Stäng

Ny reklamvideo från ISIS

De mer mordlystna muslimerna i gruppen ISIS har släppt ytterligare en ”reklamvideo”.  Antagligen för att visa hur duktiga de är på att göra vad de tolkar ut ur de muhammedanska skrifterna. Dock är jag lite frågande inför den ”nya metod” dom visar upp vid 10,15, var i de ”heliga skrifterna” §har dom fått den iden ifrån? Annars visar de med små variationer upp de vanliga sätten de har att mörda folk på. Halshuggning med svärd, avhuvning med kniv, skjuta i huvudet, skjuta i strålkastarbelysning mm.

8 reaktioner på “Ny reklamvideo från ISIS

 1. Dr Assad och Rysslands Putin borde få Nobels fredspris för att de samarbetat så bra och lyckats krossas ISIS i Syrien, – Ryssland med sitt effektiva bombande och Assad som säkrat områden på marken. Befolkningen har hyllat Assad och Putin, ngt SVT aldrig skulle visa, det är inte politiskt korrekt.
  Utan Ryssland hade ISIS fortsatt denna terror, just nu jagas de på flykten från Raqqa, tyvärr är risken stor att de dyker upp som flyktingar i bidragsparadiset Sverige med sin världsberömda FÖRSÄKRINGSKASSA öppen för allah….!

  1. EU vill ha terrorism och ISIS – de står på Turkiets sida i allt, glöm aldrig det och Turkiet är ISIS närmaste allierad tillsammans med Saudi Arabia!

 2. Dom är uppfinningsrika dom små asen, vad kommer härnäst?
  Blir så illamående och rädd över att det finns sådana bland oss.

 3. Svensken måste regressera 1000 år i utvecklingen och gå in i klanmentaliteten.
  Typ Go Wiking, all-in.
  Samla hela klanen och ge igen tand för tand är den integrering som krävs för att vi skall klara oss när vi blir i minoritet i vårt eget land bland andra klaner.

 4. Fy fan .. Vilka grisar. Och sådana väller in i Sverige har man ju märkt ,risken är att det eskalerar här också. Avgå Löfven och resten av 7-klövern ,ni har verkligen ställt till det mot det Svenska folket . Hoppas 87an har fattat detta vid nästa val.

 5. De är våldsamma mördare precis som sju klövern i Svensk riksdag. Jag anser de har inte rätt att vara i Sverige eller i Europa. Hela sju klövern är detsamma, grovt kriminella mördare Landsförrädare.

 6. Islam är och kommer alltid att förbli en våldsideologi.

  Men Mona Muslim och company anser att islam är en fredlig religion.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: