Sjuårig flicka gruppvåldtagen av fem araber på asylboende

INVANDRARVÅLD. Den tyska polisen undersöker ett fasansfullt fall där en sjuårig asylsökande flicka  misstänks ha gruppvåldtagits av fem arabisk män. De misstänkta männen kallas araber av den tyska polisen men det är oklart om de bor på asylcentret i Hamburg eller var där på besök. Mer på Daily Mail. 

9 thoughts on “Sjuårig flicka gruppvåldtagen av fem araber på asylboende

 1. Numera har vi sådana muhammedanska avarter gott om i Europa. Detta tack vare EU:s pkistiska politiska linje.

  Skicka fanskapen ut säger jag och stäng gränserna. Dessutom måste våldsideologin islam kriminaliseras. Det är bråttom.

  Snart kommer EU att transformeras till ett Muhammedistan.

  • I Mellanöstern får de göra vad fan de vill, bara de håller sig borta från våra länder.

 2. Vilddjur, monster, bestar, odjur och rovdjur. Eller bara araber..

 3. Hade de betett sig på ett mer civiliserat sätt hade vi varit mer positivt inställda till dem. Vi hade inte velat se en massinvandring av dem, men vi hade kunnat tänka oss att hjälpa dem i deras hemländer.

 4. Enligt Koranen är det bara att fortsätta, är du muslim kan du göra vad som helst med våra barn, ivrigt påhejad av sina ledare och sin heliga bok. Och sådana skall vi skydda från krig i deras länder.

 5. Sedan Adelsohn m fl kommit ur garderoben och erkänt att media ljuger och mörkar, kommer rejäla bredsidor från media… bl.a. att alternativa media BARA har negativa nyheter om invandrare.

  Denna fruktansvärda artikel är ett exempel. Pettersson hade INTE haft artikeln om det INTE vore asylanter. Men grejen är ju att hatmedia INTE har artikeln av exakt samma sak. De har INTE artikeln eftersom det är asylanter. Hade det varit fyra skinheds och en afrikansk asylflicka, hade det blivit en nyhet i hatmedia.

Kommentera