”Svensk” terrorist ljög om identitet – blev inte utvisad

ISLAM. Mohamed Belkaid, som sköts ihjäl i en terrorräd i Bryssel i mars och som bodde en tid i Sverige, hade minst fyra olika identiteter, rapporterar SvD. Trots att han upprepade gånger ljög om sin identitet och medborgarskap för svenska myndigheter dröjde det flera år innan han blev utvisad från landet, visar tidningens granskning.

År 2009 greps han exempelvis för snatteri i Solna centrum, och uppgav då att han hette Mohammed Ayadi. Men i hans franska pass, som var förfalskat, hette han Allain Serge Charles Christias. Trots att hans identitet inte kunde styrkas, och det inte fanns några uppgifter om att han sökt varken uppehållstillstånd eller asyl i Sverige, blev han inte utvisad efter sitt två månader långa fängelsestraff. I december 2014 beslutade Migrationsverket om utvisning, men Mohamed Belkaid hade då gått upp i rök.

Hösten 2015 passerade han gränsen mellan Österrike och Ungern, under den falska identiteten Samir Bouzid, tillsammans med den nu den nu gripne terroristen Salah Abdeslam från dåden i Paris.

-Pettersson säger att det är EN. 90 procent av de andra har inte godkända identiteter när de kommer och kan lika gärna vara grova brottslingar släppta ur fängelser mot löfte att de försvinner mot Europa eller IS-terrorister eller både ock…

Magnus Betnér kallar sig komiker och han är jävligt kul, undrar om någon skrattar…

7 thoughts on “”Svensk” terrorist ljög om identitet – blev inte utvisad

  1. Sverige har inte varit så här otryggt på flera hundra år. Jag hörde det mest hårresande från några miljöpartister igår. – Vi svenskar förföljde och dödade muslimerna på 12-eller 15-hundra talet så nu har ju självklart de rätt att förfölja oss nu. ( med adress till IS ) Det är ju mer sjukt än man kunde föreställa sig. Dessa människor är ju lika farliga som muslimerna. Är detta en gemensam MP uppfattning, eller?? Jag trodde att detta var ett skämt och att det hörde hemma på Betners repertoar, men icke. Fullt allvarlig diskussion med sin son. Bra uppfostran !!

  2. SvD granskar: kyss mig i a****t. Dessa multipla identiteter är allmänt känt av dom bidragsgivande myndigheterna sedan länge.
    Huvudskälet är att tillskansa sig flera bidrag.
    När försäkringskassan på grund av strejk på bankerna för flera år sedan sände bidrag direkt till babbarna kom utbetalningarna tillbaka genom att adressaten var okänd.
    Ingen har vågat peta i detta för det är omänskligt. Sen får våra gamla hålla tillgodo med lite smulor.

  3. Om de godhjärtade dårarna i Absurdistan vetat,hur många sådana terrorister som de bjuder in och förplägar.Utan att ha underlag för min teori vill jag påstå,att det finns tusentals ! ”Alla är välkomna” ,som Führerin Merkel uttryckte det hela.I Absurdistan behöver vi inte ens välkomna dem.De väller in i landet,med eller utan identitet. Och alla tages väl omhand,och flyttar in i Slott eller Herresäten.

  4. Betner, Mona, Arnstad, Dan, Jonas, PK -eliten, Fi sörjer denna Svenska entreprenör och hatar bara SD. ” Vilket trauma har han inte haft” Dan.

KommenteraAvbryt svar