Tjeckiens president Zeman talar klarspråk om islam och massinvandring


ISLAM/INVANDRING. President Zeman är en av få ledare i Europa som törs tala klarspråk och han har gjort det flera gånger tidigare. Tyvärr så kommer det inte att väcka någon större uppmärksamhet hos svenska hatmedia. De kan inte historien om islam.


17 responses to “Tjeckiens president Zeman talar klarspråk om islam och massinvandring

 • Risto Matinen

  Tja, Zeman är inte så pjåkig, men nog var Václav Klaus, den andre tjeckiske presidenten bättre.

  Som jag ser det är det inte främst islam som är problemet, utan barbarerna. En kristen neger är inte påtagligt bättre än en muhammedansk. Zigenare är förmodligen det mest kriminella folkslaget, men negern kommer inte så långt efter. Det är bara att kolla kriminalstatistik från USA.

  Svartingen är grovt överkriminell i jämförelse med vita och gula. 30 % av hannarna sitter någon gång under sitt liv i fängelse. Ca 40 tusen vita kvinnor våldtas av negrer per år, medan noll (eller <10 st) negresser våldtas av vita.

  Förvisso är islam en hat- och våldsideologi, som kan rationalisera deras våldsdåd och annat skit de håller på med. Dock uppstod ideologin i arabvärlden. Blev de därefter mer barbariska eller speglar den deras natur?

  Den som vill läsa mer om vad som händer i Tjeckien, kan med fördel kolla in Luboš Motls hemsida: The reference frame. Han är en strängteoretiker, men har åsikter om det mesta.

  Gilla

 • Kattsand

  När man ser det önskar man att vi också hade politiker som brydde sig om sin egen befolkning.

  Gilla

 • Nisse

  Den idioten har nog gått i Monas skola………

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  President Zeman imponerar, 10 poäng av 10 möjliga för talet, mannen är mycket påläst om muslimer och islam och citerar koranens kvinnosyn, bl.a. att en kvinna är värd hälften av en man och en massa andra galenskaper, han nämner att Vietnamneser och människor från Ukraina integrerats utomordentlig bra men med muslimer fungerar det inte….Och det vet vi alla som läser petterssonsblogg att det är omöjligt!

  Gilla

 • putte

  När får vi höra dessa tänkvärda ord ifrån herr Löfven ,ord ifrån en statsman som tänker på sitt hemland och inte hymlar med verkligheten utan talar klarspråk.

  Gilla

 • arma

  Bravo, president Zeman !

  Gilla

 • Ulf

  Vore jag sosse så skulle jag bryta ut en tjecko-slovakisk fraktion och starta ett vänsterparti som är mot islam. Det lär inte ske, så nästa regering kommer att bli borgerlig.

  Gilla

 • ossie

  Tänk om vi hade en sån ledare som Ungern och Tjeckien har som värnar om sitt land och sitt folk. Det vi har är inte värt att nämna på samma dag.

  Gilla

  • Joy

   Ankarmän, totalt smaklöst att se dessa desertörer rada upp sig. Jag saknar ord för att beskriva vreden och föraktet jag känner mot dessa människor.

   Det finns inte gränser för våra myndigheter och politiker, de har gett sig den på att utplåna oss svenskar. De måste drivas av den onde själv!

   Gilla

   • ÅMÅL

    Ja och vilket drev MSM bedrev mot polackerna som ville lära tjuvar och våldsmän på boendet att deras beteende var oacceptabelt!

    MSM tar parti för asylanter hur de än är!

    Fler och fler svenskar vaknar upp till den bistra verkligheten!

    Gilla

 • Argus

  Miloš Zeman är socialdemokrat så uppenbarligen finns det sådana med kalibrerad kompass. De som vuxit upp i ett land sönderslitet av diktatur passar sig noga att beredvilligt importera embryon till en annan diktatur. Våra vänner i det före detta kommunistiska Europa går från klarhet till klarhet medan våra egna fredsskadade politiker och ”kulturpersonligheter” gör allt för att tända de etniska konflikterna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: