Amerikanska ambassaden varnar sina medborgare i Sverige


Travel alert

På Amerikanska ambassaden  finns en varning till de amerikanska medborgarna i Sverige att resa hem eller vara ytterst försiktiga. Enligt dem så bekräftar polisen i Sverige att det förväntas ett terror attentat inom en snar framtid.

Varningen gäller hela Europa men på Ambassadens facebook  varnar de för ett förväntat attentat i Sverige.

Stora idrottsevenemang, tågstationer, folktäta områden anses extra utsatta. Varför varnas Amerikaner och inte vi?  Är det inte på sin plats att Svenska myndigheter varnar oss för detta. Att man skall vara extra uppmärksam för nu är det något på gång. Det enda jag hört är att det finns ett terrorhot över Sverige. Är inte det viktigt att vi som bor här får uppdaterade  uppgifter om vad som är på gång. Är det för att vi inte skall gripas av panik?

Som om vi inte redan har panik. För alla migranter som invaderar oss utan någon kontroll. Man undrar vilka av dem som  kommer att utföra dessa terrordåd?  Är det kanske de som bor nere i backen?  När man börjar tänka på detta sätt -då har muslimerna uppnått en stor del av sin ”mission”. Det är ju precis detta som  de vill uppnå. Skräck bland befolkningen och att inte veta när det skall smälla nästa gång eller var?

Enligt ambassadens varning så gäller den fram till 20 juni till att börja med. Vad har vi för stora evenemang innan dess? Mina tankar går till Eurovision song contest på Friends arena. Hoppas att mina tankar är fel och att säkerheten räcker till.  Jag har varit på flera men denna tänker jag inte gå på…………..


21 responses to “Amerikanska ambassaden varnar sina medborgare i Sverige

 • jockfall

  Svenska ansvariga politiker borde straffas hårt när det smäller.

  Gilla

 • Johan

  Orban är en klok man och jag hoppas hans linje får spridning och det snabbt.

  Gilla

 • Involuntarium

  Måste vara därför som USA presidenten Obama anser att Europa ska ta emot fler asylturister! Själv varnar han sina egna medborgare för den i Europa väletablerade terrorismen och kommande terrorattacker!

  Dags att Obama själv öppnar upp för massinvällningen av asylturister? Vi får hoppas att DT är USA;s näste president så det blir lite som Stefan Löfven säger ”” ordning och reda””!

  Min frus ryska vännina berättar om att även Ryslands president och ryskmedia varnar sina medborgare både för den i Ryssland förekommande terrorismen men även för den europeiska!

  Ryskmedia varnar och berättar om asylturisternas beteende, kriminalitet och de övriga primära och sekundära problem som uppkommer i asylturismens spår! De använder rätt benämningar på brottsliga handlingar och i signalement, de undanhåller ingenting utan berättar rakt på!

  I Sverige undanhåller myndigheter och media information till medborgarna om både terroristhot, asylturisternas kriminalitet och gärningsmännens signalement!

  I Sverige förs inte ens statistik över vilka folkgrupper som utför kriminella handlingar! I det fall statistik förts skulle det med största sannolikhet framkomma att det är asylturisterna som står för den största delen av grov kriminalitet! Inte bara första generationens asylturister utan individer ur alla därpå följande generationer!

  Fast ingen PK;ist skulle våga undersöka något sådant, det skulle kunna fälla regeringen om något sådant framkom och det finns stor risk för att om något sådant skulle framkomma kan folkets dom för inblandade nu levande politiker bli fruktansvärt hård! Eftersom politikerna ända sedan 1970 talet tillåtit terrorister, våldsverkare och ytterst kriminella individer söka och få skydd i Sverige!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Tänk om bomben smäller under Melodifestivalen, mitt när dom skämmer ut Sverige genom att läxar upp övriga Europa för att dom inte vill förvandla sina länder till en soptipp a`la Mellanöstern!

  Man kan ju bara hoppas!

  Gilla

 • Mimi N

  Shalom Aleikhem !

  Shalom aleikhem(Hebrew: שָׁלוֹם עֲלֵיכֶם‎ shālôm ʻalêḵem; Yiddish: שלום־עליכם‎ sholem aleykhem) is a greeting version in Hebrew, meaning ”peace be upon you” (Pl.). The appropriate response is ”aleikhem shalom”, ”upon you be peace”.

  Gilla

 • jgarn

  En melodifestival som tv-sänds över hela Europa är ett givet mål. Bara en idiot skulle sätta sig där.

  Gilla

  • Mary Agnes

   Sannolikt. Med tanke på 1) musik 2) skratt och glädje 3) lättklädda kvinnor 4) mängden av homosexuella. För dem, fyra flugor i en smäll med andra ord. Hög risk projekt.

   Gilla

 • Marcus Sjögren

  Och jag dom blivit matat sen barnbarn att det är ”extremhögern” aka. BSS, SD osv. som är hotet mot demokratin… PK Error

  Skyll inte på mig, jag har röstat rätt i vartenda val ända sen jag fick rösträtt -98.
  Behövdes inga högskolepoäng för att se varåt det barkade redan då. Landet, friheten o lungnet som en annan fick växa upp i är för evigt förstört.
  Våra förfäder som kämpat, slitit och dött för att vi skulle få det bättre visar ni ingen som helst respekt för!
  Fyfan för hur Sverige har utvecklas dom senaste decennierna!
  Blåögda, naiva syltryggar i regeringsställning, islamister på ministerposter, gängkriminalitet, rån, mord, gryppvåldtäkter, fyfan säger jag.

  Gilla

 • Synonymen

  Man tror ta mig djävulen att det inte är sant att detta händer i Sverige.

  MITT land!

  Jag vill spy. Kom inte i närheten av mig. Håll er i malmö

  http://www.sydsvenskan.se/sverige/imam-pa-malmobesok-homosexualitet-straffas-i-nasta-liv/

  Gilla

 • Mary Agnes

  US Embassy har alltid haft en tendens att överdriva. Såvida terroristerna inte har en smutsig bomb är risken att drabbas helt försumbar. Att vara på samma plats som en självmordsbombare är mindre än att vinna storvinst på lotto 2 veckor på rad.

  Gilla

  • Mary Agnes

   Förtydligande, eftersom 4 pers uppenbarligen missförstod:

   chansen att DU som individ ska drabbas är matematiskt mindre än 0.0000001% -> inte att terrorattentat ska inträffa. Den risken är 100%. Bara en fråga om när och var.

   Gilla

 • dave

  Fortfarande ”saknas” 20 ton ammoniumnitrat.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Ammoniumnitrat

  Gilla

 • Observator X

  Europe Travel Alert…det var ord och inga visor, det.

  Gilla

 • age

  Vem släppte in räven i hönsgården?

  Endast ett parti ville hålla grinden låst till hönsgården.

  Statistikens grundregel gäller inte här: Mer än 50% av befolkningen är dummare än snittet. => Obegripligt; De flesta man har omkring sig
  är ju till synes intelligenta människor.
  Undantaget muslimer förstås.

  Gilla

  • Anna

   Av någon ”oförklarlig” anledning dras mina tankar till Reinfeldt och MP… Men, de före dem bidrog också till eländet.
   Undrar vart de olika nuvarande och före detta regerande kommer att åka när det blir jobbigt att andas i röken efter bomberna… De är ju de som har släppt in dem. Finns det något land där de kan söka asyl med svansen mellan benen och lämna skiten till oss…?
   Ansvar för vad de gjort lär de ju knappast ta.
   Blir några floskler om att de varit naiva. Käften och bakbenen….

   Gilla

 • hjälplös

  För att tänka som en terrorist som ju vill ta död på så många som möjligt så ligger ju Gekås i Ullared otroligt illa till, det är ett av dom ställena jag skulle passa mig för nu, och nu dräller det ju av blattar på Gekås så snart kan man ju inte ens åka dit över huvud taget längre. Andra ställen skulle ju kunna tänkas vara köpcentrum i storstäderna, tågstationer och flygplatser men det kan lika gärna smälla på ICA eller i någon större butik.

  Gilla

 • Kommendanten

  De presumtiva terroristerna kommer att vara MUSLIMER.

  Isis, al qaida, boko haram mfl. har en gemensam nämnare och det är ISLAM och dom är muslimer. Försvinner dessa grupper kommer det att dyka upp nya grupper med andra namn, som också är MUSLIMER.

  Och de muslimer som anses vara moderata muslimer är inget annat än MUSLIMER. När det kommer till sin rätt så går våldsideologin islam före allt annat.

  Sverige och Europa måste vakna, eljest väntar stenåldern och ett Muhammedistan.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Släpper man in kreti och pleti så kommer naturligtvis en massa skit, – Statssvetsaren sa under en utfrågning i KU att har slöddret passerat EU:s yttre gräns så görs ingen ytterligare kontroll utan Schengen gäller, dvs det är fritt fram utan någon koll….
  Till Sverige har 10,000 tals passerat utan pass och ID och av dessa vet man att ISIS mördare finns, några vältränade ”elitsoldater” som på order av ISIS när som helst kan attackera ex. ett köpcentrum eller Tunnelbanan. Överallt där muslimer finns kommer mord och terrorattacker som ett brev på posten.
  EN TRAGEDI FÖR SVERIGE MED SÅ EXTREMT VEKA LEDARE!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Sverige har NOLL KOLL, vi har redan minst 300 ISIS terrorister som reser mellan Sverige och Irak/Syrien….Hur många som kommit med de 100,000-tals flyktingarna kan man bara spekulera i men SAMTLIGA ÄR MUSLIMER OCH DÄRMED KAN VI INTE LITA PÅ DEM, DE HATAR OSS!!
   Läste meddelandet på USA:s ambassads hemsida och det gäller hela Europa, man varnar amerikanska medborgare för ett ev. attentat mot idrottsevenemang, kollektivtrafiken och köpcentrum bl.a.
   Kanske Ungern och PM Orban ändå har en klok linje : MUSLIMER ÄR INTE VÄLKOMNA!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: