Stort bråk utanför asylboende – elva personer måste flytta

INVANDRARBROTT. Polisen fick in mycket uppringningar om att det var bråk vid Stora Hotellet och skickade flera patruller till platsen.

– Det var lugnt när vi kom dit. Det hade varit flera bråk på samma hotell, säger polisens pressinformatör Jimmy Modin på lördagsmorgonen.

Bråket ska ha börjat utomhus vid en bil. Det är oklart vad som har lett till att personerna började bråka. Ingen person ska ha blivit skadad. Det var inte heller någon som greps misstänkt för brott. Dock har elva personer fått flytta från Stora Hotellet till ett annat asylboende.

– Nu hoppas vi att det lugnar ner sig, säger Jimmy Modin.

-Pettersson undrar naturligtvis varför de elva inte flyttas betydligt längre bort än ett nytt asylboende?

Tidigare om Nybro Invandringen – systemet har kollapsat, det är en tickande bomb

24Nybro.se

12 thoughts on “Stort bråk utanför asylboende – elva personer måste flytta

  1. Jag tycker att världssamfundet kunde besluta om att dom får bilda kalifatet IS med gränser passkontroller egen valuta mm mm som ett fungerande land behöver med ett villkor ,,,,att vi får utvisa alla våra blattar dit och att dom aldrig släpps ut,,då kan dom skära halsen av varandra och kasta sten helt lagligt enl islam

  2. Ett PÅTVINGAT vansinne, de kommer in i Sverige utan pass och ID araberna/muslimerna, en tidsfråga innan de sätter igång med det enda de är bra på dvs våldta och mörda….!
    Många kommer att få halsarna avskurna på samma sätt som Alexandra och med.dr. Carola Herlin och Emil Herlin som blev slaktade på IKEA i Västerås….Vårt riksmongo svetsaren var där samma dag utan att säga ett ord! STEFAN LÖVEN ÄR EN IDIOT!!!

  3. De kommer aldrig att hålla sams! Vi får hit våldsamma människor och betalar för förmånen att importera våld och aggressivitet.

KommenteraAvbryt svar