Löfven briljerar

Stefan Löfven, vår s.k. statsminister, har gett sig in i de sociala mediernas värld.

Igår skrev han sitt första inlägg på twitter och det gick väl så där…

löfven 1

Hans första ord på twitter är felstavat och han avslutar med att förolämpa en av Sveriges viktigaste samarbetspartner. Bra jobbat Stefan!

Utbildningsdepartementet, där statsråden Gustav Fridolin, Aida Hadzialic och Helene Hellmark-Knutsson håller till, var snabba med att önska statsministern välkommen till twitter och det gick väl så där…

Utbildningsdepartementet hanterar frågor som rör skolan, utbildning och forskning. Hmmm…inte utan att man håller med Faxe Axelsson (klicka för större bild).

Nu har förvisso utbildningsdepartementet ändrat i texten och lyckats stava Löfven som det ska stavas.

Har ni tråkigt under semestern kan ni se och lyssna på ”Stefan Löfvens Greatest Hits”…(fungerar inte ljudet i Chrome, testa Firefox, Edge eller ändra från surround till stereo i ljudenheter). Ett måste!!!

23 thoughts on “Löfven briljerar

  1. Såg Löfven i Bryssel där han berättade att han skulle ta ett snack med Cameron. Löfven menade att Cameron tror att han kan fortsätta som vanligt bara med skillnaden att inte betala till EU men den villfarelsen skulle han redan ut.

    Säga vad man vill om Cameron, men innan Löfven blir lika mycket statsman som Cameron har helvetet frusit till is.

  2. Vilken stor icke-händelse! Statsministern twittrar! Påminner om hur folk i kungligheternas närmaste omgivning betedde sig för 100 år sedan.

  3. Var tog alla vallöften vägen? Vem är det som röstar fram en alkoholiserad analfabet? Kanske inte så konstigt att han håller sig undan för att han ligger i något hörn och råsuper för sig själv. Vi behöver någon med stake, vår egen Trump.

  4. Ojojojojoj, snacka för indiska politiker och vara så ofokuserad att han öppnar med en felsägelse: ”the eyes are on China”. Det Sverige hade i renommé i Indien försvann med den felsägelsen. man först efter videon varför han blev fackpamp.

  5. Så blir det när man försöker göra flera saker samtidigt dvs använder sig av sin talang (skrivfärdighet) och ta sig en stänkare. Jag tror att stassministern måste lätt vara den mest hatade politikern i detta land (välförtjänt).

  6. Komat tänka på Edvin i full frys igår när jag såg Stefan Löfven innan toppmötet i går!

    Löfven står där och flinande precis som Edvin, när Edvin tycker att han kommit på något riktigt smart och som ofelbart alltid slutar med en antiklimax för Edvin! Stefan Löfven säger ”jag kommer fråga britterna om de har någon plan B, nu när röstat för BREXIT”!

    Inte ofta man får tillfälle att koppla ihop någon politiker så in i helvete klockrent med en, ska vi kalla det för som i filmen den enfaldige mördaren, där fabrikörens snorunge kallade mördaren för ”idoit” eller ska vi kanske istället använda det svenska språkets ord? Idiot!

    Fruktansvärt svagbegåvat av Stefan Löfven! Tror inte frågan drog ner några applåder och skrattsalvor, vid toppmötet! Däremot fick jag och familjen ytterligare ett tillfälle till hahahahoaaaaahoha …….. Gapskratt rätt ut i skymningen!

  7. Stefan. Han är en svetsare o gammal fackpamp han är i särklass den galnaste dummaste mest inkompetenta statsminister Sverige haft han är som hämtad ur en komedi nej jag anser nu får han gå!! Han har inte gjort nånting på snart 2 år förutom babblande om asylinvandrare fy FAN

  8. Frågan är om något väst-land någonsin haft en mer inkompetent och obildad statsminister. Allt detta hade platsat i någon bissar hollywood-komedi och varit skitkul att titta på……men nu är det så att han styr Sverige…….jag kan hålla mig för skratt.

  9. OM han denne lille man i det lilla landet Sverige, vill ha ett gott samarbete med JÄTTEN Storbritannien, ska han inte häva ur sig floskler och kränkningar som han gör när han tror att han gör rätt, utan respektera Storbrittaniens urträde ur EU och se vad som kan förenkla samarbetet dem emellan. MEN – jag förstår att vår lille statsminister försvinner i det stora hela och att han är FULLSTÄNDIG BETYDELSELÖS när STORA LÄNDER diskuterar. Den ENDE som inte INSER det är lilleputten själv som lider av grandiositet av ENORMA mått så till den grad att han gjort SVERIGE till en DIKTATUR där han hindrar majoritetens vilja och nekar folkomröstningar…….

  10. Vi har riksbögar och nu rikspajaser. Blir en lustig tid på Twitter så länge man inte blir blockad som jag blev igår av Margot Wallström. Tidigare Annie Lööf, och pass upp så inte du skriver för mycket skit om Saudiarabien som är näststörsta aktieägare i Twitter.

KommenteraAvbryt svar