Stäng

Hon kräver gratis choklad hela livet

IDIOTI. Saima Ahmad, 20, köpte åtta Kitkat-chokladkakor, och ingen innehöll kex.
Nu kräver Saima att tillverkaren ska ersätta henne – med en livstids förbrukning av choklad.
– Jag hoppas att de ska be om ursäkt till mig, säger damen.

saima

”Jag känner att jag blivit vilseledd genom att betala för en produkt som är helt annorlunda från vad den marknadsförs som av Nestlé”, skriver hon i sitt brev till tillverkaren.

I brevet intygar hon hur mycket hon älskar choklad – och Kitkat i synnerhet. ”Om jag hade velat ha godis som bara var ren choklad hade jag köpt en Galaxy-chokladkaka”, skriver hon i brevet och fortsätter:
Nestlé har ännu inte kommenterat Saima Ahmads chokladkrav, enligt Daily mail.

-Pettersson undrar vad det är för fel på en del? Ge tillbaka damen de 25 kronor hon köpt choklad för och be att hon handlar något annat i fortsättningen…

19 reaktioner på “Hon kräver gratis choklad hela livet

 1. Självklart hon får choklad hela livet.
  Dom brukar få vad de pekar på.
  Hon fick ”All inclusive” av svenska folket.
  Lövén ger henne choklad för hela livet.

 2. Om en muslimsk kvinna pratar om choklad då är det alltid stor svart k*k hon är ute efter..
  Vilken kass ursäkt !

 3. KitKat en av världens populäraste chokladkex. Skulle inte förvåna mig om just dessa exemplar är inköpta i en butik som genom parallellimport kan sälja dessa till ett lägre pris än någon konkurent. Skulle vara intressant att få vet om det är nestle eller något kinesiskt företag som ligger bakom dessa.

 4. Vad hon får utan att be om det är diabetes, många som ser ut som henne har just diabetes, sedan kan hon stämma företaget för att hon är sjuk, never ending story…………..

   1. Sablar, glömde en sak! I värsta fall kan vi mot vår vilja få inneboende skäggbarn och annat löske via denna metod:

    Så lätt bröt sig Sveriges Television in i min lägenhet. Enligt ingressen:

    Att en vilt främmande människa kan folkbokföra sig hos mig, utan att jag fått höra ett knyst om detta från Skatteverket, och att denna person sedan kan bryta sig in hos mig med hjälp av en låssmed, vars enda kontroll är att personen i fråga är folkbokförd hos mig, är ingenting annat än en skandal”, skriver Sven-Erik Alhem.

    För ovanlighetens skull ett bra inslag av antivita, antisvenska och mansfientliga SVT. Hoppas de inte gjorde det för att ge tips åt Invasionsverket…

  1. Om du menar det seriöst, är det beklagligt, ja rentav för jäkligt, samtidigt som horder av mussar tankar bidrag. Men en del av dom jobben blir väl snart aktuella igen fast som utkastare, när många av dom ska tvångs utvisas från Sverige.

 5. Jag säger som så här, OM Nestlé av någon underlig sjuk anledning får för sig att gå henne till mötes och ge henne gratis choklad resten av livet, ja då är jag förste man att bojkotta samtliga av Nestlés produkter resten av mitt långa liv.

 6. Intressant.
  Jag väntar 799:- kakel hos Bauhaus som inte tycks komma. Får jag gratis kakel från Bauhaus hela livet då?

 7. Ja för fan, ge henne gratis choklad med kravet att äta minst 1kg om dagen, tänderna ruttnar sönder, övervikt och en fettpropp i hjärtat inom ett halvår, BAM stendöd

 8. Dessa kravmaskiner! Hoppas på karma: Hon får ingen chokladkaka trots gratis choklad resten av livet. Livet kan bli kort…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: