Stäng

Ynklig journalistik

INSÄNDARE. Till sydsvenskans ledarredaktion

Dom som producerat ännu en ynklig ledarartikel i tidningen där man naturligtvis inte heller denna gången nämner med ett enda ord vilka det är som begår dom illdåd som beskrivs och inte heller nämner med ett enda ord vilka det är som i huvudsak bebor dom stadsdelar som omnämns har ännu en gång visat att tidningen helt struntar i objektivitet och allt vad seriös journalistik heter.


I slutet av ledaren så skriver ni att lösningen inte kan vara att tiga om problemen. Men det är ju precis vad ni gör när ni inte ens vågar skriva vilka förövarna är.

Hur vill ni att man skall lösa detta när ni inte vågar skriva att dessa våldsdåd är ett resultat av den okontrollerade invandringen av individer komna från kulturer där våld är ett helt naturligt inslag i samhället?

En sak kan ni vara säkra på, detta kommer att bli mer och mer ett naturligt inslag i det mångkulturella Sverige och jag kan bara hoppas att ni själva eller någon av era anhöriga på något sätt får ta del av det mångkulturella samhälle ni har gjort allt för att införa i form av en mycket närgången mångkulturell yttring av den sort som t ex polis, brandkår och ambulanspersonal får utstå. För att inte tala om alla åldringar, svenska kvinnor och svenska ungdomar!

Det har ni gjort er förtjänta av!

Sandor Herold, Malmö

14 reaktioner på “Ynklig journalistik

 1. Det är en ynkedom av blaskorna att inte tala om sanningen.det är en ynkedom av Norrköpings poliskår som inte kan gripa dessa ligister.det är en ynkedom att inte löfven eller ygeman går ut och fördömer.de är ytterst ansvariga för det som händer.ett resultat av en fullständigt okontrollerad massinvandring av araber och afrikaner.hade förövarNa varit svenskar hade de gripits för längesen! Eller ännu värre Sverigedemokrater! Då hade de piskats offentligt på torget i Norrköping och löfven och ygeman hade applåderat i kör.Miljöpartiet vill ha i princip fri invandring och så förstår de inte varför stödet endast utgör 4% sörjande nu!?

 2. Helt otroligt hur en Tidning kan sjunka så lågt som
  Asylsvenskan? Det enda positiva är att den tidningen
  gräver sin egen grav, upplagan är idag blott en skärva
  av vad den var en gång? Hut går hem, även för tidningsmurvlar!

 3. Ynklig journalistik är man rätt van vid.

  Journalistik som blir rolig, fast det inte var meningen, är alltid kul……

  Detta är taget från GP idag………..

  ”Händelsen inträffade på måndagen, berättar 22-årige William Tillström.

  – Vi är ett gäng grabbar som går på Blekinge Folkhögskola, och vi slutar nu till sommaren och åkte in till Ronneby för att käka pizza. Lite som en avskedsgrej, säger William.

  När gänget närmade sig en rondell såg de hur en storstorksmamma och en lång rad av hennes ungar – 21 stycken närmare bestämt – försökte ta sig över vägen.

  – Det var ju trafik där, och vi såg hur de fick panik, och alla vi fyra enades om att ”Shit, vi måste göra något”.

  I rondellen ifråga, utanför Ronneby Stadshus, fanns en fontän ditt familjen storstork flydde…………….

  http://www.gp.se/nyheter/sverige/grabbg%C3%A4ng-hj%C3%A4ltar-r%C3%A4ddade-21-f%C3%A5gelungar-1.1257184

  Storstork?

  Vad säger ni fågelskådare, ta er nu snabbt till Ronneby. Om ni nu vill ha kryss för storstork.

 4. Det är endast lågutbildade sinnesslöa småfeta svenssons som betalar för denna smörja som bara är skriven för att vara lättsmält.
  De den sinnesslöa köparen inte vet är att hela tidningen är skapad för att föra fram PK propaganda inbakat i fåninga icke-nyheter.

 5. Man får ju förstå dom som kastar sten det är väl första gången som dom ser dylika saker för därifrån dom kommer finns det ju bara sand och det går ju inte att kasta så långt . Ett lämpligt straff vore att man kör ut ca 10 kbm krossten i ett grustag och sätter upp ett högt plank sedan får dom kasta över all kross till den andra sidan av planket ,och dom får inte lämna platsen förrän alla stenarna har bytt sida , tror att dom sedan inte vill kasta sten mera , skulle det inte ha hjälpt så tillbaka och gör om proceduren fast nu ökar vi till tjugo kbm .

 6. Kloka ord Sandor, – 87:an är de ansvariga och Socialdemokraterna som släpper fram MILJÖPARTIET som vurmar för negrer/araber/muslimer framför Sverige och Sveriges befolkning….
  Massinvandringen måste STOPPAS och kriminella och islamister utvisas eller sättas i säkerhetsfängelser i Sverige eller utomlands, SVERIGE SKA INTE VARA EN FRISTAD FÖR ISLAMISTER!
  Lag och ordning måste återupprättas i utanförskapsområdena och stenkastare, bil- och skolbrännare omhändertas av ordningsmakten och helst utvisas eller dömas till långa fängelsestraff för våldsamt upplopp. Klarar inte svensk polis av detta måste svenska staten se till att de får resurser på ett eller annat sätt.
  80,000 asylturister ska utvisas har regeringen lovat samtidigt som MILJÖPARTIET vill fortsätta massinvandringen och ha en allmän amnesti för kriminella och asylturister. DENNA SITUATION KOMMER GARRANTERAT VÄNSTERNAZISTERNA ATT UTNYTTJA GENOM VÅLDSAMMA DEMONSTRATIONER!
  Med tanke på Sveriges allvarliga situation borde svitsaren Stefan Löven se allvaret i situationen och inte ombilda regeringen utan avgå omedelbart och utlysa nyval!
  Det blir för eller mot fortsatt vansinnig massinvandring i nästa val, vinner S + MP + Vänsterpartiet så är saken klar då vill 87:an ha denna skit.
  Åker MP ut ur Riksdagen och SD får över 15%-25% så kan Riksdagen fatta de tuffa beslut som krävs för ett definitivt STOPP för inflöde av mer slödder.
  Låt oss hoppas på det!

  1. Straffen skall INTE bestå av svenskt fängelse! Dödsstraff är inget straff eftersom vi alla – goda som onda – skall dö. Straffet skall vara arbetsläger med hårt fysiskt arbete! Vägrar man att arbeta skall maten dras in! Så får man i demokratisk ordning själv bestämma om man vill överleva ellersvälta ihjäl. För hus & bilbrännare samt inbrottstjuvar skall samma straff gälla, tills man med sitt straffarbete betalt de skador man åsamkat andra.

 7. Som videobloggaren Pat Condell konstaterade längst ned på samhällsstegen står barnamördare, våldtäktsmän, pedofiler och svenska journalister. Fan vet om inte de förstnämnda kategorierna står över journalisterna.

 8. Inför 12 års fängelse för stenkastning och/eller åverkan på blåljusutryckningar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: