Vi är som djur här, vi lever som djur!

INVANDRING. Orden i rubriken kommer från Hassan Zayoun, asylsökande och boende på Hemmeslövs herrgård. Bristerna på boendet är många, enligt Hassan Zayoun som har dokumenterat så mycket han kunnat genom att filma. Det är smutsiga toaletter, dålig mat, personal som ger honom fingret och försöker ta hans telefon när han filmar.

Inte minst har han filmat branden som bröt ut i ett av bostadshusen i måndags. Det var det som slutligen fick både vuxna och barn att demonstrera.

Magnus Falk, platschef på Hemmeslövs herrgård, vet att stämningen på boendet är upprörd, men menar att personalen gör så gott de kan: – Självklart kan man ha olika uppfattningar, men det är 30-40 personer som demonstrerat och man ska komma ihåg att det bor 270 personer till där. Vi gör vårt bästa i alla lägen och allt det som Migrationsverket ber om, det finns där.

Magnus Falk berättar också om incidenten där en anställd gett fingret åt Hassan Zayoun: – Det är högst olyckligt, men man måste också veta vad det föregåtts av och hon hade gång på gång bett honom att sluta filma, säger Magnus Falk.

-Pettersson undrar lite om branden i bostadshuset, vem har tuttat på? Jag har inte hört eller sett något om någon anlagd brand. Har de boende själva satt eld och kod 291 gäller?

Skitiga toaletter – har Hassan och hans polare gått kurs i användandet av västerländska toaletter eller står de och skiter som seden är i hemlandet?

HD.ses bild ser det dessutom ut som Hassan är en man som kan ta hand om sig själv så jag tycker han sak åka hem eller hjälpa till med att städa toaletterna…

Toalett

34 thoughts on “Vi är som djur här, vi lever som djur!

  1. Nästan ingen av våra kulturberikare har arbete eller på något annat sätt tryggad tillvaro men ALLA har de en eller flera gravida fruar som de inte kan försörja. De producerar ungar på löpande band för att utavla oss medans vi tysta tittar på och betalar skatt så att de kan sprida sina avkommor och skratta bakom våra ryggar . Mer än en gång har jag hört att VI ( kamelknullarna) ska ta över ert land era kvinnor och ni kan inget göra åt det…! Dags att vakna svenska folk

  2. Så länge som den världsomspännande ”religionen” brist på pengar råder – så råder det djuriska beteendet att äta eller ätas, tyvärr tyvärr… 😥

    Men så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens länder – så finns det hopp om en annan ordning.

    Om mitt hopp på min blogg under rubriken: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV – ELLER ?”

  3. Jag hatar vänsteräckel som ursäktar precis allt svartingarna gör, oavsett vad så är det aldrig deras fel, och samtidigt vrålar man rasist för minsta kritik.
    så länge man tar in det här vidriga skräpfolket och ger dom förtur på precis allting och ursäktar deras vidriga beteende så kommer hat att växa. kunde man skicka kriminella djur tillbaka till sina skithål dom ”flydde” ifrån utan att vänsterkräk ska demonstrera för att mördare/pedofiler/våldtäktsmän etc ska stanna så hade det tagit mycket längre tid för i alla fall mig att öppna ögonen och se vafan det är för avfall som kommer hit.
    Lata, fega, bortskämda, inavlade vildar som inte ens kan använda toalett utan bildbeskrivning en gång.
    Vid den här tidpunkten kommer jag aldrig att ändra mig, jag ser verkligheten precis för vad den är, och den verkligheten är att allt detta folk tar i blir till total avföring, oavsett hur många chanser eller extra bidrag och förmåner man ger dom.

  4. Antagligen har de flesta med sig ett politiskt bagage hemifrån. Antingen färgas man av sina föräldrar och röstar i samma riktning, eller så kanske man röstar tvärtom på grund av någon sorts protest.
    Hur många kan det vara som skapar sin uppfattning helt fritt?

  5. Det verkar ha en oklar uppfattning om på vilket sätt de förväntas bidra i samhället. Tror de sig vara slavdrivare?

    Ovanpå det saknar de de mest basala biologiska insikter som att de faktiskt är djur. Men det är nog en och annan som funderar över om de inte är plantor i stället. Oförmögna att påverka sitt eget liv och försöker därför styra andra?

  6. Han kan ju själv lyfta på sitt feta arsle och ta tag i städningen?
    Vad fan tror han att han skulle komma till? Hotell Seraton?
    Om inte det passar kan han ju alltid återvända till M.Ö,
    det är inte vi medborgare som bjudit in honom, det är våra
    intelligens befriade sju klöver politiker, vi har bara det tvivelaktiga
    nöjet att försörja honom!

  7. Nej ”du lille mattvävare,” ”Hassan” betyder just det, med dina tatuerade muskler utanför Willys i Hemmeslöv / Båstad går det an att ta sig ton.
    Donera en enkel vävstol till honom, där kan han banka in sina aggressioner.
    Han kan generösa som vi är, få ta med sig väven när han flyttar från Sverige.

  8. Ja, ja så illa kan det inte vara beroende på att de troligen bott i lerhyddor tidigare! Bilder från asylturisternas länder visar lerhyddor i massor!

    De har fått det för bra här i Sverige! Lämpligt att skära ner på både mat och boende! Ja städning av alla utrymmen ska de självklart sköta själva, det får vi vanliga svenskar ordna med samtidigt som vi arbetar och tar hand om våra familjer!

    Hassan har helt enkelt för mycket tid till att fundera ut djävulskap och klaga!

    Nej servera kotletter, karré, skinka med flera godbitar från vår svenska husmanskost så blir det väl tyst på fanskapet! Framförallt när Hungern sätter in!

    Det får fan vara slut på daltandet med asylturister, passar det inte så far hem för helvete ingen kommer att sakna uppviglar Hassan det minsta!

    På grund av asylturismen med dess kostnader får landstingen för lite ekonomiska resurser för att kunna städa och hålla vårdinrättningarna i toppskick! Asylturisterna överutnyttjar Sverige och svensk välfärd!

  9. Som Ian Wachtmeister så riktigt påpekar – vi tog gärna hand om kvinnor och barn från Finland under kriget – de män som ville fly betraktades som desertörer.

    • andra tider nu, ända sedan -60 talet…då
      Amerikanska desertörer fick sin fristad i Sverige
      …de nya är som vi vet är pens.räddare åt 87:an
      tror idioterna…mao är det av egenintresse, inte
      av människokärlek de är här…om så varit fallet
      skulle Sveriges och övriga EUs elittrupper fixat
      ISIS från början…
      Sveriges välstånd bygger fortfarande till viss del
      på den lojalitetsbrist me segermakten..varför är
      inte så svårt att räkna ut
      …tänk om om Adolf lyckats och vi före valt fel
      segrare…visst va valet smart (stå vid sidan om
      och titta på) men troligen bara ren å skär obe-
      slutsamhet…halva Sverige hade Nazisympatier

  10. Men förmera sig kan packet… Borde införas kastrering innan de placeras ut över landet.. F.ö. tycker jag att denne figur liknar den som tuttade på Hallen i Düsseldorf. 🙁

  11. Helt klart har de boende i sina hemländer varit vana vid slottsliknande hus och en oändlig stab av tjänstefolk så man kan undra vad de gör i eländiga Sverige?

    Vem är det som skitar ner på anläggningarna?

  12. fö fen, funkat fint på taxi-remoten ute Arlanda i 10 år
    De få svenska taxichaffisar som kör, har där nu lärt sig å
    tömma tarmen stående…kräver dock en viss träning, så
    man inte ramlar baklänges eller att skiten inte ramlar ner
    i brallan…båda dessa saker är oangenäma upplevelser
    …få gamla svenska chaffisar är ELITGYMNASTER, ngt
    som e ett krav te att lyckas prutta utan ödesdigra följder
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Fransk_toalett

    • bör nämnas då detta kära ämne avhandlas, är
      då det gäller å ”tömma blåsan” (gäller bara oss män)

      Rekommenderas HANDFATET på Bensinmackar å
      andra inrättningar…betydligt mer hygeniskt lägga
      drillen där än att stänka ner hela muggstolen…dess-
      utom trevligt att kunna spegla sig samtidigt som
      man avnjuter själva tömningen

      • Jisses..vad räknas det som när man som jag fiser både högre och oftare än min man? Detsamma gäller mina rapar… Kan tillägga att gubben ger blanka fan i hur jag låter, han älskar mig ändå 😊

  13. Mannen som tydligen startade protesterna borde vara i sitt hemland eller nära för att med sina jättemuskler bygga upp !
    Inte vara i hemmeslöv utanför willys och gnälla, är han desertör ?

KommenteraAvbryt svar