”IS-sympatisörer finns i alla Europas länder”

ISLAM. Allt fler börjar få insikten att det viktigaste slagfältet mot terrorgruppen IS inte förs på traditionella slagfält. Det skriver Expressens Magnus Falkehed efter att ett propagandatal publicerats med vad som påstås föreställa terrorgruppens talesperson Abu Mohammad al-Adnani. I filmen uppmanar han IS-sympatisörer över hela världen till att genomföra attacker under ramadan.

”Tyvärr sitter det just tusentals och åter tusentals ’tomma askfat’ och tittar på den typen av propagandavideor som publicerades under lördagskvällen. Det har gett allt fler insikten om att det viktigaste slaget i kriget mot terrorsekten Islamiska staten inte förs i luften, till havs eller på Syriens dammiga slätter”, skriver Falkehed.

Ramadan 2016 firas mellan 6 juni och 6 juli.

 

3 thoughts on “”IS-sympatisörer finns i alla Europas länder”

  1. Skriver ju ofta över de siffror som öppet angives i tyska media…Senaste uppgiften om antalet kända Islamister/Salafister utgör där c:a 3.000.
    Av dessa har många redan varit i IS-terrorns tjänst.Därför uppskattas,att c:a 470 av dem är ytterst farliga,och kan slå till som enskilda med vapen var,och när som helst.
    I Absurdistan vet jag inte om några siffror kommit i dagen?
    För c:a ett år sedan uppgavs av BND,att det skulle finnas drygt 300 tickande bomber i Sverige.Troligen ännu fler efter senaste invasionen.

  2. WW3 kommer inte – det är redan här..
    Det är inget traditionellt krig som WW1 när armeer stred mot varandra, eller ett WW2 när civilbefolkningen inkluderades i kriget.
    Det är det moderna kriget där fienden finns ibland oss, där vem som helst kan tillhöra fienden, där det kan bli en ”krigshändelse” när som helst, var som helst och vems om helst kan drabbas.
    Oskyldiga eller inte..
    Är nog enbart våra traineepolitiker i landet som INTE begriper det…
    Men ffa har muslimerna begripit det, DE har förstått att väst INTE gjort det – och agerar därefter..

Kommentera