Valberedare till journalist: ”Är du dum i huvudet?”

HATMEDIA. Ett sms från Miljöpartiets riksvalberedare Anna Kelemen till Aftonbladets journalist John Granlund uppmärksammas stort.

På frågan om hon har tid att tala med tidningen skrev Kelemen nämligen: ”Är du dum i huvudet?”.

På sin egen Facebook-sida har Kelemen publicerat en skärmdump av konversationen. Hon kommenterar:
”Jag tycker inte om att vara otrevlig mot folk men Aftonbladets journalister har förbrukat mitt förtroende!! Jag försökte vara artig och neutral mot dom men det går tyvärr inte!! jag har lärt mig en läxa till livet! fast jag tycker inte att jag har avslöjat något… men jag borde inte prata med dom i en enda sekund.”

-Pettersson vill inte dra alla Aftonbladets journalister över en kam Anna Kelemens uttalande kan vara det bästa en Miljöpartist någonsin gjort. Undrar bara varför hon ställde en fråga. Bättre hade varit att konstatera du är dum i huvudet”…

14 thoughts on “Valberedare till journalist: ”Är du dum i huvudet?”

  1. Läser allt mer uppgivet svenska dagstidningar. Det är som att analysera en spya eller nåt? Jag har läst men inte förstått?

    Vilket komplett dårhus vårt land ha blivit.

  2. En annan bekant ”politiker” som tvingats att träda tillbaka idag,är den röde sossen och svittsarens kompis från Österrike,Bundeskansler Faymann.
    Faymann var som bekant den som skrek högst,och anklagade Urbán i Ungern som nazi,när Ungern som första Europeiska land,stängde gränsen för invällarna. Nu faller en efter en av de främlingsvänliga förrädarna ifrån.
    http://www.morgenpost.de/politik/ausland/article207545681/Oesterreichs-Bundeskanzler-Werner-Faymann-tritt-zurueck.html

      • Sossarna i Europa tycks ha svårt i många av länderna…
        I veckoslutet ryktades om att deras Führer i Tyskland Gabriel,en välmående gråsosse som suttit av sitt liv utan kroppsarbete,skulle avgå…Socialisten som främst gjort sig känd,för att kalla sina landsmän/kvinnor för ”p a c k” !
        Om detta skulle visa sig riktigt,står Merkel ensam kvar med sin välkomstpolitik,för all jordens avskräde och äventyrare..
        Då kommer nästa intressanta fråga.Hur länge orkar hon i stort som ensam förespråkare,för Europas förstörelse hålla ut ?

      • FPÖ kom i rätt tid och slog ut sossarna. Mycket beror nog på att Österrike tog emot många invällare och även där får kvinnorna se våldtäkterna skjuta i höjden. Iofs kan småpojkar duga om tjejerna håller sig inne.

        Det hjälper inte att polisen säger till antastade flickor att klä sig annorlunda och färga håret mörkt…

  3. Ja det var ju inte fel på frågan när det handlar om en
    A.B journalist, men man kan ju undra om det ska komma
    från en Miljöpartist? Dom har själva en hel del tomtar på
    loftet.

KommenteraAvbryt svar