Palestinska myndigheten, PLO och Fatah utom sig av ilska

MELLANÖSTERN. Israels FN-ambassadör Danny Danon har blivit utsedd till att leda det sjätte utskottet för rättsliga frågor. Detta har upprört stora delar av den muslimska världen och muslimska länder i FN har arbetat intensivt för att stoppa nomineringen.

Från Palestinska myndigheten hördes: ”Skamligt och galet”

Från Fatah hördes: ”Ett hårt slag mot internationell rätt”

Från PLO hördes: ”Ett pris för terror”

Fatah i Libanon: ”Valet av Israel att leda FN:s utskott för rättsliga frågor dödar ’rättvisan’

PMW

Karikatyrerna avlöser naturligtvis varandra. En visar premiärminister Netanyahu med blod som droppar från händerna och FN som tillåter Israels ”dödande” av palestinier. En annan visar hur premiärminister Netanyahu mördat Fru Justitia.

Yusuf Al-Mahmoud, talman för Palestinska myndighetens regering, kallade utnämningen för ”en skamfull fars” och menar dessutom att Israel är ett ”hot mot fred och säkerhet i regionen”. Ja visst, Israel är ett hot mot fred och säkerhet i Mellanöstern. Detta sades i WAFA, Palestinska myndighetens officiella nyhetsbyrå, den 14 juni 2016.

Palwatch

5 thoughts on “Palestinska myndigheten, PLO och Fatah utom sig av ilska

  1. Luktar väldigt illa med tanke på Sveriges svar på USA s Hillary Clinton är Margot Wallström vid sitt direkta erkännande av Palestina.
    Ser Margot Wallström som kriminell precise som Hillary Clinton

    Helt på eget bevåg utan att förankra det i riksdagen eller av svenska folket.

    Varför välja bort ett vinnande koncept.

    Våran kristna/judiska är fundamentet grunden till våra värderingar och samhälls syn, den kommer snabt tvingas bort till förmån från främmande vidskepelser i form av hatets och vedergällningens härskar islam tröstlöst omoderna samhälls uppbyggnad.

    Inget kommer att vara tillräckligt,
    slutligen ligger allt vi byggt upp i spillror till trots.

    ——————Margot W emigrera till Palestina—————-

  2. Palentinska svinen går Margot ’Snedmun’ Wallströms ärenden. Hennes syfte är att leda utskottet för rättsliga frågor med. Hon tänker roffa åt sig alla topjobben inom FN. Har Irina Bokova någon chans att ta över efter Baan Ki-moon ?

KommenteraAvbryt svar