Slut med pengar till muslimska organisationer?

ISLAM. Regeringen inför hårdare kontroller av organisationers grundläggande värderingar innan skattepengar betalas ut, skriver kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) på DN Debatt.

“Stöd till civilsamhälle och trossamfund ska fördjupa demokratin, inte undergräva den”, skriver hon.

Regeringen kommer att vidta en rad åtgärder. Bland annat ska stöd bara betalas ut till etniska organisationer som i sin verksamhet respekterar demokratins idéer, så som jämställdhet och förbud mot diskriminering. Även kraven på demokratiska värderingarna ska skärpas för trossamfund.

“Vi kan aldrig acceptera att medborgarnas skattepengar används till att organisera hatretorik och ökad polarisering”, skriver Bah Kuhnke.

Åtgärderna ska förtydliga att “de som tar del av samhällets stöd också ska leva upp till den tillit och de demokratiska värderingar som utgör grunden för det gemensamma samhällsbygget”.

-Det är goda nyheter säger Pettersson. Det innebär nämligen att inte en enda krona i fortsättningen kommer att gå till muslimska församlingar och organisationer. Reglerna har visserligen funnits tidigare men ingen har brytt sig om dem utom när Sverigedemokraterna har sökt pengar…

För du luras väl inte Alice och kommer med gamla regler på ett nytt sätt för att jävlas med oliktänkande som inte gillar islam och dess monokultur?

28 thoughts on “Slut med pengar till muslimska organisationer?

 1. Allvarligt att aggressiva motståndare till demokrati och mänskliga rättigheter får statsbidrag för att sprida koranen/sharia – en hatideologi från år 600 och LIVSFARLIG för mänskligheten.
  De bygger sina moskeer centralt i städerna för att få en möjlighet att påverka befolkningen och ställa krav på än det ena och än det andra….- sakta flyttar de fram sina positioner och när de blir tillräckligt mänga så vet vi vad som händer…-då kommer terror, mord och andra hemskheter att drabba icke-muslimer….!
  De är till och med beredda att mörda för en löjlig teckning på sin pedofet….Vi har exemplet Vilks som har livvaktsskydd 24/7…..ISLAM ÄR EN VÅLDSIDEOLOGI SOM EN DAG KOMMER ATT VARA FÖRBJUDEN I EUROPA PRECIS SOM NAZISMEN!!

 2. Koka lite kaffe(starkt) och läs detta som kommer från Uvell:

  “Hans partikamrat Alice Bah Kuhnke var tidigare chef för MUCFS och ansvarar som kulturminister för regleringsbrev och statsbidrag till myndigheten. Sedan Miljöpartiet hamnade i regeringsställning har MUCFS plötsligt beviljat dem 148 % mer i bidrag 2014 och 200 % mer i bidrag 2015 än de hade 2013. ”

  http://www.uvell.se/2016/04/25/follow-the-money-31793995
  Dessutom så hade Pettersson en lista på runt 1000 invandrar*föreningar’ som får bidrag.

  VI RÅNAS DAGLIGEN

  • Därför ska staten ha så lite pengar som möjligt, allt som staten stjäl av skattebetalarna förslösas tyvärr lånas det dessutom, våra barn och barnbarn kommer att stå där med “tomma lador”och skyhöga lån.
   Direktdemokrati nu.

 3. Det borde betyda att moskéverksamhet går finansiera sin verksamhet på annat sätt. Inklusive anställda imamer. Samt imamutbildning à la Suede.

 4. SvD skriver:

  “En explosion har detonerat i staden Nusaybin i den sydöstra Mardin-provinsen i Turkiet, rapporterar landets säkerhetstjänst.”

  Fråga: Finns det odetonerade explosioner?

 5. Det var sent påtänkt. Jag tror tyvärr att det är spel för gallerierna?

  “Vi kan aldrig acceptera….. ”

  En floskel som känns igen. Men diverse svinererier har alltså accepterats tidigare, varför annars “skärpa reglerna”?

 6. ABF kommer att fortsätta som vanligt att vara mellanhand för statliga och kommunala bidrag.

 7. Den dagen jag ser indragningar av bidrag till muslimska föreningar är den dagen då SD har mer än 50%.
  Glöm allt annat.

 8. Tänk att 7klönern till sist blev tvungna att bedriva SDs politik väntar bara tills valet då vi kan få en riktig Stats minister dvs Jimmy Åkesson (SD)

  • Dream on, Åkesson kommer aldrig att bli statsminister. SD ha tappad styrfarten, tyvärr.

 9. Då är det dags att alla antidemokratiska muslimska organisationer och förbund inklusive “ensamkommande” vuxna barns förening betalar tillbaka alla bidrag de på falska grunder roffat åt sig.Ge pengarna till fattigpensionärerna och äldreboenden så de gamla får lite glädje och livskvalité sista tiden i livet.

 10. BULLSHIT i kvadrat, man lägger dimridå för att visa “handlingskraft”
  naturligtvis kommer Muslimerna att bedyra högt och heligt att man stå för
  demokratiska värderingar, hur trovärdig är detta?, när man få ljuga för att främja Islam!

 11. De som blir utan pengar är den grupp som bidragit sedan århundraden till att bygga Sverige – (minus) globalistiska ursvenskar.

 12. Muslimska organisationer har med önskvärd tydlighet visat att de inte delar våra värderingar. Men regeringen har väl irr-glasögon på sig som vanligt?

Kommentera