Hälften Ljuger

Hälften av de flyktingar som påstår sig vara barn i Österrike är vuxna … och många har ”grått hår och skägg” säger en polis.

Förra året krav från 951 av 2.200 asylsökande motbevisas  De medicinska tester som används för att bevisa ålder har kostat Österrike 2m euro (18,5 miljoner Svenska kronor)Majoriteten av de ”ljugande barnen” (691) var från Afghanistan

Hälften av alla migranter som påstår sig vara barn ljuger, enligt österrikiska tjänstemän som säger att ”ungdomar” är ibland i 30-årsåldern och har grått hår och skägg.

3 thoughts on “Hälften Ljuger

  1. I Österrike händer det något – kan inte Löven få lite ”hjälp” därifrån? De miljonerna det kostade att fastställa åldern är ju billigt i jämförelse med kaoset. MYCKET BILLIGARE!!

  2. Jag tycker det är på tiden att Sverige, ja hela EU börjar titta på varifrån de krigsdrabbade syriska flyktingarna kommer. I exemplet ovan = inga syrier. I Finland tittade man på detta i höstas = 2% kom från Syrien.

    Flera länder, bl a Tyskland skulle ju ta ut ”säkra länder”. De som kom från dessa skulle skickas tillbaka direkt vid gränsen.

    Hur gör man i Sverige?

  3. Men ingen av dessa ”BARN” som kommer till Sverige ljuger förstås.
    Vi behöver ju den sortens människor här!
    Reinfeldt har säkert 50 st boende hos sig.
    ”Öppna era hjärtan!”

KommenteraAvbryt svar