Ungern betalar för att slippa asylsökande

INVANDRING. ”Hur vågar Bryssel säga hur många invandrare som kan leva i vårt land?” säger den ungerske premiärministern Viktor Orbán och fortsätter med att vi betalar hellre 3 miljarder (255 miljoner pund) för att slippa de 1294 ”flyktingarna” som EU vill omplacera till landet. 

Nationalisten Viktor Orbán, som är premiärminister i Ungern, leder kampanjen för att landet skall slippa ta emot ekonomiska migranter som bara kostar pengar och ställer till det i landet.

Undersökningar säger att över 75 procent av medborgarna står på premiärminister Viktor Orbáns sida när det gäller folkomröstningen som kommer hållas i landet den 2 oktober.

-Pettersson säger att 3000 miljoner för 1294 migranter är relativt billigt och drygt halva den verkliga kostnaden enligt norska undersökningar. I Sverige görs som ni vet inte några sådana beräkningar, däremot räknas matkostnaderna på äldreboenden ut på öret…

Daily Mail

Räkningen för 100.000 syriska flyktingar blir 430 miljarder

13 thoughts on “Ungern betalar för att slippa asylsökande

  1. Om man ser till läget i Sverige nu så är troligtvis 3 Miljarder mycket billigt för att slippa ca 1300 st flyktingar.

  2. Ungern är ett av de klartänkta länderna i Europa och fler blir det. Hoppas det inte är för sent och att dessa klarar stå emot trycket från de mörkerkrafter som vill tvinga Europa ned på knä.

  3. När jag läste Eurostats rapport över kostnader i kriminalvården härom året vill jag minnas att Sverige låg i topp med 525€/dygn och Rumänien och Bulgarien i botten med en kostnad mindre än 10€. Det borde vara möjligt för Ungern att inrätta flyktingläger till motsvarande kostnader som då skulle bli 5M€/år, det vill säga cirka 1 000 gånger lägre. Orbán och Ungern gör det inte på grund av kostnaden utan för principens skull.

    Kan vi vänta oss ett snart Maxit?

    • Eller kanske ett Finnexit? Fick för länge sedan veta, att Finska och Ungerska stammar räknas som finsk-ugriska folk.

  4. Att betala blir nog trots allt billigare än att släååa in denna muslimska pest. Heder åt en man som värnar det egna landet och folket. Blir nog ett Ungexit vad det lider. EU kommer att falla sönder.

  5. EU är ett sjukt påhitt när man måste betala för att slippa mördare och våldtäktsmän!

    • Tyvärr har vi ingen Victor Orban men jag tror att Thoralf Alfsson skulle vara en mycket lämplig ledare för vårt land.

  6. Det känns som att vi står vid stranden och sätter flytvästar på alla
    fjällämlarna som är på väg att balansera sin utveckling när de avlat
    på sig för mycket.

  7. Orban verkar vara en klok man.
    Den kloke man vi har i vårt land knuffas hela tiden åt sidan.
    Dock, alla jag pratar med har liknande inställning som vi
    och Orban => kommer kanske att ge resultat?

Kommentera