Mordlystna Muhammedanska Tyskar

En tysk underrättelse rapport säger att 29 före detta soldater i den tyska armén har anslutit sig till de mordiska muslimerna i gruppen ISIS)i Syrien och Irak under de senaste månaderna.

Av de 29 tyska soldaterna har 19 soldater avskedats från armen för religiöst extremism och de har rest till terrorgruppen i de krigshärjade länderna  Syrien och Irak .

Dessutom har den tyska underrättelsetjänsten har övervakat mer än 320 rekryter sedan 2007 på grund av misstänkta religiösa övertygelser.

Detta är första gången som den tyska underrättelsetjänsten medger att deras egna medborgare har anslutit sig till den muhammedanska terrorgruppen. Många av dessa soldater har dykt upp i ISIS- videoklipp där de försökt  att entusiasmera ”européer” att gå med i ISIS.

Den muslimska gruppen ISIS har nyligen hotat ett antal västländer, inklusive Tyskland, att de kommer att utföra attacker i hjärtat av de tyska städerna, som hämnd för att Tysklands deltagande i de anti-ISIS ”åtgärder” som  USA-styrkorna utför .

LÄNK

6 thoughts on “Mordlystna Muhammedanska Tyskar

  1. Nu är det ju inte enbart uppe hos oss,som dessa lite annorlunda varelser huserar. Överallt där Islamister vistas,sker det saker och ting.Även inom deras egna fyra väggar,sker överfall på deras ”ägda” kvinnor.Om inte eld används som tortyr,kommer som på bilden nedan syra in som vapen.
    Bilden är en som står till val som ”Årets bild” hos Sony:
    http://www.sueddeutsche.de/kultur/sony-world-photography-award-hinsehen-ist-schwierig-aber-wegsehen-viel-schlimmer-1.2955471-3

  2. Det händer mycket i nya mångkulturella nord-Europa.. I Tyskland liksom hos oss,är många av dessa lyckosökare missbelåtna med de förhållanden man erbjuder dem.
    Exempel på detta sker dagligen.I går skedde under ett dygn,tre bränder i ett av de tusenden ”nödupptagningshemmen” ! Polisen utesluter att det skulle ha ”tuttats på utifrån”.Då får vi tolka det så,att antingen är nomaderna ovana vid öppen eld,eller önskar man bättre bostad ! Länk
    från RP:
    http://bc03.rp-online.de/polopoly_fs/mitarbeiter-fluechtlingsunterkunft-erlitten-braende-rauchgasvergiftung-kamen-1.5926933.1461350302!httpImage/429505063.jpg_gen/derivatives/d540x303/429505063.jpg

  3. Vi får vänta några veckor på att försvarsmaktens Must rapporterar motsvarande mönster hos oss.
    Tillsvidare viftas det undan som islamofobi för att inte kränka nysvensken.

  4. Ett vet vi säkert. Det handlar inte om tyskar, utan om ”tyskar”. Hur får kulturmarxisterna ihop det i sina förkrympta hjärnor?

    Är det endast araber och negrer som kan byta folkslag och bli germaner? Eller kan även tyskar och andra vita bli arab eller neger?

  5. Vet man vilka dom är så är det bara att dra in medborgarskapet. De av dem som befinner sig utomlands kommer inte in i Tyskland och dom som är på insidan utvisas. Problemet är löst.

KommenteraAvbryt svar