”Islam ska ta över västvärlden…

…och det sker redan genom hög nativitet och infiltration av myndigheter och politiska organ”. Dessa ord har vi hört framföras av högt uppsatta muslimska ledare, såväl imamer, mullor och politiker.

Det svenska etablissemanget har fnyst åt detta och svenska journalister har ropat på islamofobi.

Orden bekräftas av den muslimska feministen Bahareh Andersson i en ny artikel på Newsmill.

”Spelet går ut på att ”goda muslimer” i västvärlden ska ta kontakt med politiker och delta i politiken men inte integreras för att förlora den muslimska särarten som är viktigast. Taktiken verkar fungera. Politikerna vill ha röster så att dessa herrar är välkomna i den nya ”mångkulturella” makteliten.”

Så lyder några sanningens ord i Baharehs text. Moderaterna och Socialdemokraterna har bägge bjudit in islamister i det yttersta finrummet. Både Abdirizak Waberi och Omar Mustafa har nära kontakter med det Muslimska brödraskapet och har visat prov på en medeltida kvinnosyn. Bahareh Andersson beskriver detta och hänvisar också till Evin Rubars dokumentär ”Slaget om muslimerna” som visats i SVT ett par gånger (se dokumentären här) . I dokumentären säger Aje Carlbom att islamister tar sig in i svenska partier och att detta är helt i enighet med Yusuf al-Qaradawi instruktioner.

Källa: Newsmill

Yusuf al-Qaradawi kan ni läsa lite mer om här och i inslaget nedan påtalar han att islam ska dominera väst. Frågan är varför ingen politiker hör varningssignalerna och varför ingen ser det som är på väg att ske? Eller de kanske vet och allt är en utstuderad politik för att radera allt det som vårt västerländska samhälle står för? Da`wa som nämns i klippet kan ni läsa betydelsen av här och den gör inte mig gladare. Varsågod, Yusuf al-Qarawdi.

5 thoughts on “”Islam ska ta över västvärlden…

  1. Problemet är att yngre svenskar är historielösa, vilket är farligt. Om man börjar dra lärdom av den finska invandringen som började i slutet av 1500-talet så tog det sisådär 100 år innan de började gifta in sig i den svenska odalbefolkningen. I Medelpad kunde, om jag minns rätt år, 1836 fortfarande en ättling tala finska. Då talar vi om de savolaxare som kom över för att bedriva svedjebruk och kolonisera främst Norrlands skogar (kronomark) så att staten (kungen) skulle kunna få in mera pengar när skattefriheten upphörde. Vi talar samtidigt om ca 250 år för assimilation av ett broderfolk.
    Värre är det om man tänker på den spanska historien, där invaderade muslimerna år 711 och de var borta först år 1492.
    Godnatt Mitt Sverige, det var trevligt så länge det varade.,

  2. Vi utgör fortfarande 78 % av befolkningen och typ 99 % av skattebetalarna så det gäller bara att få det sovande folket att vakna. Många är visserligen redan vakna med saknar en moderat (måttfull) politisk kraft som de tycker företräder dem.

    Det finns en metod att förhindra att ogräs gror och det är att ta bort näringen. Om vi slutar dela ut PUT som flygblad, inför arbetslinjen även för de oantastliga kasterna, reducerar försörjningsstödet väsentligt för ofränder och ser till att ett liv i kriminalitet inte är ett alternativ så sparar vi inte bara pengar utan kommer att bestå som ett folk.

  3. Vi ha redan förlorat slaget, vi vet bara inte om det. Så länge de styrande dalta med det och inte ”se skogen pga av alla träd” ha vi ingen chans.
    Allt dessa Islamister säga måste ut i det öppna så alla se det. Det räcker inte att övertyga oss som se. Problemet är vi ha inte de medel att köra den upplysning bland allmänfolk som krävs. Muslimer ha det så kallade ”etablissemanget” och PK media bakom sig.

Kommentera