Stäng

Svenska politiker: ”Islam är absolut förenligt med demokrati!”

Del 2 i serien: Islamiseringen av Sverige (Del 1 HÄR)

av Ingrid Carlqvist  •  8 juni, 2016 (repris från bloggen)

 • I sin godhjärtade iver att vara inkluderande och inte diskriminera någon grupp, blir svenska politiker lätta offer för islamister med en antidemokratisk agenda.
 • ”Man utgår från att muslimer inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett västerländskt levnadssätt och västerländska normer.” Jimmie Åkesson, partiledare för Sverigedemokraterna.
 • ”Demokrati är ett människoskapat system som betyder styre av folket för folket. Detta är i strid med islam, eftersom styret tillhör Allah, den högste och allsmäktige, och det är inte tillåtet att ge lagstiftande rättigheter åt någon människa, oavsett vem denna är.” Shejk Muhammad Saalih al-Munajjid i fatwa nummer 07166.
 • Alla vet vad som händer den som kritiserar islam – först blir man uthängd som ”rasistisk islamofob” och därefter kan man drabbas av en dödsfatwa av det slag som konstnären Lars Vilks lever under.
 • Frågan är var de demokratiska muslimerna står den dag islam blir ännu mer inflytelserikt i Sverige: Vågar de stå upp för svensk demokrati om det samtidigt betyder att de öppet måste gå emot islams fundament?
Kaplan

Det borde inte vara ett mysterium huruvida islam är förenligt med demokrati. Allt man behöver göra är att gå till islams egna källor eller ringa vilken imam som helst och låtsas vara imponerad av det faktum att islam inte skiljer mellan religion och politik.

Men när Gatestone ringde svenska politiker på alla nivåer och frågade om islam är förenligt med demokrati, försäkrade de oss om att det inte råder några som helst problem med islams demokratiförmåga – eller så slängde de på luren.

De två vanligaste svaren var:

Läs vidare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Svenska politiker: ”Islam är absolut förenligt med demokrati!”

 1. Är fascism och nazism demokratiska ideologier???? NEJ DET ÄR DE INTE!!!

  Islamism är vår tids fascism och en efterföljare till nazismen.

  Detta vet vanligt folk! Fega politiker däremot skiter ner sig då de får frågan

  12
 2. Islam är en förmedeltida teokratisk/politisk ideologi för erövring, plundring och underkastelse (islam) där döden är större än livet. Till dags dato har närmare 300 miljoner fått sätta livet till. Demokratiskt. Knappast. Värdegrunden på Sveavägen 68 talar med kluven tunga.

  10
 3. Folk ska naturligtvis tro på vad de vill, men Islam är inte förenligt med demokrati. Det ska förstås vara förbjudet att genomföra eller pådyvla någon sharialagar och muslimska regler i ett demokratiskt samhälle. Det är ett totalitärt styrelseskick under religiös flagg. Tyvärr gömmer sig de ovuxna i riksdagen bakom det falska talesättet eller myten att Islam ”bara” är en harmlös religion. Riksdagen måste någon gång vakna upp igen och se verkligheten. Det är bara att kolla av nuvarande länder med sharialagar och inte minst det nu aktuella fallet i Sverige, som mordförsöken och dödshoten mot Lars Vilks under sina levnadsår efter rondellhundsteckningen. Vad blir annars alternativet?

  15
 4. Islam bygger på teokrati. Men det diskuteras aldrig och med dagen obildade så är det inte många som förstår eller tar reda på vad som står i koranen utan lyssnar hellre på lögnerna om dess förträfflighet.

  24
 5. Om en rikspolitiker känner sig rädd för att säga det han/hon tycker pga rädslan att kallas rasist , är den personen definitivt på fel plats .
  Det krävs klarsynthet och mod att ta itu med dagens samhällsproblem .
  Och de politiker som skapat problemen är definitivt direkt olämpliga att försöka rätta till samhället .
  Värdegrunden är ett av problemen.
  Att regeringen satsar miljarder på Kultur som Reinfeldt och Sahlin dömt ut som skit , visar på ängslighet.
  Och ängsliga politiker är en styggelse .
  Deras jobb ser vi resultatet av dagligen .

  28
 6. Nej, det är inte säkert att man blir uthängd som rasist. Att säga så är att ta på offerkoftan. Jag har ofta kritiserat islam hårt, aldrig har jag blivit kallad rasist.

  1
  14
  1. Jag har kritiserat islam offentligt under eget namn sedan 2003 och att bli kallad rasist har varit bland det lindrigaste. Till kommer hot om att bli av med jobb och livet m.m.

   22

Kommentera

%d bloggare gillar detta: