskräde som går att uppbringa.
    Janne

    • @Stromboli
      Tror snarare att äcklet fått en ofrivillig urladdning utan gummi i motvind, vid åsynen av de svenska skönheterna. 😉

      • Galten såg din kommentar först nu, du har så rätt många svenskar är riktiga skönheter, det måste vara deprimerande att bo i landet och inte se svensk ut, jag skulle inte vilja vara ”svartepetter”.
        Kanske bland annat därför som de hatar oss…..inte omöjligt.

  10. Och det grova skämt som ska föreställa statsminister håller sig undan istället för att kommentera vad dessa neandertalare begår för nesligheter.
    Jag trodde i min enfald att det kan inte komma ett större kräk till ledare än Reinfeldt, så fel jag hade , dom står i kö för att föra Sverige tusentalsår bakåt i tiden!

    • Nej, jag håller inte med. FR visste exakt vad han ville uppnå. Mycket illa kan sägas om honom men korkad var han inte. I mitt tycke den mest lyckosamma politikern Sverige någonsin haft. Effektivare än Palme och han fixade allt på bara 8 år. Dessutom lyckades han göra detta mer eller mindre obemärkt. En smart och duktig djävul. En superbegåvning.

      Löven däremot…reaktiv, förvirrad, bortkommen. Han bara yrar floskler. Han har ingen aning om något. Skulle man mäta IQ så ligger han absolut lägst. Jag gissar han ligger på ca 90 men han kanske är duktig på att förefalla korkad. Han har bara övertagit ett system och han vet inte hur han ska komma ur det hela. Han är inte ond som FR utan bara korkad.

      FR däremot. Han är det vidrigaste som hänt Sverige.

      • Jag måsste vara ännu dummare för jag röstade på fr tills han
        avslöjade sig med: ”öppna ERA hjärtan”.
        Då kom jag på bättre tankar……

      • Som sagt håller jag inte med. Även en person som tänker oerhört annorlunda och enligt mig felaktigt och ”ont” för att uttrycka mig bibliskt kan vara smart. Som Hitler på 30-talet. Ghadaffi är en annan som var smart. Usama Bin Laden absolut. Muhammed helvetet samma sak. Listan kan göras lång.

        Jag gillar inte dessa, men kan erkänna att de var/är både smarta och duktiga och effektiva. Det har inte att göra med att jag håller med dem.

        Jag säger sällan att jag hatar någon, med Reinfeldt hyser en sådan plats i mitt hjärta jag knappt klarar av. Av hela mitt hjärta så hatar jag honom och det står jag för varje sekund jag lever. MEN, han var duktig, smart och effektiv. Det är inte samma som att säga att jag gillar honom.

        Hoppas jag är förståelig i detta.

  11. Grattis Rättvik!

    Direktimporterad entreprenör tränar intensivt inför musikfestivalen ”Into The Valley”, house & techno festival för ravers och perversa blattesvin på ”truly spectacular” Dalhalla, Rättvik, Sweden, 29-30 July 2016.

    Neddrogade rejvare kommer kanske inte att uppfatta sextrakasserierna som speciellt ”uppseendeväckande”, importerade apor har ju redan lyckats förstöra varenda festival hittills i sommar, detta beteende har blivit standard, sic!.

    ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.” Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje 2006, strax efter beskjutningen av polishuset.
    – Det kan ibland vara bra att ödmjukt påminna om att väldigt mycket av det som är Sverige har skapats i utveckling, just för att vi varit öppna för att ta emot andra människor och andra erfarenheter, sade han efteråt till TT.”

    De enda som finner primaterna attraktiva är väl annars de desorienterade bordellmammor som driver HVB-hemmen.
    Ett nöje som ofta tar ett abrupt slut när odjuren sedan ger sig på deras egna minderåriga döttrar (& söner).

    Ser fram emot de utlovade massutvisningarna, självklart vinkar vi samtidigt adjö till reinfeldt, löven, sahlin, arnstad och den övriga, vidriga, PK – maffian.

    Pedofil-primaten på kortet kan gärna få ett litet paket med hem till öknen innehållande sitt kön, som ett bevis på helomvändningen i den nya Svenska signalpolitiken….

    • TYPISKT MUSLIMSKT BETEENDE SOM INTE HAR MED SVENSKHET ATT GÖRA. Kunde lika gärna varit en muslimsk tjej som onanerat. Det ingår liksom som ramadanritual, i den s k religionen islam. Dock en försenad sån. Men under ramadan förekommer massonaneringar, till storonanistmuffen muhammeds ära. ELLER HUR?

  12. Mitt råd till alla. Studera noga nödvärnsrätten. Det kan vara hot mot en själv, hot mot egendom eller fara för annan person. Med tanke på att vi inte har tillräckligt med poliser så kommer det bli nödvändigt för människor att ingripa. Dock är det oerhört viktigt att veta när man får ingripa och hur man får ingripa.

    I ett sådant fall låter det som att ett medborgerliga ingripande och hålla fast mannen är tillåtet.

    • Det viktigaste är gjort och det är de tydliga bilderna som också bevisar brottet. Den som tagit bilderna skriver att han antastat någons dotter. Mannen finns troligen på något närliggande flyktingboende, polisen får söka honom där, bara att visa bilderna för personalen. Lämpligen mailar de bilderna och får namnet, det är väl det minsta de kan göra. Brottet betecknas som ofredande och sexuellt ofredande.
      Jag tror det är olämpligt att hålla fast mannen, däremot ringa polisen och meddela vad som händer och bevaka var han tar vägen och vänta och invänta polis. Det skulle vara intressant att veta om de gör något överhuvudtaget, tvivlar starkt, kanske inte finns någon ledig polis i närheten.
      Betänk vilken belastning alla sådana här figurer kommer att ha på vårt samhälle, – tacka SOCIALDEMOKATERNA OCH STEFAN LÖVEN!!

  13. För några veckor sedan stod det en invandrad yngling och drog i snören på Axet i Nyköping. Hans intresse var fokuserat på två unga och sommarkläder blondiner på Åhléns. Blev veckans snackis på jobbet.

  14. Det kanske är deras sätt att hälsa ,och så får man en förklaring till varför dom inte tar i hand dom måste hålla i snoppen så att ingen tar den och gör en vysselpipa av den.

    • Har ingen lust att ta nån av de där killarna i hand som drar i snoppen i tid och otid, man vet ju var handen varit. Ofräscht minst sagt.

  15. Typiskt en Svensk tradition enligt Schweinfeldt, regeringen, FI VPK , FI och Arnstad, PK idioterna njuter också. Han är svensk eftersom Åsa sett han åka tunnelbana!!! Grattis!!

  16. Att släppa in allt och alla som väller in till EU är ett folkrättsbrott mot Europas folk. Flyktingsmugglarna ringer Frontex som kommer båtarna till undsättning och transporterar dem till Europa NÄR DE BORDE ÅTERBÖRDA DEM TILL PLATSEN DE KOMMER IFRÅN!!
    Bryssel är en skam för mänskligheten liksom våra ”godhetsapostlar” och vänsternazister som till varje pris vill fylla landet med individer som inte är kompatibla med vår kultur, farliga människor som till och med har rätt att söka asyl i Sverige och det utan att kunna identifiera sig!
    VI VET INTE VARIFRÅN DE KOMMER ELLER VILKA DE ÄR OCH DE BORDE STOPPATS VID GRÄNSEN!!
    Att de lider därifrån de kommer är inte något vettigt skäl till att Sveriges skattebetalare skall belastas med dessa mänsklighetens värsta ogräs, INTEGRATIONSVERKET KOSTAR MER ÄN FÖRSVARET SOM HAR EN BUDGETT PÅ 40 MILJARDER, – INTERATIONSVERKETS BUDGETT LIGGER PÅ 100 MILJARDER/ÅR!!!
    KAN VI SVENSKAR INTE ANVÄNDA VÅRA PENGAR BÄTTRE?????

    • 100 miljarder är bara toppen av isberget. Om man räknar ut vad stat, landsting och kommuner betalar 2016 bara för de som kommit de senaste 10 åren är siffran det dubbla. Kostnaderna kommer nu att explodera om några år. Nästan ingen av dem får jobb. Det lilla fåtalet som får jobb är i offentlig sektor (alltså en kistnad). Boendekostnader (enbart det) kommer att bli astronomiskt högt då inga lägenheter finns för boende och asylbaroner får tjäna bra med pengar.

      Sverige kommer att mer eller mindre gå i KK skulle jag gissa 2022. Kommer att bli en ny pensionsstöld som på 90-talet (den gången ca 348 miljarder).

      Detta kommer inte att gå väl.

  17. Beställd och välkommen som flyktingbarn av ”Feministregeringen”, FI, Jonas o Arnstad, grattis PK, hoppas Ni drabbas hårt och våldsamt, så kan NI ju alltid skylla på Jimmie och D

  18. Tänkte skriva tidigare då jag såg Strombolis kommentar om äcklet. Det här är den nya tidens svenska ”runkmas”, men avstod då jag i högsta grad finner de här varelsernas beteende direkt motbjudande och osmakligt. Nåväl nu är det i vart fall gjort.

KommenteraAvbryt svar