Anders Lindberg i Arnstadsklass eller värre som svindlare

HUMOR. Aftonbladets hatjournalist Anders Lindberg är skitkul när han skriver om svindleri. Det måste vara en chock att det brittiska folket inte röstade som journalisterna i Stockholm sa åt dem.

-Pettersson kan tipsa Anders Lindberg om riktigt svindleri. I Stockholm bor Åsa Westlund, från 2014 är damen socialdemokratisk riksdagsledamot och skriver på socialdemokraternas hemsida: ”Jag heter Åsa Westlund och är riksdagsledamot för Socialdemokraterna i Stockholms län.

Jag drivs av min vilja att förändra, att bekämpa orättvisor och min önskan att se till att Sverige återigen blir ett föregångsland när det kommer till jämlikhet, jämställdhet och miljö.

Under tio år var jag Europaparlamentariker. Jag vet att det går att förändra mer än vad man tror. Bara man är beredd att tro på sina idéer och sedan jobba för dem. Jag är stolt över det jag uträttat för miljön i Europaparlamentet. Nu vill jag använda de erfarenheterna för att skapa ett bättre Sverige. För alla”.

Läs gärna det där om tio år Anders och skriv sedan om Åsa Westlunds 85-procentiga frånvåro från Europaparlamentet. Damen har alltså  varit på plats 1,5 år av de tio år hon skryter med. Det är svindleri och den kvinnan är du gift med! 

Sedan verkar herr Lindberg ha glömt att Vänsterpartiet förespråkar EU-utträde så enligt dåren på Aftonbladet ägnar sig vänstern åt högerpopulism.

Det börjar bli riktigt kul när det där med demokrati och Aftonbladets journalister. Så länge folkviljan ej stämmer med deras åsikter så är den fel, oavsett storleken på folkviljan och demokratiska val.

Apropå svindleri – hur var det nu med organiserat tiggeri, de ensamkommande ”barnen”, kostnaden för invandring osv, kan du svara Anders? 2015-12-03_1948

 

17 thoughts on “Anders Lindberg i Arnstadsklass eller värre som svindlare

  1. Dom snackade om populism i ”Gomorron världen” också. De menade på att majoriteten i England följde populismen i Brexit, och att det inte var det goda. De sa att Boris Jonson var populist, såklart. För de som ser en inbyggd konflikt i allt, och ville vara kvar i EU, är det enda godtagbara, för att vilja gå ur är populism och osunt, ungefär.

    D v s allt som inte är populismvänster och klampar på i deras stalinistiskt diktatoriska 1:a-majfotspår är populism och osunt. Vilket sjukt makabert skämt va?

    Så deras vänsterlikriktnig och konformism skulle vara mindre populism, än ”nya högerns” ifrågasättande och kritik av det oböjliga oflexibla vänsteretablisemanget. Det som fjäskar för bögar och invandrare. Jag undrar vilka som är populister jag. Eller det gör jag förresten inte. Jag vet.

    Det är bara de som går den stalinistiska vägen med sina klyschor, som inte är populister för de lägger sig för de som vänsterpacket har utsänt att man ska lägga sig för. Bögar, invandrare och feminister exempelvis. Om man enkelriktat lägger sig för dessa i sin politik, då är man inte populist minsann. Ha ha ha vilket sjukt skämt. Men så är det i vänsterns maktfullkomliga envälde, där endast dessa as har definitionsrätten på vad som är vad.

  2. Samtidigt som karln är en idiot, så är det bra att han får skriva i Aftonbladet. Iom att han delar säng med en högt insatt socialdemokrat, så får man insides information om hur tongångarna går inom socialdemokraterna. För inte kan han själv ha kommit på de floskler som han skriver, det är han för dum för. Hade karln varit en smart och tänkande människa, så hade han aldrig skrivit det han skrivit.

  3. Intelligens. Vem anser Anders eller för all del Jan Guillou intelligenta. Mellin och TV Helin kanske samtycker men allvarligt. Intelligens framstår inte ur PK som Aftonsidan tycks anse. Analyser lyser med sin frånvara i mainstream medias pissränna. Var kan man finna de insiktsfulla analyserna angående Sveriges och EUs situation. Ge mig ett tips.

  4. Det är hemskt egentligen hur han i sin yrkesroll som journalist kan lämna sådan desinformation till läsarna att Migrationsverket utreder varje fall.

  5. Människan speglar ofta sig själv i sina uttalande. Råttan i pizzan exempel på detta. Vem är råttan?

  6. Innan jag hittade Petterssons så visste jag inte vem Anders Lindberg var, ingen aning. Nu har jag fått en aning och den är inte god. Som man kan säga om många och mycket – Desto mer jag läser och hör desto mer kritisk blir jag.
    Rysningar får jag !!

  7. Apropå Anders ”solidariska” vänner och partikamrater……

    Socialdemokrat vill inte se sin VD som fattigpensionär. Fast andra kan och får gärna bli det…….i sossarnas Sverige.

    Över 9.000 medlemmar har lämnat medlemsägda OK sedan förra årets avslöjande om den tidigare vd:ns guldkantade pensionsavtal. Ytterligare 145.000 kan vara på väg bort.

    För ett år sedan avslöjades att OK:s tidigare VD Göran Lindblå, som gick i pension vid 60 års ålder, fått ett guldkantat pensionsavtal på 2,5 miljoner kronor om året livet ut.

    Lever han tills han blir 85 år får OK:s medlemmar vara med och betala 64 miljoner kronor till sin förra vd:s pension.

    Många medlemmar blev förbannade men avtalet försvarades av styrelsen.

    – Jag tycker inte att vi ska ha en vd som ska bli fattigpensionär, sa Ines Uusman, styrelseordförande i OK ekonomisk förening, då.

    http://www.svt.se/nyheter/inrikes/medlemmarna-flyr-ok-efter-avslojandet

KommenteraAvbryt svar