Bara feminister kan trygga kvinnorna – inte medborgargarden

Bilan Osman som tydligen kommit hem från sin semester i Somalia, anser att det är feminismen och enbart feminismen som kan trygga kvinnor från våld och trakasserier.

Tjejer från olika delar av Sverige säger att de känner sig mer trygga på stan om det finns medborgargarden i närheten, än om det finns poliser. Tjejerna har fel skriver Osman och menar att det bara är feminismen som kan göra dem trygga.

Osman tar stöd av Expo som föga förvånande ser nazister i varje person som inte delar deras vänstersocialistiska ideal. En som får ta skit är GP:s Joakim Lamotte som nyligen var ute på gatorna i Göteborg och talade med både SOO-medlemmar och unga tjejer. Enligt Osman använder Lamotte sig av en typisk högerextrem problemformulering och bidrar till att detta nätverk (Soldiers Of Odin) utgör ett rasistiskt hot mot icke-vita medborgare.

”Nazistiska nätverk som patrullerar stan samtidigt som de går på kvinnors kroppar kan aldrig vara ett alternativ till trygghet. Det är nästan provocerande privilegierat av en manlig reporter att återberätta en sådan verklighet.”

Frågorna Bilan Osman borde ställa sig själv är:

  • Om man dömts för något tidigare i livet, ska man dömas för detta resten av livet eller har man rätt att gå vidare när man sonat sina brott?
  • Du som är från Somalia. Har somaliska män en feministisk syn på kvinnors kroppar?
  • Har de tjejer som utsatts för våld och trakasserier på stan fel när de säger att de känner sig mer trygga bland medborgargarden än bland poliser?
  • Varför behövs dessa medborgargarden?
  • Vilka är det främst som utsätter kvinnor och unga flickor för detta?
  • Skitstövlar finns bland vita heterosexuella män, inget tvivel om det. Vill du öppet erkänna att skitstövlar också finns bland icke-vita män från kulturer som anlänt hit från länder utanför Europa?
  • Hade ett medborgargarde typ de shariapoliser som patrullerat gatorna i vissa tyska städer mötts med samma fördömanden?

Bilan Osman hävdar att feminism är det enda som kan trygga kvinnor och unga flickor i det offentliga. Vi har en regering som kallar sig feministisk, men trots det är situationen för kvinnor som vill roa sig och klä sig på ett sätt de alltid gjort, mer otrygg än kanske någonsin i modern tid. När sommaren nu närmar sig och de moderna kvinnorna klär sig mer ledigt på stan och ligger på badstranden i bikinis kanske vi får se en situation som eskalerar. Har feminismen då misslyckats?

En annan sak i Osmans text som bör lyftas upp, är att SOO inte begått några brott på sina vandringar, tvärtom verkar de ha hindrat brott från att begås. I helgen som gick var man dock inblandade i oroligheter i såväl Göteborg som Uppsala, men i bägge fallen var det maskerade vänsterextremister som angrep och använde sig av utomparlamentariska metoder.

Så länge polisen erkänner att de inte klarar situationen, så länge politikerna misslyckas med att trygga hederliga människors vardag, så länge kommer Joakim Lamotte få rätt i sitt antagande.

”Vi kommer att se fler medborgargarden”

Expressen

 

36 thoughts on “Bara feminister kan trygga kvinnorna – inte medborgargarden

  1. Jag har alltid äcklats av hur Sverige besudlas av folk som har en hel VÄRLDSDEL att vistas i.
    Äcklas också av deras rasistiska läggning.

  2. Tokfemininister är en del av problemet, hur illa det ser ut i Sverige och de flesta vita länder, som med avsikt förmörkas.

    Att komma med något så genomkorkat att ”feminism” är lösningen på importerad våldsbrottslighet, tyder på extremt lågt IQ och/eller lögnare.

    Hennes föräldrar har förmodligen vällt in från Somalia, eftersom var på semester där. Om det går bra, varför inte ta med hela tjocka släkten och åk hem?! Här vill vi inte har er…

    Är det här en hon hälsade på?
    http://www.sunray22b.net/images/african_infantry.jpg

  3. Bilan Osman, ett sånt stolpskott.

    ”Bara feminister kan trygga kvinnorna – inte medborgargarden”
    ÄR SOM ATT PÅSTÅ:
    ”Bara pyromaner kan släcka bränderna – inte räddningstjänsten”

  4. Bilan Osman är bra på att producera svammel.

    Verkligheten är henne främmande.

    Varför måste man kalla sig feminist överhuvudtaget?

    Humanist borde gott och väl räcka, även för de som vill vara lite ”mer” ,än oss vanliga arbetare. Som drar runt hela samhällsbygget.

    • Feminist betyder att man är för matriarkatet. Dvs ett samhället för kvinnor med endast kvinnor. Det har inget med någon jämställdhet att göra.

  5. Jag är vit kvinna i Sverige och jag kallar mig banne mig inte feminist! Det skulle innebära att jag sympatiserade med sådan som Stefan, Gudrun och Bilan. Aldrig!

  6. Bilan Osman har ingen som helst kunskap om problemet, eftersom hon tillhör folket som är en del av problemet och är därför fredad.
    Ingen kommer att skrika djä.la svennehora efter henne. Hon risker inga överfall mitt på ljusan dag. Hennes otacksamma rasistlandsmän hatar ju inte sitt eget folk.

  7. Det enda hotet mot svenska kvinnor är tyvärr dom själva! Frågan är om kvinnor klarar av att rösta?

    Alla ni som klagar på att ni är rädda i Sverigeistan, tänk på att utan kvinnlig rösträtt i Sverige hade SD troligen haft egen majoritet i riksdagen!

    Skyll er själva!

  8. Den här afrikanskan sätter faktiskt långfingret i ansiktet oss svenskar när hon talar om att hon åkt till afrika-regionen somalia på…semester. Semester!

  9. Hallå eller! Varför ligger vi tvåa i våldtäktsstatistiken . Därför att det väller in folk från mellersta östern och Afrika som tycker att Svenska tjejer är horor och det är fritt fram att ta för sig. Sådan är kvinnosynen i dessa länder.
    Detta är svårt att göra något åt för dom flesta vill inte fullt ut integreras i vårat samhälle utan beror på deras religion.

  10. Så fort en vänsterterrorist gör ett uttalande så är det alltid stick i stäv med folkopinionen.
    Exempelvis biståndsminister Isabella Löven (mp) vill inte villkora bistånd till Afghanistan för att tvinga dom att ta tillbaka egna medborgare.

  11. Bilan Osmans tripp till Somalia bör benämnas som turistresa. Semester tycker jag är en felaktig benämning då det antyder att personen har ledigt från ett arbete och att skriva kolumner i Expressen kan inte vara ett arbete, möjligen betalt agiterande.

  12. Hur går feminism ihop med islam egentligen?
    En av alla flyktingar som åker hem till sitt hemland som hon flytt från på semester.
    Hon borde stannat där och dryftat samma åsikt på plats.

  13. Vi kommer även att få se mer avståndstagande från ”vanliga” medborgare som inte på något sätt varit det tidigare mot främlingar, vita som gula, svarta. Det har invällarna ordnat med alldeles själva genom att robba gamlingar, våldta och hota.
    Snart finns det ingen tillit att dessa rövare som kommer invällande till vårt land kommer att tillföra något gott.

  14. Eftersom den västerländska feminismen syftar till snöpta vita män så den skulle kunna trygga kvinnor, om vita män var problemet. Samtidigt har vänsterkvinnors fäbless för svarta män som är problemet så jag vet inte hur de får ihop det.

    Nu när Bilan Osman har varit i Somalia så har väl hennes asylskäl fallit med det. Repatriera!

KommenteraAvbryt svar