Islam och kristendomen

Ex-muslimen och professor i sharialagen, Sam Solomon kom att omfatta kristendomen efter att ha tillbringat 15 år av utbildning i sharialagarna i Mellanöstern. Detta beslut medförde att han greps, dömdes till döden men i stället utvisades från sitt hemland.

Sam Solomon är en tidigare islamisk jurist, född och uppvuxen som muslim, hade utbildats i sharialagen i 15 år innan han kom att läsa Nya Testamentet och konverterade till kristendomen. Som en ledande expert på islam och sharialagar har Solomon vittnat inför den amerikanska kongressen och är konsult och rådgivare om islam för brittiska och europeiska parlamentariker. Han föreläser runt om i världen om religiösa frågor och är ett expertvittne för islamiska och religiösa frågor.

Solomon förklarar att ”Islam är inte bara en religion. Islam är ett samhällspolitiskt system. Det är ett socio-politiskt, socio-religiöst, socio-ekonomiskt, socio-rättsligt, utbildnings, juridiskt och militaristiskt system som är förvrängt och höljt i religiös terminologi. Islam har alltid handlat om omvändelse genom bruket av våld. När Islam lämnade Arabien, gjorde den inte det som fredliga missionärer som pratade med sina grannar och sade ”det här är vad vår profet Mohamed har att erbjuda, o s v , o s v. Nej det var horder av mördare som tågade ut i omvärlden och underkuvade dem med våld. Islam är ett system. Där det finns en muslimsk gemenskap kommer det att finnas sharia och överallt där sharia finns, islamiseras territoriet och i slutänden hela det landet.”

I följande föreläsning redovisar Solomon den avgrundsvisa skillnaden mellan islam och kristendomen. Vem är den som skulle vara bättre är lämpad än en person har studerat islam i 15 år, kan Koranen utantill och som har lämnat denna förfärliga egenrättfärdighetslära?

 

 

12 thoughts on “Islam och kristendomen

    • Islam är i grunden lika rutten som nazism.
      Bägge fördummar och likriktar folk.
      Skillnaden är att islam lever men nazismen är död.
      Adolf och hans anhang hade planer på en ny religion.
      Tack och lov så gick det åt skogen.
      Terroristen Mohamed lyckades tyvärr.

  1. Ta er tid o lyssna på hela föreläsningen. Måste skilja på muslimer som är drabbade av ideologin islam, och därmed kan räknas som ”sjuka”.
    Botemedlet är upplysning i tidig ålder.
    Måste börjas med barnen efter som högst troligt är det försent att få vuxna att lämna denna vidskepelse.
    Vill vi verkligen hjälpa, så är det endast på detta vis vi kan göra det.
    Inget stöd till islamskolor eller föreningar.
    Bygg inga fler moskéer och avveckla de som finns.
    Inga källarmoskéer som oftast dem får i Socialdemokratiskt styrda kommuner, efter som dem ser muslimer som säkra väljare i framtiden.
    Gör även många barn, så deras egna poster är säkrade.
    Framför allt när indoktrinerade pensionärer naturligt försvinner.
    SD håller föredrag ibland om islam och rekommenderar medlemmar gå på dessa. Om ni VERKLIGEN vill rädda era barn, barnbarn o Sverige.

  2. Denna man är en rasist och islamofob, i varje fall i 87:ans synpunkt. Tror säkert att Röven, Wallström, Romson och Mona kommer att kalla honom Sverigedemokrat

KommenteraAvbryt svar