Med våren kommer en ny migrantvåg och Europa är lika oförberedd som förra året

INVANDRING. Efter att en tsunami av asylsökande sköljde över Europas kuster förra sommaren och hösten, lovade kontinentens ledare att använda den relativt lugna vintern för att få ordning på en asylprocesserna som kännetecknats av kaos.

Om några veckor kommer våren som kommer att ge upphov till nya vågor av asylsökande och Europa är inte förberett på den muslimska invasionen. I vissa avseenden är situationen ännu värre än förra året.

Idéer som har marknadsförts som svar på krisen har misslyckats. Europas enighet ligger i spillror och länder försöker sig på egna lösningar, ofta med stängsel.

Och de nationer som har varit de mest välkomnande mot asylsökande säger att de är desperat nära sin bristningsgränsen eller redan har passerat den.

Washington Post varnar för en ny akut massiv migrationsvåg som förväntas om några veckor och att Europa inte är ett dugg bättre förberett denna gång. Europa förväntas i år ställas inför ett större migrationsproblem än under och efter andra världskriget.

Det påpekas även att länder i östra Europa, som bland annat inkluderar Polen och Ungern, har format ett samarbete kring en kraftig begränsning av migration till länderna. Den ungerske premiärministern understryker att Europa är “försvarslöst och svagt”.

Kris Pollet som arbetar för Europas migrationsråd menar att situationen är “mycket farlig” och att “vad som helst kan hända”.

-Pettersson inser att Europa självklart borde kunna hantera detta men när det saknas riktiga politiska ledare och enighet så får varje land klara sig själva och Sverige borde ta ett par rejäla kliv tillbaka. Vi är ingen stormakt av någon sort och tyvärr verkar inte Europas ledare se det verkliga problemet som inte är en miljon asylsökande utan en miljon asylsökande muslimer…

Vi är utsatta för en attack, vår kultur är utsatt för en attack, våra kvinnor är utsatta, våra barns framtid är hotade, vårt sätt att leva är hotat och våra politiker kallar oss som protesterar för islamofober, och de har rätt! Jag är en stolt islamofob, för att vara orolig för islam är sunt. Vi har facit…

29 thoughts on “Med våren kommer en ny migrantvåg och Europa är lika oförberedd som förra året

  1. Trodde inte att min information kring det verkliga prekära EU-läget i s.k. ”flyktingskrisen”,skulle finna sådant gensvar..Tack !

    http://pi-news.net/wp/uploads/2016/02/dfa1-440×181.jpg

    Fortsätter därför att informera lite närmre vad som väntas ske 13 mars i tre tyska Bundesländer efter de lokala valen i Baden/Würtenberg,Sachsen/ Anhalt och Rheinland/Pfalz.
    Dessa förestående val kommer ju tidsmässigt helt olämpligt för de styrande i CDU/SPD…(Socialisterna lär tappa sina väljarskaror)
    Sedan finns det som ni vet ett tredje parti,i den koalition som styr från Berlin,nämligen CSU som är Bayerns ledande.
    Seehofer som är deras ledare har länge fordrat en begränsning av de
    lyckosökande exoterna redan vid gränsen.Detta har ju de ”korrekta” i Merkels skara absolut avslagit.
    Nu kommer folket vid valen att visa vad de anser.AfD som i stort för samma politik som vårt SD,har nu med 15-20 % av väljarskaran i alla opinionsundersökningar,skapat oro hos det sovande godhjärtade lägren.
    Detta har Seehofer och CSU,Bayern sedan länge upptäckt och sedan en tid tillbaka,hotat regeringen (läs Merkel) med en klagan inför tyska
    författningsdomstolen. Brottet som Merkel & Co anklagas för är allvarlig, då det är en grundlagsrätt som de åsidosätter…
    Denna klagan kommer att insändas dagen efter valet,och innebär att Tyskland kommer i ett läge,där regeringen kan tvingas avgå.För er som läst historia,är detta i stort en kopia av dåvarande Weimarrepublikens fall,som ju till slut innebar krig och elände…Så långt har nu Merkel drivit detta land,med sin vansinniga välkomstpolitik.

  2. VARJE nyhetssändning i teve och radio tar upp problemen som inflödet av våra pensionsräddare skapar…
    Vi har en flyktingvandring från söder om Sahara av ’bibliska mått’ säger man i radio.
    Svarta löner har minskat upp till hälften de senaste månaderna.
    ***Fortsätter det så går vi mot civil war…

  3. Sant att Europa saknar LEDARE som kan sätta ner bägge fötterna mot detta allvarliga hot mot demokrati och mänskliga rättigheter, det dessa människor för med sig är HATIDEOLOGIN ISLAM och de respekterar inte de värden vi står för.
    Politiker som tycker att Sverige ska vara en HUMANITÄR STORMAKT och SUPERSTORMAKT hör hemma på ett dårhus, stark medicinering och de borde sättas under förmyndare.
    I vår och sommar får vi se vad som kommer att hända, det blir mord och våldtäkter och en gigantisk ökad flyktingström mot Europa och de vill till BIDRAGSPARADISET SVERIGE!
    STÄNG SVERIGES GRÄNS!!
    Utvisa de 80,000 som utlovats och gör det med alla till buds stående våldsåtgärder som krävs! Dessa lämnar inte bidragsparadiset frivilligt!

    • Vi har inte så många dårhusplatser så att det räcker för hela 7-klövern inkl. slaskmedia. Det rår bli andra mer radikalare lösningar.

  4. The same problems in germany. ..what ’s wrong with these ’refugees ’??rapes, criminal etc. ..the most germans have enough! F**k of Merkel and the media. But we have good alternative media :-)Good luck sweden! Greeting from germany

  5. Prästdottern från DDR, som nu försöker att knäcka allt som tyskarna har arbetat för, ett fungerande land.
    Jämför med en annan tysk kvinna, nu tog mina ord slut.

    • Där har du träffat rätt Lena..
      Ena av Tysklands två mest bekanta förräderskor….Men Merkel orsakar ju mångfalt mer skada,inte bara för sitt eget land !

      • Ja efter att ha återvänt tillbaka på besök till Berlin,ännu en gång på 50-talet förstod hon,att hon inte var speciellt populär….
        Som du förmodar flyttade hon till USA…Min avlidna hustru kände ju Hilde Knef som höll kontakten med Marlene i NY.Därför har har jag erfarit en del privata händelser kring denna stora diva ! 🙂

      • Stenbock :
        Jag föredrar EN diva framför alla MENA-divor som vi nu blir ”dränkta” i!
        Det tillstår jag att hon var en stilig kvinna, dock jag är inte politisk.

      • Lena:
        Du vet väl att ordet ”Diva” har en annan betydelse i Tyskland än hos oss ? I Tyskland betyder detta ord,en berömd och framgångsrik kvinnlig artist !

    • Jag kan ta att bli kallad rasist, islamofob, nazist,fachist och främlingsfientlig, Men kom inte och kaslla mig för det fulaste ordet på jorden nämligen NEGER för då———

  6. Mkt oroande,Det krävs ett stopp, samtidigt reda ut den följugna myten ”behöver befolkningsökning”.
    Om en ökad befolkning var allt som krävdes för att desarmera den ”demografiska bomben” skulle vi kunna ta intryck av Liberia, Zimbabwe och Afghanistan, där befolkningen växer så det knakar. På något märkligt sätt så verkar inte befolkningstillväxt per automatik öka välståndet i dessa länder.Tänk om stoppa nu innan irreversibelt.

  7. För att ge en åskådlig bild av vad som väntar av nya invällande lyckosökare kan jag informera om,att dagligen kommer nu c:a 4.000 nya äventyrare,till de grekiska öarna.Frontex har just infört nya färjeförbindelser,för att underlätta för invasionsstyrkorna.
    Samtidigt finns uppskattningsvis tidigare c:a 200.000 av denna art strandade i Grekland.Vidare finns det i Italienska uppsamlingsläger ännu fler…
    Österrike har som bekant redan satt ett tak vid 37.500 beviljade asyler per år.Samtidigt tillåter man att 3.200 dagligen passerar landet på väg norrut.
    Av detta förstår kanske många,att detta kommer att sluta med en skräck.
    13 mars blir en ödesdag för Tyskland.Då hålles landstingsval i tre Bundesländer.De nu regerande partierna kommer att tappa enorma mängder röster,enl. alla valprognoser.AfD som kan jämföras med våra SD, kommer att sopa rent med uppskattningsvis 15-20 % .

KommenteraAvbryt svar