Bamse goes PK

Tjo-ho, även barnböcker anpassas nu efter det politiskt korrektas krav.

Låt mig presentera Vera och Frida, det första lesbiska paret i Bamses värld.

Skärmklipp

Det blir spännande för föräldrarna när de ska förklara varför dessa kvinnor pussar varandra och hur deras kommande barn tillkommer. Borta är de enkla förklaringarna om pappor och mammor och hur barnen kommer med storken och hur barn blir till när pappans **** hamnar i mammans **** och det kommer ut små roliga **** som tävlar i att komma först till **** för att sedan komma ut ur mammans **** som ett nyfött litet barn.

10 thoughts on “Bamse goes PK

  1. Om det inte räcker med propaganda får man ta till kemikalier: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6456278

    ”Vårdcentraler runtom i landet har delat ut Bamse-klistermärken till barn som innehåller hormonstörande ämnen.

    Enligt Kemikalieinspektionen innehåller klistermärkena drygt sjuttio gånger den tillåtna mängden av ämnet DEHP som kan påverka hormonbalansen och fortplantningsförmågan.”

    Argus tycker att det är ett märkligt agerande från ett danskt förlag, eller har de ingen kontroll över det svenska dotterbolaget? Den svenska ledningen kanske har lekt för mycket med klistermärken?

  2. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Detta är enligt den nya normkritska feministiska dogmen oundvikligt. Problemet är väl att de inte hade stake nog att avbilda Fatima och Muhammedina iförda burqha som det förälskade paret. Kan man bli för mycket politiskt korrekt?

  3. Sverige har blivit ett dårhus av högsta klass. Tittar bara på V75, normalt ännu så länge och Antikrundan, är förvånad efter varje avsnitt att man lyckas undvika HBTQ spåret map gamla möbler, men Stasi TV jobbar väl hårt på att ”rätta till dessa program”.

  4. Det är verkligen en uppånervänd värld vi lever i. Pippi Långstrump och Jan Lööfs oskyldiga bilder ska bort och massiv indoktrinering i hatisk feminism och homosexualitet är påbjuden av etablissemanget som går från klarhet till klarhet över sin dekadens.

    Har detta något med att vi har en feministisk regering att göra.

    Det har talats om triggervarning.
    I detta fall är det verkligen på sin plats med en sådan.

  5. Nu ska barnen läras att bli perversa! Ordet betyder främst homosexuell.

    Definition av Pervers enligt Wikipedia
    Perversion är en benämning på avvikande sexualitet. Till perversioner har räknats det mesta förutom begär riktat mot motsatt kön i ungefär samma ålder. En person som omfattar en perversion kan benämnas pervers.

    Själva ordet perversion kommer från det latinska verbet perverto (vända upp och ned, fördärva) via senlatinets perversio (omvridning eller förvridning)

  6. Bamse spårade ur för länge sedan och det började redan på 80-talet.
    Från början var bamse en hård men snäll kille som var på äventyr med sina kompisar.
    Sen gifte han sig och blev en PK-tönt och efter det blev det bara värre och värre.
    Vargen blev snäll för att han var svart.
    Bamse fick barn med downs syndrom.
    Bamses pojkar var töntar utom dottern som var en hårding.
    Bamse vurmade för en Svartskallar som kommit till byn och som det var så synd om.

    Det finns säkert en massa annat igenom åren men jag slutade läsa Bamse för länge sedan. Det enda Bamse mina barn fått till sig är de äldsta filmerna från 60- och 70-talet när det fortfarande var lite skoj.

  7. Även det tidigare så trevliga trädgårdsprogrammet i SVT har rättat in sig i stjärneledet och där tjatar man nu mest om att två kvinnor ska gifta sig i deras garden.

  8. Grattis alla ni som älskade Bamse! Detta är inte något jag kommer att läsa för mina barnbarn. Rune Andreasson vänder sig nog i graven. Kan aldrig tänka mig att detta var hans ”mål” med Bamse.

KommenteraAvbryt svar