En liten mellan

Vet ni vad det här är…

…förutom en god och kall öl?

öl o mp

Stapeln till höger visar Miljöpartiets siffror i Sentios nya mätning. Hela 3,6% av väljarna föredrar Mp före något annat parti.

Fast det roligaste är ändå minerna hos de självutnämnda experter som den senaste månaden frossat i SD:s tillbakagång och förklarat den som varande. Nu ökar SD igen, precis som man gjort i senaste Sentio och Demoskop.

Det måste vara lätt att kalla sig expert, tjäna stora pengar och få tillgång till TV:s morgonsoffor. Säg de magiska ord som medierna vill höra efter varje opinionsundersökning och du har fri tillgång till de sköna sofforna.

 

5 thoughts on “En liten mellan

  1. Måste bara kommentera bilden. Norrlands Guld har inget med Ångermanland, eller för den delen Norrland, att göra. Spendrups har inget längre att göra med bryggeriet i Sollefteå där Norrlands Öl och senare Norrlands Guld togs fram och bryggdes och därmed inget bryggeri norr om Dalälven. Ölet i fråga framställs i Grängesberg och borde därför kallas för Svealands Guld, Dalarnas Guld eller möjligen Rumpmasarnas Guld. 😉

    Det är dock ett lättdrucket öl.

  2. Och ännu starkare blir väl SD efter nyheter i kommun efter kommun, som i Ängelholm, där ett helt nybyggt bostadsområde går ENBART till ”nyanlända”: Folk som köat i år för att flytta från en trång och sliten gammal lägenhet utan hiss lär inte bli glada på de styrande.

    Nybygget Klockargården kan bli boende för nyanlända.
    ———————————————————————-

    http://www.hd.se/2016-06-16/nybygget-klockargarden-kan-bli-boende-for-nyanlanda

KommenteraAvbryt svar