10 thoughts on “Ännu ej invandrad kultur

  1. Avsikten med rådande politik är just att vi i Sverige skall acceptera att vara MÅNGKULTURELLA.
    De som protesterar, menar makteliten, är mindre begåvade och begår åsiktsbrott.

  2. Ja man kan ju kallt konstatera att en förkrossande majoritet av alla jävla hycklande människor som syns i TV som politiker, kändisar, idrottare, företagsledare osv. har en sak gemensamt: dom har valt att bosätta sig i svindyra villa -och bostadsrättsområden så långt bort från invandringstäta områden som möjligt!

    För mig är det obegripligt att MedelSvensson inte fattar att han är grundlurad när inte ens dessa opinionsbildare kan ”visa vägen” och bosätta sig mitt i den sk mångkulturen som dom tycks dyrka så heligt annars…

    Bor ens Dogge Doggelito kvar i Botkyrka förresten?!
    Han måste vara ett av få undantag

  3. Min fråga till Migrationsminister Morgan Johansson är om han kan tänka sig att långtidsparkera sin bil i Husby?

  4. Varför inte skicka denna ”kultur” till måna hon anser ju att vår svenska kultur är töntig, vi svenskar firar midsommar med blommor, musik och dans, suck .
    Se bara till att gaddarna är kvar på det arma kräldjuret.

  5. I många fall dras tänderna ut först och ormen blir då ofarlig. Utan tänder kan den inte äta och dör efter ett tag. Men det är bara att ersätta den med en ny orm.

  6. Jag skulle vilja se hur många som bor kvar på söder (av dom som gör det idag) om vi kvoterar in somalier och irakier OCH låter dom bete sig som DOM är.

  7. Kan aldrig fatta varför man i Sverige har missbrukat begreppet ’kultur’ så länge. Nuförtiden ges ordet en förvriden betydelse.
    Inget att undra om – man är det man är …

Kommentera