Sverige: Är islam förenligt med demokrati?

Del 1 i en serie: Islamiseringen av Sverige av Ingrid Carlqvist  •  29 maj, 2016

 • Det är ingen hemlighet att man kan använda demokratin för att avskaffa demokratin.
 • Det kan äntligen ha gått upp för folket att det svenska Sverige snart är helt förlorat, och i många områden ha ersatts med ett Mellanösternliknande tillstånd där olika invandrargrupper (främst muslimer) bekrigar såväl varandra som svenskarna.

 • Dr. Peter Hammond skriver i sin bok Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat, att islams mål inte är att konvertera hela världen utan att etablera sharialagar över hela världen.
 • Det finns inte ett enda land i världen där islam dominerar som kan betraktas som en demokrati med yttrandefrihet och rättssäkerhet.

islam_i_sverige

1930 genomfördes den sista folkräkning i Sverige där medborgarna ombads uppge sin religion – 15 personer sa då att de var muslimer. Sedan Sverige 1975 påbörjade sin förvandling från ett homogent svenskt land till ett mångkulturellt och mångreligiöst dito, har antalet muslimer exploderat. Nu bor här uppskattningsvis en miljon muslimer av olika slag – sunni, shia, ahmadiyya från jordens alla hörn – och det byggs och planeras moskéer i hela landet.

Men ingen i ansvarig ställning tycks ha ställt sig den ödesfråga som Sveriges framtid hänger på: Är islam förenligt med demokrati?

Det svenska etablissemanget har inte förstått att islam är mer än en privat religion, och avfärdar därför alla frågor om islam med att vi har religionsfrihet i det här landet.

Läs vidare

9 thoughts on “Sverige: Är islam förenligt med demokrati?

 1. Många gamla svenskar jag talat med säger att de inte mera trivs i Sverige, – det land de föddes i – men de har ingenstans att ta vägen.

 2. Precis som det skrivits ””demokrati kommer med demokrati att fördrivas och avskaffas””!

  Fränheten i detta ligger i att när den etniske svensken är i minoritet och det står inte på innan så är fallet, kommer ””majoriteten (hitkommna islamistiska asylturister) att avskaffa demokrati och mänskligarättigheter””

  Något att suga och tänka på för Svenne banan som inte klarar av att omvärldsbevaka, själv tolka och analysera de tidigare och nu skedda händelser som just nu sker i Sverige och i Europa!

  Sjuklöverns Svenne banan ser inte skogen för alla träd! Den egna plånboken är viktigare för Svenne banan än fosterlandets trygghet och säkerhet!

  Blir intressant att se när Svenne banan ställs mot någon asylturist på arbetsmarknaden, någon asylturist som kan tänka sig att utföra Svenne banans arbetsuppgifter för lägre lön!

  Tro inte på Stefan Löfvens svamlande om svenska modellen, den är redan nu en utopi! Mottot blir lägre lön för samma arbete, förstår inte Svenne banan det! Kanske lika naiv, aningslös och enfaldig som Steffe och hens vänner i regering och allians!

 3. Folk röstar efter den egna magen och plånboken.
  Det är problemet med demokrati.
  Ingen kommer att göra avkall på ett eget privilegium i en demokrati då risken att någon annan någonsin gör det är för liten.
  Hantverkare är ett bra exempel som aldrig kommer att rösta på ett parti som vill göra sig av med ROT/RUT avdragen då de förlorar för mycket på det, ingen bidragstagare kommer att rösta på ett parti som vill ta bort bidrag och det är därför samtliga partier i vår riksdag har bidragspolitiken som en central del i sin politik.
  Den enda skillnaden är hur bidragen skall fördelas.

 4. Islamsk ideologi är ungefär detsamma som nazism, det konstaterade redan Hitler och Himmler.

 5. Ingrid Carlqvist skriver fantastiskt!
  Helt rätt i allt.
  Men vad Gatestone är har jag inte riktigt hajat än,

Kommentera