Dagens allah aukbar

En ny ”reklamvideo” från de entusiastiska muslimerna i gruppen ISIS, inget nytt egentligen, lite blandat pang o bom o några allah aukbar, bilburna självmordsbombningar.

Vid ungefär 11,15 en riktig ”stor allah aukbar” här vilka glada rop till allans ära och ser inte rögmolnet ut som allan själv? Eller liknar det en get? Filmen avslutas med den muhammedanska specialiteten avhuvning, en sen som ni bör undvika att titta på.

7 thoughts on “Dagens allah aukbar

 1. (Älskar Klippet )

  Det finns inga oskyldiga muslimska män.
  Alla muslimer som inte öppet tagit avstånd från muhammedanismen är mänsklighetens och humanismens fiender.

  muslimer godkänner och välsignar folkmord på civila muslimer.

  Om nu alla kristna är så jävliga – varför söker sig muslimerna hit till det kristna Europa?

  Detta är mångkulturen! Är man för mångkultur är man för våldtäkt av kvinnor och barn!
  Jag har ALDRIG hört om någon blatte som INTE har våldtagit eller misshandlat någon.

  Så om ni nu tror att det inte har med religion att göra vad tror ni då det är som gör svartingar mer våldsbenägna än vita? för mycke primat gener i sig? ointiligens? psykisk sjukdom?
  Listan kan göras lång men kom inte och skyll på fattigdom eller utanförskap..

 2. Enligt Aftonbladet, Expressen, Metro och SVT med flera politiskt korrekta hatmedier så har detta ingenting med ”islam” att göra, islam är ”fredens religion”.
  Att importera denna avart till arten människa är kriminellt och ett grovt brott mot Sveriges befolkning.
  Dock 87.an har röstat för massinvandringen av slödder som vi ser i filmen så det är beställt och snart har vi även scener som dessa i Sverige!
  FÖR VI ÄR VÄL INTE RASISTER?!

 3. Jag såg hela filmen. Funderar på när vi får se den första huvudkapningen på Europeisk mark,med dagen avancemang kanske det inte dröjer så länge.

  • Men snälla du, har du glömt Carola Herlin och Emil Herlin som blev slaktade på IKEA i Västerås eller Alexandra, 22 år, (tror namnet är rätt…) som jobbade med skäggebarn OCH BLEV AVHUVAD av en råtta från Somalia ?!

   • Nej då den tragiska shoppingturen kommer jag aldrig att glömma. Men igen film lades upp på internet om morden där stolta muslimer dinglade med kapade huvuden.

 4. sju klöverns vänner,de är välkomna till Sveriges riksdag och göra samma sak kanske med sju klövern. Ser ni de har Svensk flagga med ..

Kommentera