Terroristen vill till Sverige

Muslimen Osama Krayem, som i media kallas svensk, vill avtjäna sitt straff i Sverige om han fälls.

Den terroranklagade 23-åringen behöver väl ingen närmare presentation, annat än att han är misstänkt som delaktig till oskyldiga människors död i Bryssel.

Ett EU-beslut förra året gör att personer med anknytning till Sverige kan få avtjäna sitt straff här om de så själva önskar. Föga förvånande gick Sverige ett steg längre än lagstiftningens utformande som sa att medborgare i ett land kan få avtjäna sitt straff i landet de är medborgare i. I Sverige räcker det med att på något vis ha anknytning hit, så kan man sitta av straffet här. Detta på rekommendation av åklagaren som utsågs till expert i utredningen, Ashraf Ahmed.

Lämnar den terrormisstänkte muslimen in en ansökan kan han inom kort sitta i ett svenskt fängelse och jäsa med färg-tv på rummet, tillgång till gym, bönesal och en lön utan att prestera.

Ashraf Ahmed erkänner att det kan sticka i ögonen om Krayem och andra kriminella individer förs till svenska fängelser där de kostar skattebetalarna stora summor. Kriminalvården tror att antalet interner med extremistiska uppfattningar kommer att öka med tiden. Då ska vi ha i åtanke att fängelser utgör en grogrund för extremism när unga interner ofta är mål för radikala element som försöker utnyttja fängelsetiden till att rekrytera nya medlemmar.

Tacka tusan för att den terroranklagade muslimen kommer att lämna in en ansökan. Han lär trivas som fisken i ett svensk fängelse.

SR

 

17 thoughts on “Terroristen vill till Sverige

  1. Svenska fängelser ska inte servera halal. Så får vi se hur många muhammedaner som rekryteras till IS eller andra terrororganisationer där då.

  2. Naturligtvis tar idiotregeringen med Mona Muslim i frontlinjen hit stormördarterroristen för lyxliv och halvtidsfrigivning i fängelset. Efter ett par år där får han naturligtvis fin lägenhet och stor bidragsförsörjning resten av terroristlivet. Hur f-n är den sk regeringen funtad, de är helt klart totalt utan tankeförmåga.

  3. På RING P1 i morse var det två äldre damer som sa några kloka ord. Det första var att det var åt helvete att media kallade honom svensk och medborgarskapet borde tas ifrån muslimen.

    Den andra tyckte att han kunde sitta i ett tukthus i Finland på vatten och bröd.

  4. Fridolin., Mona, Jonas o ”feministregeringen” kommer ställa upp i fackeltåg när denne representant för vår nya adel kommer hem med regeringsplanet. PK jublar eftersom dom älskar han mer än sina egna barn, när, kära o anhöriga

    • Hörde från en bekant som inväntade service på sin tv-anläggning när servicen dröjde så undrade de varför. Jo han hade fått lämna allt som planerat för att ett fängelse i närheten behövde akut hjälp med sin anläggning då tv -programmen inte fungerade, fångarna var aggressiva och stämningen hotfull, så där var förklaringen.
      Sverige är fantastiskt !

KommenteraAvbryt svar