Reinfeldt på turné i Finland

Sveriges förra statsminister (?) har varit på besök i Finland för att lära ut ekonomi till våra grannar.

Nu är ju inte Reinfeldt den han är om han inte får predika om mångkulturalism och invandrares förträfflighet.

Orden om barbariska svenska seder och att Sverige inte tillhör svenskarna utan invandrarna, har knappat klingat ut innan den tunnhårige reser utomlands och predikar det han predikade här i åtta år.

De finska kommunpolitikerna och tjänstemännen fick bl.a. höra den tunnhårige orera följande.

“Samhällen där alla tror på samma gud och gör samma saker är urtrista”

Jag vet inte om den tunnhårige läst om etniska och religiösa konflikter i Mellanöstern och Afrika, eller följt debatten om vikten i ett samhälle att medborgarna har något gemensamt att samlas kring?

“Jag har träffat folk som har sagt att vi lever i ett land som kollapsat, men jag har då inte märkt några sådana tecken”

Beviset för att den tunnhårige lever i en värld dit majoriteten av Sveriges befolkning aldrig kommer. De problem vanligt folk ser med skolan, äldrevården, vården, socialtjänsten, kommunernas besparingar och den ökande otryggheten, verkar gått honom helt förbi.

Fast det är klart. Den tunnhårige har valt att bosätta sig i ett område som närmast är kliniskt rent från det nya Sverige, trots att han har råd att bosätta sig var som helst, exempelvis i något mångkulturellt område där han skulle trivas som fisken. Det ekonomiska behöver han heller aldrig bekymra sig om och inte heller den framtida pensionen, för som politiker har han sett till att sko sig på skattebetalarnas pengar.

“Min erfarenhet av syrier och irakier är att de är de hårdast arbetande personerna som vi har i vårt samhälle”

Förmodligen är det därför som länderna i Mellanöstern inte fungerar och då talar jag inte om krig, utan om dessa samhällens utformning. Möjligt att de jobbar hårt, men de gillar att göra det svart.

Den tunnhårige är också stolt över att Stockholm är Europas näst mest mångkulturella stad (trodde det var Malmö), men hans nya lya i Vasastan ligger tryggt en bit från Tensta, Rinkeby och Husby. Att den tunnhårige inte läser utländska mediers rapporter om bilbränder, förortskravaller, segregation, sexuella trakasserier, terrorsvenskar, no go-zoner, förstår vi snart nog.

Nej, med facit i hand verkar den tunnhåriges ideologi ligga närmare Vänsterpartiet än Moderaterna och jag tror inte att partiledningens val var särskilt genomtänkt och att många moderater nu förkastar den tunnhåriges politik är väl ingen hemlighet. Frågan är vad AKB står? Hon kanske bara är en smalare, hårigare och kvinnligare kopia av den tunnhårige man som hann rasera så mycket av Sverige. Lita inte på en moderat, säger jag som f.d. moderat.

Avpixlat

Huvudstadsbladet

Skärmklipp

23 thoughts on “Reinfeldt på turné i Finland

 1. […] För någon månad sedan hasplade den tidigare regeringschefen ur sig ungefär samma befängda saker på en kort visit i Finland, som traditionellt tillämpar en avsevärt mer restriktiv immigrationspolitik än vad som förekommer hos oss. Reinfeldt uppmanade sina finska värdar att öka på invandringen betydligt, ity: ”Samhällen där alla tror på samma gud och gör samma saker är urtrista.” Den svenske gästen hävdade vidare under sitt Finlands-besök att syrier och irakier är ”de hårdast arbetande personerna som vi har i vårt samhälle” samt rajlerade även här om ”kollapsen” (plats för överlägsen fnissning). http://petterssonsblogg.se/2016/02/12/reinfeldt-pa-turne-i-finland/ […]

 2. F.Reinfeldt skall:
  1. Ställas inför riksrätt
  2. Dömas till långt och hårt straff
  3. Åläggas att betala ett mycket stort skadestånd till staten Sverige
  4. Låsas in på fängelseisoleringsavdelning(säkerhetsbunker)
  5. Vid avtjänat straff;
  förklaras “Persona non grata” av staten Sverige

  Ändå har jag varit diplomatisk. Straffet för landsförräderi av den magnituden han gjort sig skyldig till har i grund och botten endast en utgång men det är fredstida lagar som gäller…tyvärr.
  Så allvarligt är ändå brottet.

  Han har försatt Sverige i ett oerhört farligt läge genom att slaviskt följa den plan Bilderberganhopningen/Romklubben har för Europa och Sverige.

  Det är dags att sluta mesa med den fan, dags att sluta vara en hög mesar gentemot politikerna och tjänstemännen.
  Vi är illa ute och det är dags att agera! Vi måste göra det själva.
  Många myndigheter har redan gett upp:
  Polisen, Invandrarverket(som det heter på riktigt, skall snart ändra namn till Utvandrarverket), kommunernas socilatjänster, skolan…och många fler.

  Så går det när man är godtrogen(är själv inget undantag) men straff, det ska Reinfeldt ha för det han åsamkat Sverige.

 3. Det är en gåta att han är på fri fot ? En människa som gjort så mycket ont borde sitta inne på livstid !

 4. Patetiskt!
  det är tragiskt att Reinfeldt svin får härja fritt

  • Om jag fick tippa så skulle jag tro att finnarna har hört om Reinfeldts bravader och på basis av dessa inbjudit honom till en turné. Så pass kloka är vi.

 5. Det är lika tragiskt att den flintskallige kärringen måste leva på svenska skattepengar som att de vuxna asylsökande barnen beter sig som hyenor.

 6. Om nu Reinfeldt tycker det är så tråkigt med ett lugnt och stabilt samhälle finns det många platser på jorden dit han kan söka sig. Syrien, t.ex. men det kanske inte är tillräckligt spännande där? En liten semesterhydda i Afghanistan kanske? Colombia och Farc-gerillan verkar ju tydligen hade lagt av, annars hade väl en flerårig fångenskap varit spännande.
  För oss som tycker det är tillräckligt “spännande” att se om månadens räkningar kan betalas framstår FRs krav på spänning i livet helt vansinniga.

 7. Finns det ingen saneringsfirma som kan “ta hand” om honom, – och även hans efterföljare Löfven?

 8. Det vore en välgärning om han sökte sig iväg och själv blir en invandrare. Han kan dra dit pepparn växer.

  Är det någon som utövar utpressning emot honom? Det finns väl ingen som frivilligt uttrycker sig så erbarmligt dumt som han?

  Önskar att någon juridiskt begåvad person kan ställa honom till svars för det lidande han orsakat.

 9. Kan idioten och landsförrädaren inte fortsätta ännu längre österut och stanna där Sibirien t.ex.

 10. Han får väl starta ett nytt parti. Hans gamla har ju tagit avstånd från det mesta av hans galenskaper.

 11. “Gamla människor ska jobba”, säger en idiot som under hela
  sin levnad inte haft ett ärligt jobb, och det han haft har varit
  10 gånger högre betalt än vad han varit värd.
  Är det någon som vet om detta skadedjur fortfarande uppbär
  lön från riksdagen ännu??

  Sen är Finnarna allt för smarta för att ta några lärdomar från
  en som i tio års tid förvandlat ett av världens mest utvecklade
  länder till en Bananrepublik där skolan har blivit den sämsta i
  Europa, där den ena samhällsnyttan efter den andra kollapsat
  efter denne Dåres politik!

  • Finnarna smarta? Det där var dagens bästa, hittills.

   Vi hade ett av Europas starkaste ekonomier fram till 2007. Sen har allting gått åt helvete. I dag är vi Europas sjuke man. Ekonomin är sämre än Greklands.
   Det är mycket möjligt att våran namnförfalskare, statsminister Jyrki Katainen hade kontakter med Reinfeldt för någon måste han konsultera om matematik. Han hade ju nästan underkänt i ämnet. Och dessutom är hans parti ett broderparti till Reinfeldts.
   Vi är ju snart i händerna på IMF och förmodligen också WWF.

  • När man tror att man har hört alt, så bara kommer det:

   http://hallandsposten.se/asikter/ledare/1.4702048-debatten-om-invandrare-och-kriminalitet-maste-utga-fran-fakta

   Så fort det är någon som säger något positivt om invällningen och att vi skall betala för att utrotas skall det basuneras ut, hur dumt det än är!

   Det mest vidriga är att ingen på Hallandsposten inte kan känna till att detta inte stämmer, men väljer att blunda för detta för att sprida propaganda!

   Här är statistiken baserad på fakta:

   https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10153390739003231

   Jag vill lägga till att dom flesta som begår brott i Sverige grips aldrig och bland dom har säkerligen dom flesta asylbakgrund!

   • Ett annat lågvattenmärke inom propagandan:

    http://hallandsposten.se/asikter/ledare/1.4684588-migrationen-okar-handeln

    Alla som förespråkar fri invällning och sjunger mångkulturens lovord hyllas okritiskt!

    “Varje anställd med utrikes härkomst ger i genomsnitt 1–3 procent högre utrikeshandel för företaget.”

    Då menar alltså Hallandsposten att om exempelvis Volvo skulle anställa 30 stycken Hottentotter, så skulle exporten helt plötsligt gå upp med 100%, bara som så där!

    Toyota, världens största biltillverkare, 2014 låg produktionen på 10 475 338 fordon, varav säkerligen minst 10 miljoner gick på export, skulle då bara kunna åka ner till Afrika och hämta 30 stycken somaliska kamelfösare och som genom ett trollslag exportera 10 miljoner bilar till?

    Skrämmande dåligt Hallandsposten!

Kommentera