Från de ”fredliga och humana” i Indonesien

En äldre kristen kvinna har har piskats 28 gånger i Indonesien, för att hon sålt alkohol, det är första gången någon som ej  tillhör den islamska (humana och fredliga) tron piskas som straff.

Den lokala Shariah domstolen dömde henne till  30 piskrapp, men straffet sänktes till 28 slag på grund av tid hon varit häktad i 47 dagar innan domstolens dom.

pisk

Hon var en av fem ”brottslingar” som piskades inför publik. De övriga fyra som piskades var två par som dömts för att ha begått äktenskapsbrott.

Första paret – en 19-årig man och 26-årig kvinna – fick tre slag vardera. Den andra par – en före detta by hövding i 40-årsåldern och en 30-årig kvinna – fick 100 slag vardera.

5 thoughts on “Från de ”fredliga och humana” i Indonesien

  1. Varför ska den 60-åriga kvinnan som inte ens är muslim straffas för något som inte är emot hennes eller för den delen den civila världens tro?

  2. ”det är första gången någon som ej  tillhör den islamska (humana och fredliga) tron piskas som straff.”. Det är ju bra, det visar på att lagarna fungerar i Indonesien.
    Fd socialen.: så du tycker att bara för att man är äldre så är det ok att begå brott? 62 årige Kalle Karlsson som våldtog små pojkar och flickor ska inte straffas för ett brott för att han är 62?
    Att sälja alkohol är förbjudet och ett brott i Indonesien, kanske inte lika förbjudet i Sverige( bara på systemet). Men försöker du sälja alkohol i Sverige som privatperson så straffas du eller hur?
    Lägg ner dina löjliga påstående som du skriver i varenda kommentar på bloggen. Du gör inget annat än dumförklarar dig.

  3. Vilka muslimer följer koranen?
    Vilka muslimer är muslimer?
    Vilka muslimer är ”radikaliserade”?
    Är jag radikaliserad för att jag följer Svensk lag?
    Vad betyder ”radikaliserad”?

    • ”Radikaliserad” är ett svensk ord vars betydelse förvanskats av de politiskt korrekta DÖSKALLARNA OCH DUMHUVUDENA, – de vill förvränga och förfalska verkligheten för att inte medvetandegöra dumhuvudena i 87:an….Att kalla kriminella som reser till ISIS i Syrien för att mörda för ”radikaliserade” är språkförfalskning, det har inte något med ordet radikal att göra.
      Ett av PK:s korkade uttryck.

  4. Islam visar sitt fula tryne och piskar en kvinna i 60 års åldern för att ha sålt alkohol.
    Att ta en öl till maten går inte i det offentliga i muslimska länder, då blir man piskad offentligt, något för Sverige?
    Alkohol kosumeras naturligtvis även i muslimska länder, ex Iran, man gör det i slutna sällskap.
    Islam är inte en religion utan en IDEOLOGI spetsad med litet religion – en dödlig cocktail som vill ta makten med våld och upprätta en diktatur typ Saudi Arabia som har koranen och sharia som lag och grundlag.
    Ger man muslimen lillfingret så vill de ta hela handen!

Kommentera