Stäng

Löfven: Vi ska vara stolta över vår insats

INVANDRING. Statsminister Stefan Löfven fick på fredagen svara på frågor från konstitutionsutskottet om bland annat regeringens hantering av flyktingkrisen. Löfven ansåg själv att Europa och övriga världen ”beundrar Sverige”: – Jag menar att vårt land ska vara oerhört stolt för den humanitära insats vi har gjort. Han passade även på att välkomna att hanteringen granskas. – Vi kan aldrig säga att det här har vi gjort perfekt till varje detalj, enligt Sveriges Radio. 

-Pettersson undrar hur herr Löfven kan vara stolt? Vi har lagt ned minst dubbelt så mycket pengar som FN har till hela sin flyktingbudget på ett år!!! Är det något att vara stolt över, att vi hjälp några hundratusen människor när vi kunde ha hjälp 60 miljoner för samma pengar. Hur kan han vara stolt när 170 000 människor bor på Migrationsverkets olika anledningar och bråkar som fan, med en miljon människor i utanförskap, med sjunkande skolresultat, bostadsbrist, arbetslöshet, skottlossningar, våldtäkter, skenande statsfinanser runt hörnet och då är statsministern stolt!!!

Det som verkligen borde diskuteras är varför inte Löfven, Reinfeldt, Persson, Carlsson och de andra ända bort till Palme 1975, tillsatte en konsekvensutredning om vad som händer när vi tar hit massor människor från tredje världen.

1975, året då Sveriges väg utför började

Varför ingen konsekvensanalys? Varför hårdare kontroll på ett dass på landet än skiten från 600 000 nya svenskar?

64 reaktioner på “Löfven: Vi ska vara stolta över vår insats

 1. En epedemi har brytit ut.
  4300 inbrott i skolor under 2015 enligt sr.se
  Väntas öka under 2016.

 2. Löfven är ett skämt och hans regering, med ett par undantag, en inkvoterad cirkus.

  DI:s artikel om en förestående kollaps togs aldrig upp i riksmedia. Har ni berättat för era vänner om detta?

  Säkerligen trallar de flesta vidare utan en aning om det som komma skall.

  Berätta!

 3. Jag har svårt för att känna mig stolt över att omvärlden betraktar mig som en idiot.

 4. Ja han är stolt för att på vår bekostnad ha hjälpt utlänningar att komma hit och svindla och förstöra förstöra vårt land. Han märker ingen skillnad mot hur det var innan, eftersom han lever i en helt annan verklighet än vi som kännbart fått betala kalaset.
  Med ett skyhögt penninginflöde på sitt bankkonto och en kunglig boendeform samt förmåner som vi andra endast kan drömma om, så märker han inte vad han varit med om att förstöra.
  Hela hans familj och i viss mån nära släktingar och vänner har säkrat en mycket välbärgad framtid. De kommer aldrig mer att behöva ta ett riktigt arbete när han en gång slutar som politiker.
  Han är nog alldeles för dum för att förstå att skillnaden mellan hans uppfattning av Sverige och vår är milsvid. Han är säkert även för dum för att förstå att vi andra inte har det lika bra ställt som han.

 5. Om någon inte kan sova så är det här ett lågmält och upplysande klipp som visar på Sverige för ett år sedan, har det förbättrat sig sedan dess…..nej jag tror inte det.
  I den lilla staden falköping inte trodde jag att det går så bedrövligt till. Studenten i slutet, hennes och andra elevers situation i skolan, är oroväckande.

 6. Jag håller med Pettersson med viss reservation för ”Dojjan” Carlsson som införde
  Luciabeslutet och visade upp en ödmjuk och ansvarsfull sida som inte synts till i makten sedan dess.

 7. Å andra sidan. Vilken insats svammlar lövet om. Är det i Afganistan. Mycket oklart vilken insats det menar.

 8. CITAT:Problemet är att invandrarna inte tillför något till ekonomin. Räddningen för Sverige vore riktigt hårda tag mot alla nyanlända; tvångsarbete inom kommun och landsting mot minimal lön och inga bidrag alls till de som inte arbetar enligt plan. Detta skulle dessutom leda till frivillig repatriering och avskräcka nya lyxflyktingar att komma hit.

 9. Var är Schyffert nu?

  Hans analyser av läget måste vi ju avvakta innan någon slutsats kan dras.
  Det är kanske mer än en pizza vi får avstå en tid. Är det två?

  1. Snarare 5 lönsamma pizzeriors årsomsättning och en 325 europapallar med läsk.

 10. En industrirobot jobbar dygnet runt och tar aldrig semester, paus, går på toaletten eller ber mot Mekka.

 11. Ja, Han behöver ju inte bry sig. Brakar landet ihop så drar rikets förste svetsare till Nya Zeeland, långt borta från våldtäkter, mord och lågkultur.

  ”stolta för vår insats”. Vad då för insats? Ta in en massa individer från överbefolkade regioner, folkslag vilka inte begriper att begränsa sitt barnafödande och det trots att det fan inte ens har mat att tillgå men ork att göka och göra barn, det har de.
  Det finns inte ett land utanför den vita sfären(västvärlden) där det går att hitta riktig civilisation.
  Allt ligger på ytan. Där under finns de sedvanliga dragen av stamkultur och allmänt kaos.
  Det är inget annat än make-up på en ful käring, regnar det lite så rinner allt av och verkligheten kommer till ytan(nu rår ju inte hon för det, det var en liknelse)
  Ja, fy fan…

 12. Detta passar på föregående och nuvarande vanstyre;

  ”And in the master’s chambers,
  They gathered for the feast
  They stab it with their steely knives,
  But they just can’t kill the beast”

 13. Vad ni gnäller! Tyvärr så hjälper det INTE.
  Det är fortfarande 80%av Sveriges röstberättigade som INTE har röstat för Sverige utan för något annat… och tydligen förkastar Sverige som en stolt, värdig,, svensk nation. Svensk ärr ordet.

  Nu skriker Sveriges Radios reportarar från allt fler Europesiska länder där ”den nya höger-regeringen inför strikta nationella lagar” – med mera, med mera, allt för att BEVARA SIN EGEN NATION. (läs överlevnad)

  Fasiken vad jobbigt det måste vara för SR:s och SVT:s pk-reportrar…

 14. Bästa insatsen Röfven kan göra är att AVGÅ och UTLYSA EXTRAVAL och det NU!

 15. Men om svetsarn kunde prata för sig själv!!!!!!!!! Först är VI naiva och nu ska VI även vara stolta. Här sitter jag och skäms för hur han beter sig. Fy fan va dumt 😡😡😡😡😡

 16. Ja, han kan vara stolt för att ha fortsatt den totala förstörelsen av Sverige, här har han lyckats till 100% Landet är söndertrasat och våldtaget, människor (svenskar) känner sig med all rätt otrygga och har berövats alla fundamentala förutsättningar till ett normalt liv.
  Och tillsammans med dom andra hel och halvrören så kommer dom att totalt krossa även dom allra sista resterna av ett levande Sverige!
  Moder Svea rosslar i dödsångest och djupa kval.
  Janne

  1. Ja, Löfvén är en pussy som – kastrerad eller inte kastrerad – verkar falla på alla fyra i alla situationer genom att spotta ur sig fler trams och svammel, som vanligt.
   Vem tror svetsaren att han lurar ? Sig själv och hans kamarilla …..
   Ta den arabälskande katten i svansen, snurra hen i luften femtioelva varv och kasta hen över ända till Kaplans islamister där borta i öknen !!!

 17. Det finns en lag om psykiatrisk tvångsvård. Använd den! Inte bara på lövet, det finns andra.

 18. Det har som sagt varit en stor ”UTMANING”.

  Det svenska ordet ”UTMANING” måste vara världens mest kostsamma ord. Huva…….

  1. Jo tack… man kan dessutom relatera till det engelska ordet för utmaning ”Challenge” som kan associeras till Challenger-olyckan 1986 då rymdfärjan exploderade strax efter lift off. Den olyckan kan närmast liknas med Sveriges ekonomi och dystopiska framtidsutsikter.

   Stefan och Fredrik borde satsat på destruction derby, de hade onekligen varit två goda ”utmanare”.

 19. Tyska politikern Sarrazin sa det redan i 2009: “No other religion in Europe makes so many demands. No immigrant group other than Muslims is so strongly connected with claims on the welfare state and crime” (wikipedia). Generös invandringspolitik+generöst välfärdssystem= undergång.

  1. BREAKING

   Stefan Löfven: ” Jag har aldrig haft någon svetsbehörighet. Jag har bara jobbat med lödkolv. ”

 20. Socialdemokraterna är fixerade vid sin stolthet. Den kan dra nationer till avgrunden. Det är ett jävla malande om stolthet!

  ”Stolt men inte nöjd” borde vara ”Nöjd men inte stolt”

  Vi borde nöjt oss med 5-7 ”flyktingar”. Hmm Nej, det kanske är i mesta laget?

 21. Om jag tror på det jag läste mer en en gång, så var konsekvensanalysen solklar. Mussar och niggrar går inte att integrera….så regeringen avfärdade den, istället ändrades grundlagen…Sverige skall bli mångkulturellt ! Ett glimmrande politiskt hantverk.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: