Staffan Danielsson (C) erkänner att han läser alternativa media och att endast en tredjedel av invandrarna har jobb efter femton år

INVANDRING. Allt för generösa för sitt eget bästa – människor kan börja undra om det är värt att betala skatt. 

Staffan Danielsson (C) har även beställt en rapport från Riksdagens utredningstjänst, som vi inte får  läsa om i de svenska media som i dagarna påstår att de inte döljer något om invandring, där framgår bland annat att endast 34 procent av asylinvandrarna har ett riktigt jobb efter 15 år i Sverige.

För generösa för sitt eget bästa kan i läsa i utländsk media, men utredningen är alltsåbeställd av Staffan Danielsson (C) och jag hittar den inte i svensk hatmedia…

 

9 thoughts on “Staffan Danielsson (C) erkänner att han läser alternativa media och att endast en tredjedel av invandrarna har jobb efter femton år

 1. Kungen,Stefan Löfven , Ylva Johansson, Migrationsverket, Alice Bah K, Fridolin,Margot W,Morgan J,Peter Hultqvist, Göran Persson,Mona Muslim,Dan Eliasson, läser oxå alternativ media.

 2. Detta är utom all kontroll och bortom allt sunt förnuft, – nära 70% sannolikt fler bidragsförsörja livet ut och det vet vi här på petterssonsblogg att ingen arbetsgivare efterfrågar dessa individer, bara Stefan Löven och SOCIALEN-DEMOKRATERNA som räknar med att de röstar på dem mot bidraget från Försäkringskassan….!
  STÄNG GRÄNSEN! SKROTA ASYLRÄTTEN! ÅTERUPPRÄTTA SVENSKARNAS VÄRDIGHET!

 3. Ju öppnare samhället blir kring det som pågår i vårt land, desto mer sluter sig snaran kring Reinfeldt?
  Hans varumärke har bedömts som högt av bank men de har möjligen gjort en missbedömning och en justering som kommer att landa i nivå med ett sannare, och försvinnande lågt, värde av att ha honom som “omslagspojke”. Hans värde som rådgivare är redan lågt och just nu rider han på de utdöende vibrationerna från en illusion han skulle vilja var sann.
  Reinfeldts anseende kommer att sjunka som en sten och då kommer hans nuvarande “vänner” inte vara lika villiga att förknippas med honom.
  Han gjorde allt för att skapa ett klimat där människor inte pratar om det uppenbara. Men det uppenbara blir bara tydligare och tydligare, mer och mer mätbara data produceras och inget talar för att hans råd har något värde.

 4. Vågar han inte erkänna att han läser Avpixlat ? Flashback är ju knappast nån nyhetssajt.

 5. Sveriges gränser har blivit till för att inringa skattebetalarna, medan skatterna delas ut gränslöst.

 6. En efter en verkar nu dom som varit fria från förstånd,
  återfå åtminstone en liten del av det!

 7. Den 7/9 2013 var Göran Dahlström (S) från Katrineholm inne på Petterssons och kommenterade det här inlägget.
  http://petterssonsblogg.se/2013/09/15/kommun-pa-ruinens-brant/

  Det gör inget, alla politiker är välkomna att så göra. Det skulle uppskattas av alla om de folkvalda ville deltaga i debatten och just nämnde Dahlström tillhör de få hedervärda sossarna.

  Klickar ni på Creeper i högerspalten ser ni att någon/några i regeringskansliet och regeringen besökt Petterssons.

Kommentera