60 miljoner ska inte hindras

De cirka 60 miljoner människor som är på flykt ska inte hindras från att komma till Sverige och övriga Europa.

Det skriver tretton representanter för Sveriges kristna råd, bl.a. ärkebiskop Antje Jackelén, i en debattartikel.

Vid den årliga konferensen som hölls i Halmstad under veckan som gick, beslutade Sveriges kristna råd att man kräver, observera kräver, följande:

 • Människor på flykt (60 miljoner) ska inte hindras att nå Europa.
 • Permanenta uppehållstillstånd ska ges till samtliga som beviljas asyl.
 • Familjer ska ha rätt att återförenas.
 • Barn ska bemötas med omsorg.

Det Sveriges kristna råd INTE kräver är följande:

 • Kontroll av de asylsökande i syfte att stoppa extremister, terrorister, kriminella och välfärdsturister innan de kommer in i Europa.
 • Att permanenta uppehållstillstånd ska nekas till de som ljugit sig in i Europa med hjälp av falska identiteter.
 • Att uppehållstillstånd ska kunna rivas upp om det visar sig att den asylsökande ägnar sig åt grov kriminalitet.
 • Att familjer inte ska kunna återförenas om de skickar hit s.k. ankare med falska premisser.
 • Att barn ska ålderstestas i syfte att säkerställa att de verkligen är barn, så att inga vuxna placeras i skolor och hem för riktiga barn.
 • Att de kyrkliga samfunden är villiga att omfördela de statliga stöd de får för att i stället lägga miljarderna på asylmottagningen.
 • Att regering och riksdag erkänner det folkmord som begås på kristna i muslimska länder.
 • Att muslimer som trakasserar, hotar och misshandlar kristna på svenska asylboenden ska återsändas till de länder de kommer från.
 • Att samtliga som söker asyl och får uppehållstillstånd accepterar och respekterar de laga och regler som gäller i Sverige.

Sveriges kristna råd anser att lilla Sverige har plats och råd att ta emot ännu fler människor än man redan gjort och fortfarande gör. Uppenbart har kyrkans män och kvinnor missat den debatt som beskriver verkligheten i dagens Sverige. Hög arbetslöshet, bostadsbrist, segregation, utanförskap, en välfärd under kollaps, kommuner som står på ruinens brant, terrorhot, ökad otrygghet, parallellsamhällen, islamism och hot mot samhällets instanser.

Fast det är klart. Det står lika lite om dagens samhälle i bibeln som i koranen och kanske att också de religiösa bör lyfta näsan lite högre än texten som står i dessa uråldriga böcker. Det vore nog bara nyttigt.

Är du som fortfarande är medlem i en religiös församling, fortfarande lika sugen?

SvD

42 thoughts on “60 miljoner ska inte hindras

 1. Du skall inga andra Gudar hava jämte Mig!! Jag är mycket mer kristen än Ärkebiskopen o alla andra ”falska Profeter”. Ni vänder Gud ryggen för att ”fjäska”för Religioner som vill utrota Er. Vem har gett er uppdraget att ”utrota Europa”!!??

 2. När kvinnor verkligen får storhetsvansinne går samtliga spärrar. Alla spärrar!

  Den här tanten nu som går och tror att hon på allvar är ärkebiskop, hon är tydligen så hög på godhetskänslor att hon släppt verkligheten.

  Alltså: Kvinna, kristen samt avlönad som ärkebiskop…högsta hönset för alla prällar i Sverige. Och feminist.
  Det här måste och ska bekämpas. Vi kan inte längre ha tokjävlar på viktiga positioner i samhället. Det fungerar inte.
  Vi har kommit till vägs ände med alla dessa avskräden.

 3. Öppna famnen politiken, bara väll in till Sverige här är gott om plats, gott om bostäder, gott om pengar, ingen ände på resurserna i Tivoli Sverige!
  OCH
  Gud är större
  Allah Choklá är störst
  Äckelbiskopen är allra störst

 4. Nej 60 miljoner behöver inte hindras att komma in i Europa
  det räcker om man hindrar 59 miljoner niohundrafemtio för
  att ta sig in?

 5. Visst. Står dessa för fiolerna så ok. Dock kommer jag utvandra innan detta folkmord har skett.

 6. Sveriges kristna råd är inte kristet och vi vet sedan lång tid tillbaka att detta skämt till ärkebiskop Antje Jackelen har ”Allah akbar” som valspråk samma ord ISIS och andra muslimska mördarband skriker när de slaktar oskyldiga!
  Ingen protest kom när ISIS slaktade 22 kristna kopter från Egypten på en strand i Libyen genom att skära huvudet av dem! Sveriges ”kristna” råd stödjer i praktiken muslimska mördarband!
  Sveriges ”kristna” råd har ställt sig på SATANS sida dvs Islams sida!
  GÅ UR KYRKAN OM DU INTE GJORT DET!!!

  • För äkta kristna som respekterar Jesus Kristus och tror på den kristna ETIKEN och människosynen finns andra religiösa samfund som inte tar politisk ställning eller om de gör det har en kristen värdegrund.
   Sveriges kristna råd och SVENSKA KYRKAN ställer sig i praktiken på ISIS och SATANS sida!!!
   Naturligtvis finns det bra präster i Svenska kyrkan – DE BORDE LÄMNA/LÄTTA OCH STARTA EGET!!
   De har både kraften och intelligensen att lyckas om de lämnar denna borg som bara representerar HYCKLERI och ställer sig på ONDSKANS sida!!!!

 7. Att hela Sveriges kristenhet vill avskaffa kristendomen och införa Islam är ju skrämmande. Tom frikyrkligheten vill avskaffa sig själva och svenska folket. Lås in dessa dårar på något hospital. Ni som är medlemmar i dessa organisationer bör gå ut så länge dessa antisvenska ledare sitter kvar.

 8. Här finns också en del att läsa om de som hade sin födkrok av angiveri i forna DDR, som troligtvis vår ärkebiskop precis som Alexander Radler har haft.

  tps://petterssonsblogg.se/2013/02/10/helglasning-stasi-i-norge/

  • Utan denna besvärande samling människor är det oklart vilka medel hon tänker sig kunna fördela?

   Om det bara är det kan säkert många tänka sig att via utflyttning integrera sig med resten av världen.

   Vad är det med politiker som tror att deras uppdrag är att tvinga på människor sina idéer och att stjäla människors valfrihet. Varför ha ett fritt land om människor inte kan få fatta egna beslut?

   • Maken till korkat uttalande. Det är förmodligen de villaboende svenskarna som står för fiolerna när politikerna ska ha sina fallskärmar och experimentera med samhället. Urbota korkat att såga den gren man sitter på. Var kommer politikerna från? Mars?

  • Var bor Ebba Östlin? Var bor hennes föräldrar? syskon?
   Pluto? Mars? Sossarna binder ris………

  • Ja vad ska man säga, där återstår väl nu endast helidioter
   i skämtpartiet som kallar sig Arbetare parti??

 9. Vem är denna Antje Jackelén? Gift med Heintz? En tysk ärkebiskop som vill förgöra Sverige?? Vad är det som jag inte greppar???

  • Att personen du skriver om är psykiskt mycket sjuk,och borde ha placerats på ett av de DÅRHUS,som tyvärr är nedlagda !

 10. Jag kan gå med på detta om det kristna rådet betalar vartenda öre som det kostar, med nya bostäder, skolor och 10 000 nya poliser, nya sjukhus och uppehälle för 10 miljoner arbetsskygga analfabeter. Dom måste dessutom betala några stycken nya fängelser till alla kriminella som kommer. Allt detta skall betalas ur kyrkans kassa och det rör sig säkert om några tusentals miljarder kronor.

 11. Reagerar mot ett av kraven ”att Riksdag och Regering erkänner
  det folkmord som begås mot kristna i Muslimska länder”??

  Märkligt, för Kyrkan och dess företrädare har inte själva vid
  något tillfälle haft ryggmärg att med ett enda ord våga kritisera
  Muslimerna för mord och förföljelse av kristna?? Snarare
  stryker man Muslimerna medhårs vid dom flesta tillfällen!

  • Givetvis är det inte fel att regering och riksdag kritiserar
   Muslimskt barbari, det ska dom göra, men varför har inte
   kyrkan själva haft mod att kritisera`???

 12. Svenska kyrkan har förlorat den betydelse den hade förr och numera ser jag den som en sekt bland alla andra. Många tycks ha vaknat till och gått ur kyrkan vilket gör att den förlorar inkomster, och jag hoppas många fler gör det nu efter denna ”upplysande” artikel.

 13. Under Jackelén et al har Svenska kyrkan utvecklats i muslimsk riktning. Nu räcker inte monopolet på andevärlden längre, man vill ha tillbaka det politiska inflytande man förlorade 1866. Följdaktligen är hens valspråk, allahu akbar, rätt.

 14. Svenska kyrkan brottas med ekonomiska problem och måste dra ner på sin verksamhet. Nu stundar snart undre tid då fisken och brödet skall delas till stora mängder.

  Fanns glutenallergi och utfiskning på Jesus tid?

Kommentera