Tvåstatslösningen är redan klar och erkänd av Sverige, EU och FN…

MELLANÖSTERN. Det pratas mycket om en tvåstatslösning mellan Israelerna och araberna. Den är redan genomförd i det som var Palestinamandatet, eller egentligen Brittiska Palestinamandatet, som var det område av det forna Osmanska riket som Storbritannien förvaltade på uppdrag av Nationernas förbund mellan 1920 och 1948 i enlighet med ett s.k. NF-mandat. Araberna fick som vanligt största biten av kakan men är inte nöjda, de vill ha allt. För övrigt kallades alla invånare i Palestina, judar, araber, kristna, druser osv. för palestinier. Araberna är och förblir araber. Wikipedia.  

2014-10-07_1855

Araberna påstår att de vill gå tillbaka till 1967 års gränser, men vore det så klokt av dem?

Jag har sett att en del påstår att Israels ”ockupation” av arabisk mark är olaglig, innan Muhammed så fanns det få araber i Mellanöstern och Nordafrika, undrar var de kommit ifrån? Däremot fanns det både judar och kristna i Mekka och Medina. Vart har de tagit vägen?

 

7 thoughts on “Tvåstatslösningen är redan klar och erkänd av Sverige, EU och FN…

  1. Gott folk! Att Israel är så välmående och framgångsrikt beror på att det leds av vita européer. Hade landet styrts av etiopiska eller orientaliska judar, hade det varit lika eftersatt och nedgånget som övriga Mellanöstern.

  2. Sätt en Israel i en öken och han förvandlar den till ett
    grönskande och bördigt landskap, sätt en Arab i en
    paradisisk och grönskande miljö och han förvandlar
    den till en sandöken igen!

  3. Ger man muhammedaner lillfingret så kommer de att ta hela handen, för att sedan äta sig in i hela armen.

    Våldsideologin islams föreskrifter är mycket tydliga vad beträffar otrogna eller icke-muslimer. Målet är att islamisera allt och alla till vilket pris som helst.

  4. Överallt där muslimer slår sig ner bryter helvetet ut. Kan inte folk i väst bara begripa att den våldsbenägna, odemokratiska och otidsenliga så kallade religionen islam måste reformeras eller utplånas? Inte en enda muslim ska släppas in i landet! Alla som finns här måste ut! Sluta hymla och hyckla om det!

KommenteraAvbryt svar