Pluspoäng även om du ej förstår vad du läser

Muslimer får andliga belöningar genom att läsa Koranen i den ursprungliga arabiska, även om de inte förstår språket.

Wan Ji Wan Hussin  uppmanar till att läsa Koranen på arabiska då översättningar av den ”muslimska heliga boken” kan fortfarande innehålla felaktigheter. ”Även om du läser det på arabiska utan att förstå det, kan du få” Pahala ”, (belöning från Gud).

MalayMail

2 thoughts on “Pluspoäng även om du ej förstår vad du läser

  1. Att läsa brottskatalogen (koranen) ger inte pluspoäng däremot ger den minuspoäng då den fuckar hjärnan och hämmar utvecklingen.

    Strimla skiten säger jag eller så kan skiten inlämnas till ett fjärrvärmeverk och göra lite nytta som brännbart avfall.

  2. Mohammed kunde inte läsa, och han fick Koranen från en ängel vid namn Gabriel. Koranen skrevs ner flera årtionde efter hans död.
    Innebär att Koranen gick från mun till mun genom flera språk, och därefter skrevs den ner. Får inte ändras.
    Hur svenskar som är utbildade (en del i varje fall) och läskunniga, kan ha förståelse för denna sagobok är för mig obegripligt.
    Att muslimer inte förstår kan jag förstå, efter som dem är indoktrinerade i denna lära sedan barnsben. Utövar man en ritual som att be 5 ggr/dag, och mår bra av denna, så är det mycket svårt få dem att gå ur denna vidskepelse. Psykosocial sjukdom. Lång väg att vandra för oss, och hjälpa dessa ur denna villfarelse.
    Måste börja i unga år, och då i skolan. 9-års åldern.
    Definitivt skal vi inte godkänna deras sedvänjor med halalmat, ingen gymnastik för flickor, ingen politisk klädsel i skolan (burka, hijab m.m.).
    Etik borde läras ut redan från förskolan.
    Idag lärs det bara ut sossepropagande att alla är lika.
    Alla är inte lika och tur är det. Däremot skall man ha respekt för lärare och inte vara dum i huet som vi säger i Malmö/Skåne.

KommenteraAvbryt svar