Stäng

Miljöpartiet kan ha infiltrerats av islamister

ISLAM. Miljöpartiet kan ha infiltrerats av islamister som sympatiserar med Muslimska brödraskapet. Det säger Lars Nicander, forskare vid Försvarshögskolan, till TV4. Han drar paralleller till hur Sovjetunionen försökte infiltrera olika demokratiska partier under Kalla kriget och menar att MP kan ha utsatts för ett liknande tillvägagångssätt.

– Jag tycker mig se liknande effekter när folk som står nära Muslimska brödraskapet, som är ett islamistiskt parti, uppenbarligen har fått ett stort fotfäste inom Miljöpartiet, säger Nicander.

Enligt Nicander är MP särskilt sårbara eftersom de är ett humanistiskt parti. – Man har inte lärt sig att granska folks värdegrund och man har velat så väl.

Miljöpartiets partisekreterare Anders Wallner kommenterar påståendena: ”Det som Lars Nicander säger är något som vi tar på stort allvar. Extremism har inte någon plats i Miljöpartiet”.

-Pettersson menar att Nicander och andra måste lyfta blicken. Islamisterna infiltrerar miljöpartiet men de nöjer sig inte med ett litet extremistparti. De infiltrerar överallt för de är inte ett dugg intresserade av partipolitik. De har bara makt och islam på sin agenda.

Är det inte dags att Sverigedemokraterna kräver ett misstroendevotum mot S och MP-regeringen så vi får se om alliansen accepterar islamister i regeringen?

Dessutom är de inte ensamma. Södertälje har i många år infiltrerats av kristna klaner från Mellanöstern, de är också ute efter makt, enbart makt.

Stoppar vi inte detta så är vi snart ett av alla kaossamhällen i Mellanöstern…

De hånskrattar åt oss

Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

38 reaktioner på “Miljöpartiet kan ha infiltrerats av islamister

 1. Man undrar vad Säpo sysslar med. Kaplan borde aldrig någonsin blivit minister. Undrar hur omfattande han har informerat sina turkiska uppdragsgivare. Frågan är om inte Säpo gjort sig skyldiga till tjänstefel som inte stoppade rekryteringen av Kaplan.

 2. Varför röstar 52% av SVT:s reportrar på MP ? Är det ett villkor för att kunna bli anställd där ?

  1. Ja tydligen, vi kan prova med att skicka dit en som påstår sig sympatisera med SD för att söka jobb.

  2. De röstar MP för de är begåvade med samma skarpsinne och logik som miljöpartister. (Dvs inget)

 3. ”Stoppar vi inte detta så är vi snart ett av alla kaossamhällen i Mellanöstern…”

  Hmm är vi inte redan det undrar jag då? …det är det i alla fall där jag bor, rena vilda västern dvs inga sheriffer, och banditerna är dom enda som är beväpnade.

 4. …hela jävla politiska etablissemanget redan idag förpestat
  av Islamistiska värderingar…Nationaldagen bara en tidsfråga
  innan den avskaffas, pga att snart ingen Svensk längre vågar
  gå ut 6 juni, med risk för att då bli kallade för RASISTER

 5. Nicander kan gott och väl fortsätta med att säga att samtliga politiska partier i Sverige är djupt infiltrerade av ickesvenskar.
  Jag är förvånad över att ingen har fört det på tal tidigare.

  Det går trögt att lära Svenne och Lotta Blöthjärta att det är mycket farligt för Sverige med dessa två miljoner, på samhällskroppen belastande individer, vilka aldrig blir svenskar.
  Hur ska vi ha det:
  # Vi tvångskonverteras till islam
  # Vi kastar ut ohyringarna
  # Det blir oroligheter inom landet(mer än i dag)

  …släppa in dessa i svensk politik. Vi är tvungna att analysera vad som verkligen har gjort svensk politik så förgörande.
  Min övertygelse är att all tokfeminism som slagit rot i politiken, att den har vridit ur allt förnuft. Det har blivit för blött och oerhört mjukt och gud vad fint!
  Det har inte fungerat, är inget som fungerar samt kommer aldrig heller att fungera:

  ”Världen är ond, antingen kämpar man mot ondskan eller går under”

 6. ”Miljöpartiet är ett humanistiskt parti”.
  Nej det är det inte alls!
  De gör skillnad på svenskar och invandrare, behandlar islam och andra religioner olika.
  Mp är ett rasistiskt parti fullt av muslimkramare och muslimer.
  Ett parti för folk som diktatoriskt vill bestämma om alla detaljer i våra liv.
  Med andra ord en sekt som liknar mer en religion typ islam än ett parti.

   1. Ja och glöm inte att där gömmer sig nästan hela
    journalistkåren också i Muslimpartiet MP, inte så
    konstigt att det går Smidigt för Muslimerna att flytta
    fram sina positioner här i landet, för dom som ska
    granska och snoka upp sådana infiltreringar, ja dom
    jobbar för samma sak som Muslimerna?

 7. Kolla in den här negern.

  Negern har 22 ungar med flera fruar. Negern vill att samtliga skall flygas till Norge och sedan försörjas av Norges skattebetalare.

  22 ungar och 3 fruar? Hur många av dessa ungar är förståndshandikappade? Negrerfamiljer av den storleken brukar ha ett bra ratio när vi pratar förståndshandikapp.

  Jag gissar att negerfamiljen kostar i runda slängar Norge 4-5 MILJONER per år . Stackars den kommun som får äran att försörja dessa odågor.

  Det är summor som kan få en liten kommun a att kollapsa. Negern säger vidare att han flitigt övar norska glosor. Glosor? Såsom ”Var ligger närmaste socialkontor” då eller?

  Det är synd om Norden.

  http://www.nettavisen.no/nyheter/vil-hente-11-barn-og-en-av-sine-koner-til-norge/3361345.html

 8. Den VERKLIGA orsaken till att muslimer i Sverige vägrar ta en kvinna i hand är för att kvinnan är oren. Tramset med ”intimitet” och ”jag blir kåt av att röra vid en kvinna” är ren bull shit.

  Och det vet Åsa om!

 9. Islamisterna har en motorväg in till makten i Sverige och den vägen heter Miljöpartiet.

  1. Jag önskar verkligen att det var rätt som du skrivit. Men det är mycket värre. Islamisterna har som cancersvulster motorvägar överallt in i Sverige. På alla nivåer, i alla sammanhang. Deras målsättning är att utplåna oss, till sista man. Och sen gäller sharia. Vart är Sverige på väg ?

 10. Alla dessa islamister är inte ett dugg intresserad av miljöpartiets politik, man är ute efter makt. Var är det lättast att komma fram i en makt possession, just det, miljöpartiet eftersom de är både blåögda, ett litet parti och tar in både kreti och pleti. Snart har vi en snöbollseffekt och andra partier följer efter för att skapa röster från alla mohammedaner. För att få allt mera röster kommer partierna att tävla om att ge efter för deras krav. Jag har i många år hävdat att innan 2050 har vi en muslimsk regering och då är vi illa ute. Sharia lagar, förföljande av kristna och andra trossamfund. Blod kommer att flyta på torg och gator. Sätter vi inte ner hälarna och säger att nu är det nog så beseglar vi vårt eget öde. Men var är feministerna??? Sverige lär inte från historien

  1. Ja, utsikterna för gamla Sverige är mörka. Är det inte så att vi måste, förr eller senare, gå till väpnad kamp mot ockupanterna!

   1. I framtiden finns risken för en väpnad kamp och den kan komma att bli blodig. Naturligtvis kommer inte vi svenskar som vant oss vid vårt sätt att leva acceptera Islam och dess lagar. Vi behöver bara titta på islams utbredning under 1400 år och nu är vi inne i en ny expansion för islam. För det mesta har religionen fått fäste i alla länder genom krig och våld. Nu kan man ha bytt strategi och försöker vinna makten politiskt. Som jag ser det är det mycket lätt i Sverige genom att våra politiska ledare är ytterst svaga.

 11. Fonologiskt ligger MP och MB nära varandra. P och B är båda bilabiala klusiler, må vara att den förstnämnda är tonlös och den andra tonande.
  Så steget mellan de båda grupperingarna är inte så långt.

 12. Hat/hets-media är inte sena att hoppa på det tåg som bjudes av denne Nicander ! De 80 % skribenterna hos slaskpressen,som sympatiserar med Miljöextremisterna och Kommunisterna söker nu naturligtvis,att komma ner på fötterna. Hade inte skadan för landet varit så stor som den är,efter avslöjandet av denna turkiska spion i ministerställning,skulle jag känna stor skadeglädje.

 13. Hela Sverige är infiltrerat av islamister. Det är landsförräderi att släppa fram personer som Waberi, Kaplan och Mustafa etc i vår riksdag. Det här en gång så fina och vackra landet är kört. Ska man behöva göra en riskkalkyl för att åka kollektivt eller gå till bankomaten? Ska man behöva konfronteras med blängande hejhej-blattar när man går o handlar? Vem fan vågar plocka liftare numera?

 14. Uppdrag gransknings avslöjande där dom ringer upp högt uppsatta miljöpartister och utger sig för att vara en extrem islamist talar emot Lars Nicanders tes.

 15. Jag njuter i fulla drag.

  Alla bögar, HBTQCPD:are och feminister i MP kommer att får det hett sina könsneutrala öron.

  När de blodtörstiga och homofoba muslimerna svingar svärdet är det bögarna som står först på tur.

  Djävla ”toleranta” pajasar!

  PS.
  Någon som vet om grisen kaplan eller ormen khan har gått i Pridetåget?
  Ds.

  1. Eva-Marie , det inslaget på radion var helt nytt för mig……det publicerades 2010…..alice teodorescu var helt strålande i sina svar, tack för länken.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: