Hoppas Valborgsfirandet går bra för alla flickor


SVENSKA TRADITIONER. Valborg är en helg då många ungdomar provar sprit första gången och det händer att det blir för mycket. Normalt är det inte så mycket att orda om, det kan hända den bäste och det ha hänt mig trots att jag är långt ifrån den bäste. Det ingår i livets erfarenheter. 

I år är jag extra orolig för speciellt unga flickor. 

Efter oroligheterna och sextrakasserierna i Köln under nyårshelgen fick vi lära oss ett nytt begrepp – Taharrush gamea – det är ett arabiskt begrepp för grupptrakasserier, och innebär att stora grupper unga män trakasserar kvinnor, ofta genom sexuella trakasserier på offentlig plats, ibland genom sexuellt ofredande. Kvinnorna får sexuella inviter, blir tafsade på, utskällda, slagna, rånade, avklädda eller våldtagna. Trakasserandet har inträffat under politiska demonstrationer, konserter och offentliga festligheter.I Sverige är Taharrush mest känt från våra badhus.

Spridda händelser har alltid inträffat, men jag är orolig och undrar hur det kommer att gå i år. Mängder med lättklädda tjejer runt valborgseldarna och de kommer att fortsätta festandet när eldarna brunnit ned, några av dem kommer att vara rejält fulla och överallt finns det ”ensamkommande barn” som väntar på bytet som har skett i Östersund.

-Pettersson hoppas alla flickor kommer hem tryggt. Stefan Löfven, du är högste ansvarig och jag hoppas få slippa höra om flickor och kvinnor som ”flyr för sina liv” i Sverige, i kväll.

***

Välkommen till Oxelösunds traditionella Valborgsfirande på Ramdalens idrottsplats!

Lördag 30 april 19.00-21.00.

Vi firar vårens intåg med körsång, vårtal, musik, aktiviteter och servering!

Vårtalare är Mohammed Mouaid

Valborgselden tänds 20.00.

…står det på kommunens hemsida, jag vet inte vem Mohammed Mouaid är men hoppas han kan föra traditionerna från Birger Jarls dagar om kvinnofrid vidare….ni kan läsa lite om Mohammed HÄR så ni vet vart det lutar.

UPPDATERAT: Pettersson fick ett mejl. ”Vem fan är Mohammad Mouaid! Hur försörjer sig unge herr Mouaid här i Sverige? Han har ett enmansbolag registrerat men ännu ingen visad bokföring. Han dyker även lämpligt nog upp i varje sammanhang när SN välvilligt skriver om den lokala pk-gruppens diverse flyktingaktiviteter, men det kan väl inte ge några större inkomster. Nej, jag misstänker att det är du, jag och andra lönearbetare som försörjer Mohammad Mouaid; misstankar som jag grundar på att herr Mouaid varje dag tillbringar en stor del av dagen på Sunlights gym där han lyfter hantlar och stänger vid sidan av ett oändligt pratande i mobiltelefon. Den kroppsbyggande Mouaid är tillika omättligt populär hos gymmets medelålders damer genom att han även hoppar in som instruktör i latindans! Vad jag begriper inte heller något som betalar mat och hyra. Det finns anledning att följa Mohammad Mouaids framtida förehavanden och förekommande i media som ”förebild” vad avser integration”. 


16 responses to “Hoppas Valborgsfirandet går bra för alla flickor

 • Mimi N

  Har just sett på TV uppståndelsemässan med Patriarken Daniel – imorgon är PÅSKDAGEN enligt ortodoxkalender. Det är så mycket känslor i luften över hela mitt hemland. Människorna är glada, lugna och generösa. Fylla – somliga dricker vid detta tillfälle, bråk är inte uteslutet, men inte våldtäkter, knivanfall eller mord. Det hör till Satan – folk säger. Och vi vet vilka är Satans piska i de kärva tider vi lever idag.

  Påsken är en HELIG DAG.
  Jag är glad att i år faller vår Påsk samtidigt med er traditionella Valborgsmässoafton. Önskar att NI ALLA där i Sverige ska ha det bra och lugnt, utan Islams sattyg. Kram, Sverigevänner!!!

  Gilla

 • Kommendanten

  De muhammedanska beteendena lär nog uppenbara sig under valborgborgsfirandet.

  Där muslimer finns, får man räkna med muhammedanska vedervärdiga beteenden och handlingar.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Jag ber till Gud att alla härliga svenska äkta blonda flickor får lov att vara sig själva hela kvällen och att de kommer hem till sina underbara trygga hem i ett stycke utan skräck.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Vi önskar även att våra söner kommer hem i ett stycke i Stefan Lövens fasansfulla mångkriminella PÅTVINGADE massinvandringshelvete!

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Helen Sjöblom sjunger vackert och vi behöver alla kärlek och omtanke, drömmar om något gott! De unga kvinnorna i publiken sjunger med hjärta och inlevelse, en tår faller på grund av att musiken sätter känslorna i svallning….Tänk att MUSIK är HARAM i muslimska diktaturer och de tar sig hit och vill införa koranen/sharia….
  Bara djur utan hjärnceller överfaller kvinnor och våldtar dem eller utsätter våra pojkar/barn för misshandel, att araber/muslimer är överrepresenterade i dessa fall i Europa ska vi se klart och tydligt med öppna ögon!
  Vi ska sätta stopp för invasionen av muslimer/araber/negrer och behålla vårt mänskliga demokratiska samhälle! Vi ska värna vår humanism och vår känsla för rätt och fel och ETISKT BETEENDE….- där ingår inte mord och slakt som står i arabernas brottskatalog Koranen!
  VAKNA Sverige och trevlig midsommar!

  Gilla

 • jgarn

  Ingen svensk heter Mohammed, heter man detta så är man inte svensk.

  Gilla

 • Gullan

  ”…några av dem kommer att vara rejält fula” 🙂

  Supa snygg!

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Pettersson, flickorna är inte rejält fula, eller 🙂

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Poängen var nog att uppmärksamma det olämpliga i att släppa in ROVDJUR i Sverige som tar varje tillfälle att attackera lämpliga offer…..Som sagt Stefan Löven är en av de ansvariga för eventuella våldtäkter av fulLa flickor/kvinnor….
   Man bör INTE ta in människor i sitt fosterland som man INTE kan tänka sig att bjuda hem till sig själv…..

   Gilla

 • Vi ska skydda vårat folk!

  Måtte Thor och Oden skydda våra vackra svenska flickor ikväll , för polisen gör det inte. De är vingklippta av en plufsig farbror som fungerar ungefär likadant som Löfven i huvudet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: