SFI växer så det knakar

INVANDRING. Sfi är en grundläggande utbildning i svenska språket för dig som inte har svenska som modersmål. Genom att läsa sfi hos Lernia kommer du snabbt in i det svenska samhället. Du lär dig svenska och kan därefter läsa vidare till ett yrke. En snabb väg till jobb.


Sfi är till för dig som inte har grundkunskaper i svenska. Du gör ett test före utbildningen för att du ska läsa på den nivå som passar dig. Du läser minst 15 timmar i veckan.

  • Studieväg 1, Kurs A och B. Max fem år i skola i ditt hemland. Du kan inte läsa och skriva och/eller kan inte det latinska alfabetet.
  • Studieväg 2, Kurs B och C. Mellan 6-9 år i skola i ditt hemland
  • Studieväg 3, Kurs C och D. 10 år eller mer i skola i ditt hemland (motsvarande gymnasium och/eller högskola)
    Kursplanerna för sfi är reglerade av Skolverket (Svenskundervisning för invandrare). Det finns betygskriterier med väl definierade mål för vad som ska uppnås.

-Pettersson läser Lernias reklam och undrar varför inte de anmäls till Konsumentombudsmannen. En snabb väg till jobb för analfabeter måste vara ett bedrägeri i hästväg…det är Sveriges framtid…

sfi växer

11 thoughts on “SFI växer så det knakar

  1. Sjukvårdsbiträdes utbildning i Syrien, två års semester tillvaro i Turkiet, Sfi 1 termin = kvalificerad till validering för svensk läkar leg? Inte konstigt allt mer slarv poppar upp till ytan i svenska sjukvården!

  2. Vad säger Annie Lööf? Människor som vill komma hit, lära sig svenska, arbeta och betala skatt. Vad är sant? Vill komma hit, få allt gratis, klaga på svenskarna.

    • Finns det någon med beviljade asylansökningar. Antar att antal bevilkade asylantee sjunker drastiskt efter asylutredingen vs det antal Sverige beviljar. Fast i Sverige är de förvarade och försörja men inte utredda ännu.

      • Låt oss hålla utkik efter det!
        Hur går det med den stora mängden som skulle utvisas?

  3. Inte så konstigt kanske att muslimska män k*ullar kossor på löpande band med tanke på hur fula muslimska kvinnor och tjejer är med sina skäggvårtor, mustascher och feta håriga ben.

  4. Nu när is tagit över Sverige så får dom starta IFS (Invandrarspråk För Svenskar).

  5. Bedriver företaget verksamhet tillsammans med denna ?
    Huvudlösa uttalanden men vad begär man ?

Kommentera