Mehmet Kaplan: ”Vi ska befria Jerusalem”

ISLAM. Mehmet Kaplan: ”Vi ska befria Jerusalem”. Klädd i halsduk från Hamas skriker Miljöpartiets islamistiska kontakt om att befria Jerusalem på Medborgarplatsen i Stockholm år 2014. 

I vems namn talar Kaplan egentligen när han säger VI”? Sveriges? Regeringens? Miljöpartiets? Turkiets? Notera halsduken på den svenske riksdagsledamoten med den turkiska flaggan och fransar i PLO färger. Även Veronica Palm talade på samma demonstration.

Statsminister Stefan Löfven ska hålla presskonferens klockan 12:30 idag. 

Miljöpartiets språkrör Gustaf Fridolin och Åsa Romson ställer in sina offentliga framträdanden på måndagen. Det gör även partiets starkt kritiserade bostadsminister Mehmet Kaplan (MP).

Kaplan

22 thoughts on “Mehmet Kaplan: ”Vi ska befria Jerusalem”

  1. Om det räckt med stora ord hade Muslimer varit vägledande på alla
    områden, men det är precis tvärtom, därför kommer dom inte att
    ens få en chans att ta Jerusalem från judarna!

    • Förräderskan Merkels fans…Det är dessa typer hon välkomnar till sitt land.
      F.ö. rasar Führerin nu katastrofalt bland sina landsmän/kvinnor, i alla omröstningar.Den f.d. ledargestalten i kommunistiska FDJ,har nu också tillägnats en egen smädelsesång av Hallervorden…Denne gamle 80-åring har nu spelat in en text som alla hoppas skall förmå henne,att anmäla enl. hennes egen tolkning av yttrandefriheten i Tyskland.:

      • Stenbock
        Vilka vildar och detta i bayern, jag trodde att bayrarna var betydligt mer tydliga med vad de accepterar, jag är förvånad.

      • stromboli:
        Instämmer med ÅMÅL.Stroferna som Dieter återger kring delar av Erdogans älsklingsdjur getter nämnes inte i texten.
        Men han förnekar samtidigt att Merkel sysslar med liknande.
        Som du kanske vet är hon ju fortfarande jungfru.
        I gengäld har hon ju erfarenheter från gamla DDR,där hon som ung flicka var ledarinna bland pionjärer,hos SED-regimens yngre inom FDJ. Dieter gör gällande att detta kan sitta kvar i ryggmärgen,än idag hos henne…
        Skulle vara gaudi om Merkel &.Co. även anser att gamle Hallervorden bör ställas inför rätta.
        I detta fall för majestäts-skymfning av Tysklands och EU`s
        envåldshärskarinna ! 🙂

  2. Om man ser på de maktberusade tre: Stefan, Åsa och Fridolin så tror jag att de tveklöst offrar en muslim om det gäller deras egna nackar…

  3. Klippdomen är faktiskt byggt på Salomons tempel så vi kan väl ställa frågan vem som var där först, judarna eller mussarna

  4. Bra fråga om vad han menar med ”vi”.
    Däremot, israelerna tog jerusalem med våld. Och kommer därmed vara tvungna att behålla det med våld, snarare än med moraliskt imperativ eller vad man ska säga.
    Fast det gäller ju allt och alla. Vi svenskar är väl ett av de folk som har mest rätt till vårt land. Vi har inte tagit det av någon. Och det var ju inget skydd, som vi har sett, onda krafter har ändå berett vägen för att vi ska tas ifrån det sista anspråk vi har på vårt land och ens på vår existens med våld. Det är bara så världen fungerar. Våld.

      • Skåne har i första hand varit skånskt. Däremot har det skiftat genom historien om det är Danmark eller Sverige som för tillfället varit den starkaste och därmed haft makten över Skåne.

      • ”Skåne, den vackraste provinsen i Danmark!” sade redan Adam av Bremen. Sveriges blodiga annektering av de södra landskapen är idag ett faktum som inte kan ändras men likväl var det ett erövringskrig.

    • Om du verkligen är pensionär så borde du erfarenhetsmässigt förstå att det kommer aldrig att hända, att man inom (s) offentligt sparkar en minister!
      Inte ens en prostituerad på tjänsterummet räckte till för det..

      Men vi kanske får en ny ”samordnare” för muslimska frågor?

    • Ja, faktiskt…Mycket förvånad över att ha haft fel i detta fall!
      Snart kommer troligen r-ordet fram i vänsterns undervegetation..

KommenteraAvbryt svar