I Sverige

Det finns så mycket satans hemskt runt omkring oss, men samtidigt finns det så mycket vackert och fint som är värt att kämpa för att få behålla. Tidigare idag läste jag om Malmö där en ung flicka blivit våldtagen mitt på dagen av en mörk man med annat språk än malmöitiska.

Jag läste även om den äldre svenska kvinna som blivit blivit våldtagen i svampskogen………kära svenska systrar, det är kanske dags att vi tar jägarexamen, det är verkligen dags och hög tid att vi rustar våra döttrar, och söner med styrka att möta hitflyttade medeltidsmän. Nu ska jag visa er fina, kulturella och vackra svenska bilder, kämpa för att det ska finnas att lämna över till kommande generationer!

4 / 14

 

6 thoughts on “I Sverige

  1. Alla kvinnor oavsett ålder borde utrustas med elpistoler från det allmänna eller dras från politikernas löner som är mycket för höga. Vi vet nu att kvinnans ålder gäller inte. Invandrare våldtar oavsett ålder.

  2. Härliga Sverigebilder Eva-Marie! 🙂 Vid åsynen av den gamla ”pumpen” gick mina tankar genast till Ulf Peder Olrog, men jag får uppdatera mig själv så här kommer en häftigare version. 😉

KommenteraAvbryt svar