Tjeckiens president: ”släpp inte in trojanska hästen”

INVANDRING. Tjeckiens president Milos Zeman har meddelat att den pågående migrationsvågen till Europa är ”ett organiserat intrång”.

2015-12-26_2001

Ibland verkar jag vara ett slags Kassandra, som varna troerna för att släppa in hästen… Jag är dock djupt övertygad om att det som vi fått att ta itu med är ett välorganiserat intrång och på intet vis flyktingarnas spontana rörelse, sade Milos Zeman i sin traditionella nyårshälsning till medborgarna.

Enligt Tjeckiens president utgörs största delen av papperslösa invandrare som anländer till Europa av unga män utan familjer.

Vad är det som hindrar dessa män från att med vapen i handen strida mot Daesh för sina respektive länders frihet?

I sitt anförande utlöste även Zeman kritik mot politikerna som förminskar och underskattar problem i samband med den illegala invandringen till Europa.

Sputnik News

-Pettersson håller helt med Milos Zeman. De unga männen är desertörer och borde skickas tillbaks för att slåss för sina länders fred, frihet och välstånd. De ska inte sitta är och klaga över att deras fruar och barn är kvar i Syrien, över att maten är dålig och internet har dålig täckning. UUUUUTTTTT!

Islam är en trojansk häst

15 thoughts on “Tjeckiens president: ”släpp inte in trojanska hästen”

  1. Too late, Mr Zeman. You have already let them in. They are here in EU.
    But You are protected, not us. We have to be among these shitheads…
    You traitor.

  2. Muslimska femtekolonnen har funnits i Sverige sedan länge i ’sovande’ organiserade celler som banar och slätar vägen, förbereder terrängen för den stora invasionen genom att sprida den sjuka islamideologin.
    De är femte kolonnen, trojanska hästen, infiltratörerna.
    Just därför fortsätter flyktinghorderna komma till Europa och till övriga världsdelar – de blir ”skrämda” och flyr för livet. Tro inte på deras lögner och krokodiltårar.
    Om alla är skrämda, torterade och hotade till döds, varför anpassar de inte sig till att leva i fred, utan begår brott efter brott ?
    Ta inte in bödlarna!!!!

  3. Kan bara instämma med förra talaren en ren självklarhet.
    Ståndaktig som inte leker följa jonn med stor fräsarna innom eu.
    Eu har själv bäddat som dom ligger genom att inte följa upp de yttre gränserna eller för den delen backat upp de länder som vägrar samarbeta. Pga att de saknar dessa naiva godtrogna
    Samt reglerar pressen och media till nivå där deras snevridna värd inte ska få hota massan eller politikerna med sitt PK.

    För det dom kallar demokrati i vårat land är i själva verket socialdiktatur med en sjuklöver sittande i knäna plats o lyd.

    Ja precis som små knähundar liggande passiva

    .

  4. Hur i helvete kan det komma sig att Tjeckiens president är 12000 ggr mer begåvad än ca 88% av Europas övriga ledare? Beror troligen på att man vet hur det är att leva i kommunismens vidriga bojor, som förmodligen var 100 ggr lindrigare än islams bojor….

    • Blodsven:
      Det är sant. Kommunismens mörka tider kan inte jämföras med islamismen. Mitt hemland levde under ottomanska oket sedan tidiga medeltiden upp till 1877 då man besegrade turkarna för gott. De två furstendömena Valakiet och Moldova hade enats redan tidigare (1859) och kallades för Rumänien, men aldrig fick deras gemensamme ledare Alexandru Ioan Cuza för kung, utan prins. Inte förrän en ny dynasti tog över landet: Hohenzollern-Sigmaringen med Carol I (rumänska för Karl) som kung.
      Rumänerna har en fäderneärvd avsky och motstånd gentemot islam. Jag berättade om för er om turkarnas grymheter under frekventa räderna då de plundrade, mördade och kidnappade barn.

      • Vet att ditt folk lidit alla helvetes av både islam, kommunism och zigenareländet. Hade heller inte varit några som helst problem att tagit emot 1 miljon av din kaliber….

  5. Den tjeckiske presidenten sa också följande: ”Detta land är vårt land och det är inte och kan inte vara för alla.”

    • Bra kommentar, de politiskt korrekta tycker det är ”RASISM” men de lever också i det blå och hatar sitt eget folk och sitt land som bara ”firar midsommar och andra töntiga saker…” (Mona Muslim…) Häftigare med araber som mördar små barn och skapar krig och kaos var de än befinner sig….VILL SVERIGE HA ETT HELVETE SKA DE FORTSÄTTA TA IN DEM!

  6. Dessa unga mäns uppgift är inte att kriga mot IS utan att sprida Islam i så många västländer som bara är möjligt. De är unga så de har åren på sig att få många barn i sina nya hemländer. Allt finansierat av sina värdfolks skattebetalare.

Kommentera