Var god dröj……en halvtimme

OM man blir sjuk och behöver ambulans inom Region Skåne (Malmö) då ambulanshjulska man ha en himla tur ifall dom har tid med en blivande patient inom rimlig tid. En vän till mig visade symptom på stroke en natt i denna vecka som gått.

Det kommer att ta en halvtimme innan vi kommer” sa personen vid 112………………………. Det blev taxi, taxi snabbare än ambulans i Malmö. Och vad har vi lärt oss av detta, om du blir sjuk är det inte säkert att du kan få hjälp innan du är död.

Men, sedan har vi ju våra befogade funderingar om hur de folkvalda hade tänkt sig att allt som vi är vana vid ska fungera. Hur tänker de sverigefientliga krafterna i vårt land kring att vi nu tvingas att leva med en underdimensionerad statlig och kommunla service på grund av den kaotiskt förda invandringspolitiken.

Är det nu i början på lönedumpningspolitikens tidevarv som vi än mer smärtsamt ska få känna på att den med fetast plånbok och med kontakter klarar sig mer eller mindre oskadd ur det extrema Sveriges nedmontering.

Sedan har vi ju det med vänstern, är dom nöjda nu när pendeln gått hela varvet runt och ”klasskampen” blev lönedumpning, hål i sociala skyddsnätet samt folkutbyte med framför allt människor med politisk islam som ledstjärna?

Nutidens tips får bli, om du eller dina närmaste hastigt insjuknar, ha en plan B C D………eller, AVSÄTT DIN REGERING!

10 thoughts on “Var god dröj……en halvtimme

  1. Det viktigaste är väl ändå alla de fina läkare och ingenjörer vi fått hit .
    Vi andra får ta taxi till sjukan om vi får problem fast vi betalar för den andra akut tjänsten via skatten till skilnad från Malmös över 60% som får åka ambulans

  2. En utveckling vi får räkna med.
    Vi har ju alla FINA människor från andra länder att ta hänsyn till i första hand.

  3. Regeringen skulle aldrig ha tillåtits att tillträda. Så länge det finns 80% skygglappsförsedda velepellar i vårt land som röstar som de gör blir det inte lätt att få ordning på landet utan våld och någon form av vapenmakt.

  4. En vän till Mig fick vänta på Ambulans i över
    en timma utanför Norrköping vid hjärt infarkt
    och fick ringa tre gånger innan Ambulansen kom

  5. Självklart gäller det bara pursvenskar, polis, ambulans o brandkår, badhus, bibliotek, akuten har fullt upp med att skydda muslimer mot Svenska rasister.

  6. Svaret är att politikerna har inte tänkt, inte planerat, inte konsekvensbeskrivit effekterna av massinvandringen. De förstår inte konsekvenserna av sina beslut eller brist på beslut.

KommenteraAvbryt svar