Den islamistiska infiltrationen


Petterssons skrev igår om infiltrationen av islamister i Miljöpartiet, något som TV4 tog upp i sina sändningar.

Av den anledningen finns det skäl att blicka tillbaka några år och se vad som framkom redan då.

I april 2013 tog Petterssons upp just detta med en islamistisk infiltration av inte bara politiska partier, utan också av myndigheter och andra samhällsfunktioner. Allt i syfte att kunna sprida islam ända in i finrummen, för att slutligen låta islam ta över hela västvärlden. Tyvärr har den brittiska dokumentären i slutet på inlägget plockats bort från Youtube p.g.a. intrång i upphovsrätten. Ett kort inslag från den finns dock att skåda här. Bara den korta snutten från 2007 borde ha väckt många ur sömnen.

För att återgå till Petterssons inslag från 2013, så kan vi konstatera att detta med en islamistisk infiltration av politiska partier inte kom som en blixt från klar himmel. Det sades av experter redan då.

Så här sade Aje Carlbom i den svenska dokumentären ”Slaget om muslimerna” som visades i SVT 2009.

”Sveriges muslimska råd har fungerat som en konsult i religiösa frågor de senaste 15-20 åren och de har inarbetade funktioner i riksdagshuset, även i regeringssammanhang…//…Det är islamister som representerar muslimer i olika frågor på nationell nivå här”

I dokumentären får vi bl.a. se hur Abderizak Waberi (M) förkunnar att män har rätt att slå kvinnor. Vi får se hur Mona Sahlin uppträder i slöja. Vi får höra hur Fredrik Reinfeldt propagerar för halal-slaktat kött m.m.

Apropå Fredrik Reinfeldt så får vi också se den här bilden…

Screenshot

Hupp, vår förra statsminister på möte med Mehmet Kaplan, den ökända Helene Benaouda och andra tvivelaktiga figurer i Sveriges muslimska råd. Vad visste Fredrik och finns det skäl till att han smörade för islam och muslimer?

Se hela dokumentären här och fråga er om inte SVT borde reprisera den nu när mycket kommit upp till ytan?

I den norska dokumentären ”Det muslimska brödraskapet” som visades i svensk tv (Axess) 2009 får vi bl.a. höra Yousuf al-Qaradawis  ord från dokumentären ovan.

”Jag tror att islam ska erövra Europa utan svärd och krig. Det sker redan med högt barnafödande och infiltration av myndigheter”

…men också en medlem ur det Muslimska brödraskapet i Egypten som säger följande:

”I nästan alla världens länder finns idag en gren av Muslimska brödraskapet. De vilseleder folk och de har fört många politiker i väst bakom ljuset. Deras enda mål är att etablera islamiskt styre över hela världen”

Se dokumentären i tre delar  1   2   3

Den debatt vi nu ser segla upp bygger alltså inte på nya rön. Islamisternas inflytande i de europeiska och inte minst svenska finrummen har varit känt sedan länge. Tyvärr har Sveriges makthavare skakat på huvudet, pekat finger och gapat om islamofobi.

Allt har hittills gått islamisternas väg och nu är frågan hur vi ska återta ”våra vägar” och ta ifrån dem allt inflytande de skapat sig genom år av svensk flathet?


10 responses to “Den islamistiska infiltrationen

 • nosferatu

  Nu vet vi att ett riksdagsparti infiltrerats. Vad mer?

  Med tanke på Svenska kyrkans agerande under nya ärkebiskopen ställer sig vissa frågor.

  Migrationsverket. Sitter det handläggare och delar ut uppehållstillstånd till islamister?

  Polisen som ratar välutbildade svenska män till förmån för inkvoterad mångkultur. Är det därför vi har 55 områden som polisen lämnar ifred?

  Helt klart är att mycket gått islamisternas väg, precis som de önskar i filmerna ovan.

  Gilla

 • Mimi N

  Viiiidrigt! De två muslimälskande äckel avbröt Jimmie stup i ett och lät honom inte prata till punkt. De körde med sina sloganer och falska argument i ett dumt försök att ljuga i ansiktet på åhörarna.
  Ska vi trösta oss att det var 2009 då Linda Belinda ‘Femme fatale’ Olsson tillsammans med den där folkpartisten yrade och skällde? Har även de två figurerna vänt manteln efter vinden sedan dess och tonat ner sin ‘iver’ – undrar jag ………

  Gilla

 • ossie

  Hela västeuropa är ju infiltrerat av Islam. Kloka östeuropa håller denna pest kort.

  Gilla

 • Alf

  Fler miljöpartister med misstänkt islamistiska värderingar och agendor huserar i bakgrunden. Semanur Taskin Språkrör Grön Ungdom för Stockholmsregionen beskrivs på sociala medier och i flera debattinlägg ha uttryckt sympati för islamisten och krigsförbrytaren Erdogan, Turkiets nuvarande president och tidigare partiledare för det islamistiska AKP, och att ha förringat den turkiska regimens förtryck på det kurdiska folket.

  Gilla

 • malmobon

  Debatten står stila medans muslimer blir fler och islamiseringen går snabbare i Sverige.
  2009 kördes samma visa där Jimmie Åkesson debatterade islam.
  Är det så svårt fatta för svenskar och media att steg för steg får islam igenom sina krav och skyller då på rasism och gömmer sig bakom religionsfrihet.
  Kan folk inte se hur det ser ut i muslimska länder i världen?
  Ta er tid 5 minuter och se denna video och jämför med idag.

  Gilla

 • Grune

  Islamister och muhammedaner kan man inte under några omständigheter räkna till den mänskliga rasen, dom har inget berättigande på jorden.

  Gilla

 • jgarn

  Islam är långt farligare än nazism och fascism den smyger sig in i samhället genom så kallad flyktinginvandring och ett enorm barnafödande. Sakta men säkert ger västvärlden efter för deras allt fräckare krav. Vi betalar dem för deras ockupation av oss.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: