Tyskland: Kristna flyktingar förföljs av muslimer


”Incidenter spelas ner och mörkläggs” av Soeren Kern  •  17 maj, 2016

 • Tusentals kristna på tyska asylboenden förföljs av muslimer, ibland till och med av boendets egna säkerhetsvakter, enligt en ny rapport från den kristna hjälporganisationen Open Doors.

 • ”Ett stort hinder för undersökningen var att många av offren var rädda för att delta. … De var inte bara oroliga för möjliga konsekvenser för sig själva och sina familjer i Tyskland, utan också för släktingar som finns kvar i ursprungslandet.” – Ur Open Doors rapport.
 • ”Jag kom till Tyskland efter att ha flytt från mitt eget land, i hopp om att mitt liv här skulle bli säkrare. Men jag har blivit ännu mer hotad i Tyskland.” – Kristen flykting i Tyskland.
 • ”Trots fler och fler rapporter om problemet i media, från välgörenhets- och människorättsorganisationer, kyrkliga företrädare och kristna organisationer, så har tyska myndigheter och politiker knappt ens tillsatt en utredning. I stället misstänker vi att incidenter medvetet spelats ner och till och med mörklagts. … Inte ens på polisstationer dokumenteras religiöst motiverade attacker på kristna flyktingar som sådana.” – Open Doors rapport.

Open_Doors

Tusentals kristna på tyska asylboenden förföljs av muslimer, ibland till och med av boendets egna säkerhetsvakter, enligt en ny rapport, som slår fast att i de flesta fall har de tyska myndigheterna inte gjort någonting för att skydda offren.

Rapporten anklagar tyska myndigheter och polisen för att medvetet spela ner och till och med mörklägga den ”tabubelagda frågan” om muslimska attacker på kristna flyktingar, av allt att döma för att man är rädda att underblåsa invandringskritiska åsikter.

Rapporten, ”Religiöst motiverade attacker på kristna flyktingar i Tyskland” (Religiös motivierte Übergriffe gegen christliche Flüchtlinge in Deutschland), togs fram av den tyska avdelningen av Open Doors, en organisation som hjälper förföljda kristna över hela världen.

Läs vidare


8 responses to “Tyskland: Kristna flyktingar förföljs av muslimer

 • Svenne

  När dom kommer ut i samhället,kanske som din granne eller på din skola/arbetsplats.Då är det du som förföljs och trakaseras

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Så går det när man släpper Djävulen över bron.

  Gilla

  • Mr Q

   Ja,och när folket väljer sådana ”politiker”,som Reinfeldt.Löfven och Merkel till ledare ! Stora dj-la as och förrädare… 😦

   Gilla

 • Stenbock

  Som framgår av detta inlägg är situationen i Tyskland,likvärdig med den som råder i Absurdistan.Lika dåliga ”politiker” som kryper för araberna.
  Har tidigare i flera kommentarer påpekat att Deutschland är på väg,att bli än värre vänstervridna än ”oss”.Enda ljusningen i söder är att folk alltmer inser vart landet är på väg.AfD har vid aktuella väljarundersökningar ständigt stigande tal.F.n. ligger man på dryga 15 % över hela landet.Om jag sedan bedömer läget riktigt,är det nu bara en tidsfråga tills Führerin Merkel tvingas abdikera. Sedan återstår det stora arbetet,att återuppbygga allt denna envisa satkärring har raserat,under sin kanslertid.

  Gilla

 • Kattsand

  Dagens politik verkar bara gå ut på att samla flyktingar på hög och sedan låta det gå som det går och strunta fullständigt i alla problem.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Nån som tror att det finns en Gud?

  Gilla

 • Lofas

  Bara att se på vilka som har infiltrerat våra riksdagspartier. Inte är det många kristna flyktingar inte.

  Gilla

 • BJ

  Tror inte att kristna asylsökande kan förvänta sig något skydd även i Sverige. Vi behöver bara titta på vad som händer med den judiska befolkningen in detta land, det är bedrövligt att 87:an inte begriper vad som händer. Mångkulturellt ja, ja ,ja. Jag vill kalla det invasion av muslimerna som i slutändan blir förföljelser av etniska Svenskar. Vi får bara hoppas att de som är skyldiga till detta förräderi blir först till avhuvningen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: