Varför ljuger de, år efter år, för oss? Vill PK ha inbördeskrig?

INVANDRING. Ingen kunde förutspå den snabba ökningen av invandrare, kriminella, desertörer och lycksökare samt en del flyktingar påstår PK-etablissemanget. De ljuger, det borde ha varit hur lätt som helst att förutspå för regeringen och Migrationsverket. Vi kan titta lite på statistiken från Statistiska Centralbyrån. 

Sanningen är nog att politiker, tjänstemän och journalister saknar analytisk förmåga eller blåljuger oss rätt upp i ansiktet. Troligen är det en kombination, de ljuger för att slippa erkänna att de inte begriper.

Det som hände 2015 var att hinken som hållit på att fyllas i många år blev överfull och det rann över. Igår hörde vi dessutom att över hälften av de arbetslösa, mer än 182 000, är födda utomlands, och då ska ni veta att på Migrationsverkets anläggningar bor 180 000 som inte ens har börjat söka jobb ännu. Vi får vara väldigt glada om vi slipper upplopp och inbördeskrig.  

Hade det gjorts en konsekvensanalys så hade det framgått att detta inte fungerar. Palme borde ha gjort det redan 1975 när  riksdagen beslutade att vi skulle bli mångkulturella och sedan följa upp det med jämna mellanrum

Håller prognoserna om invandringen så kommer det minst 600 000 asylsökande och anhöriginvandrare till Sverige.

Det är 12 kommuner av Nyköpings storlek eller 50 svenska kommuner av Oxelösunds storlek.

Har vi klart för oss vad som krävs i form av infrastruktur, offentliga jobb, bostäder, skolor, bussar, vårdcentraler och liknande som finansieras via skatterna för att driva varje kommun? Vet man vad som behövs i infrastruktur som telekommunikationer, färskvatten, avlopp, vägar, kraftverk, värmeverk, livsmedelsproduktion i ett land som redan importerar 50 % av maten osv.

Bara ökat elbehov för 600 000 personer lär betyda en och annan kärnkraftsreaktor.

Har man tänkt på hur många nya lärare som behövs för att ta hand om 150 000 nya elever som inte kan språket och att lärarutbildningen tar fyra år? Hur har man tänkt att domstolsväsendet ska hinna med 100 000-tals nya asylärenden bredvid den ordinarie verksamheten samtidigt som den nuvarande regeringen drar ned på anslagen?

Räcker det med att svenskarna öppnar sina hjärtan för att få fram 100-tals nya vårdcentraler och 100-tals nya skolor, fyrtio nya polisstationer, flera nya tingsrätter, ett dussin nya sjukhus och 200 000 nya bostäder de kommande fyra åren?

Om det räcker med öppna hjärtan, varifrån ska kvalificerad personal för att bemanna detta komma? Det tar som bekant runt åtta år i snitt för att få de nyanlända i arbete.

Svaret är naturligtvis att politikerna inte ens börjat planera för detta så den befintliga välfärden som redan krakellerar betänklig ska svälja ytterligare 600 000 personer.

Det kommer inte att hjälpa med öppna hjärtan, moral eller pengar?

Vad återstår då? Att minska invandringen verkar totalt omöjligt. Så vilken samhällsservice ska vi dra in på? Barnfamiljerna eller pensionärerna? Förlossningsvården eller barnomsorgen? Pensionerna, hemtjänsten, skolan, vården?

1259 skyskrapor för 250 miljarder behöver byggas för förra årets asylsökande, det är konflikt på byggmarknaden och bostadsministern verkar ha tystnat.

…och då har jag inte ens nämnt att 350 000 unga, vuxna svenskar saknar bostad och bara för dem skulle det behövas byggas 220 000 bostäder, NU.

Vi ligger illa till och den enda möjliga vägen är stängd av 87:an, och samma politiker står och svamlar om samma saker som de gjorde för tio och tjugo år sedan, ja längre, ni minns väl statsministern Tage Erlander (S), som 1966 sade att de unga som saknade bostad skulle ställa sig i bostadskö…

29 thoughts on “Varför ljuger de, år efter år, för oss? Vill PK ha inbördeskrig?

 1. Demografi….pensionsräddare.

  Gör hemläxan med dessa siffror:

  http://arbetsmarknadsnytt.se/blogg/pa-fri-hand/

  Resultatet att varje kohort bidrar med hälften av sina “medlemmar” som pensionärer.
  Det stora problem som våra politiker prackat på oss är att vi behöver pensionsräddare.
  En kohort tar med sina egna pensionärer plus “dubbelt” upp…..
  Någon som tror att detta kommer att någonsin ge ett plus…..??

 2. Bra skrivet!

  Att ha en spik att hänga både hatten och rocken på
  men
  att tro att man kan hänga något öht på ett häftstift är fåfängt.

 3. 7-klövern utgör idag som “islam- och förpestarspridare” i Sverige.

  Botemedlet för detta elände är SD.

 4. En utmärkt artikel som redovisar hur det faktiskt sett ut senaste åren. Slutsatserna, vilka jag bedömer som korrekta, är skrämmande. Dock är det mest skrämmande att våra politiker medvetet tiger ihjäl alla fakta av denna typ. Flertalet journalister tiger som musslor. Man mäter i stället landets väl och ve i hur många procent SD backar i opinionsmätningarna. I den lekstuga, för måttligt begåvade, lågt bildade och bristfälligt utbildade människor, som kallas Sveriges Riksdag haglar KU anmälningarna – ett spel för galleriet. När enskilda människor och/eller företag smitit undan skatt “upprörs” politiker och journalister. Ingen upprörs över det faktum att den adel som kallas etablissemanget svikit befolkningen och är på god väg att svindla bort ett helt välfärdssamhälle. Vår nuvarande statsminister kallar i en utländsk intervju 20 – 25 procent av den svenska väljarkåren för nyfascister. Uppenbarligen avser han att ta upp tävlingen om “Sveriges sämste statsminister genom tiderna”. En hård kamp, med tanke på vem vi hade åren 2006 2014.

  • Stefan Löven kommer med floskler, det är Socialdemokraterna och det politiskt korrekta etablissemanget som inte respekterar demokratin utan har PÅTVINGAT Sveriges befolkning en ansvarslös massinvandringspolitik till astronomiska kostnader. Jimmy Åkesson gör här ett mycket bra intryck, bra argumentation och VERKLIGHETEN TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK!
   Starkt av Jimmy Åkesson, svagt av svetsarnollan!

  • Tack för det klippet G Andersson, efter Jimmie Åkessons slutord så finns det för min del inte mer att tillägga…….. jo förresten, att han är suverän.

   • Tack för det Lena. Du tillhör ju själv de bästa att kommentera har jag sett när jag läst här på petterssons. Men vad hjälper det när de som bestämmer inte lyssnar.

   • Göran :
    Tack för de orden, jag har behov av att höra kloka tankar uttalas så som J Å gjorde i klippet. Kan kallas för egoism, själv kallar jag det för lite ro och trygghet i en galen tid och värld.

 5. Innan Stefan Löfven hade tillträtt som Statsminister blev
  han kallad till Bilderberg gruppen, vad gjorde han där?
  Instruktionsmöte om hur han skulle göra med Sverige?
  Han är nog fan medveten om att han kör Sverige rakt ut för
  stupet, men med lögner och falsarier ljuger han sig fram i
  tillvaron, med påståenden om att allt pekar åt rätt håll?

   • Vi skall inte inbilla oss att de flesta politiker är ärliga. De ser nog om sin egen rygg först. Jag vill halvera politikers löner. De “jobbar” utan något som helst ansvar med våra skattepengar. Nu har de öppnar gränser för tusentals terrorister som kommer att förgöra vårt land inom några få år. Och vi är så korkade så vi betalar invandrarna rikligt. Muslimer passar inte i Norden. Religioner är helvetet på jorden.

 6. Har sagt det förr och säger det igen, sälj vad ni har och lämna det sjunkande skeppet. Sånt som är för alltid förstört kallar Amerikaner för “Beyond Repair” och det stämmer på Svedistan.

 7. De är inte naiva, regeringen och alliansen, de vet att de förstör Sverige.
  De måste bli mutade, det finns ingen annan alternativ, frågan är av vem?

  • Bilderbergarna ska snart ha ett nytt hemligt möte i dresden (av alla ställen?) kan inte va en tillfällighet att dom möts där PEGIDA är störst..

 8. Det man kan undra över vad bl.a. Reinfeldt och Löfven får ut av det hela. Murvlarna får nog betala för sveket förr eller senare.

 9. Svaret är enkelt. Sverige, och alla andra EU-nationer ska monteras ned. Nationerna ska överlämna sitt självbestämmande till EU, och EU ska styras av FN. FN’s Agenda 2030 ser till att utföra jobbet på lokal nivå. Alla svenska politiker gillar “agendan”, både höger och vänster. Hoppet står till att Sverige-vänner sätter sig in i The New World Order (NWO).

 10. Man skulle vilja tro att framtiden dömmer PK hård….men vem skall dömma när våra barn måsta flytta ? Krig blir det och jag skall göra min del.

 11. HÄRSKARKLASSEN VET PRECIS VAD DE GÖR!
  (och har gjort)

  Att kalla det för naivitet m.m. är rökridåer.

Kommentera