24 thoughts on “Fridolin: Vi har ingen flyktingkris

 1. Fridolin är en renodlad produkt av det Mao-inspirerade dagissystemet som stoppade ungarna in i en fålla och separerade dem från föräldrarna och fick dem att lyssna mer på stat och jämnåriga än de äldre i familjen som visste vad historia är.

  Fridolin är en produkt.

 2. Finns ingen anledning till att kommentera vad en förståndshandikappad häver ur sig. Detta får psykologerna ta hand om.

 3. Orkar aldrig lyssna på den lättviktige Frigoliten. På ett vis har han rätt. Andelen flyktingar av ockupanterna är ytterst låg, så på det sättet är det kris om man tycker det saknas flyktingar. Däremot har vi en asylparasitkatastrof!

  Aldrig har vi varit så hotade som nu. Aldrig har det funnits så gigantiskt många främmande och fientliga vapenföra män i landet. Inte ens när Sverige förlorade Finland 1809. Läget är värre än under WW2.

  Stäng gränsen för asylparasiter och deras anhöriga från tredje världen! Vi har tagit emot fler så att den behöver vara stängd i ett par tusen år. Börja massutvisa!

 4. Fridolin…..violin… kan man inte spela rent ska man inte vara med i bandet/orkestern
  Avgå din fjant!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Man kunde väl inte vänta sig något annat från ett skitparti på 5-6 % , tyvärr sitter de i regeringen annars hade väl inte någon brytt sig. Det är ju samma sak med Centern, rätt så komiskt när ett skitparti på 5-6% hotar med lagstiftning, snacka om hybris.

 6. När man bara suttit på skolbänken och riksdagsstolar då blir det lätt att förnäka verkligheten.

 7. En snorunge!
  Det enda han lyckas med är förstöra Sverige och att pissa på sitt eget folk.

  En skam utan dess like!

  Usch!

 8. Ja, de ser ju inte svenskars behov, så i deras värld finns inga kriser om de kan räkna in antalet som kommer hit. Ju fler desto bättre, är ju det de velat i årtionden. Hjärntvätten för politiker har fungerat väl i lilla dårhuset, riksdagen.

 9. Bästa herr Frigolit, “vissa EU-länder” tar det ansvar som de är satta att ta. För sitt folk och sitt land. Andra EU-länder gör inte det och sitter också i skiten. Eftervärldens dom över er gröna kommunister kommer att bli skoningslös.

  • Jag ser fram emot att om tiotalet år kunna blicka tillbaks och njuta av bilderna och filmerna från revolutionen när förrädarna släpades ur riksdagen, slogs blodiga av uppretade svenskar och hissades upp i lyktstolpar och de flyende som genom gamla stans gränder fick ränna gatlopp med spottloskor, flaskor och stenar haglande över dem som till slut fick dem till marken där de misshandlades till oigenkännlighet.

  • Det kommer tyvärr aldrig hända. Skulle det någonsin gå så långt att vi har uppror där människor enas till den grad att de vill förinta de vedervärdiga människor vi har som politiker idag, så kommer polisen stå i mellan och svara med dödligt våld.

   Polisen jobbar för makten, inte för människorna. Det har de gjort väldigt klart, om och om igen.. och det är inget som är unikt för Sverige direkt.

 10. Aha, så det finns ingen flyktingkris?
  Så bra, då behöver väl inte migrationsverket få några extra resurser ?

 11. Det är “absolut’ som den oerfarna/okunnige unge miljöpartister, tillika språkrör för gamla och nya KPML(r)-are säger, för att OM inte funnit så hade EU aldrig haft någon flyktingars. Budgeten, behovet, för Invandrarverket år 2016 är 61 miljarder. Hur mycket hjälp kan man få för den summan om man satsade på hjälpa kvinnor och barn i hemländerna istället för att försörja unga och vuxna män (mer än 70% av asylanterna är män) som inte vågar välja sida.

 12. Att förklara vad flyktingkris är för en miljöpartist: flyktingkris är det som miljöpartister ser som rena julafton vad gäller mängd…

 13. Nej såklart vi inte har. I alla svenska kommuner, speciellt i storstäderna, finns tiotusentals lediga lägenheter med låga hyror som skriker efter hyresgäster, personer som ska bo för att jobba i de hundratusentals lediga jobb som måste tillsättas i export-industrin.

  Frigolit – tillochmed i din egen hemhåla är det bostadsbrist och knökfullt med asylanter. Men du har kanske inte vatt himmavid på ett tag nu.

 14. Att använda förstånd och sunt förnuft är ju en omöjlighet när man inte har eller någonsin har haft detta. Avsaknad av detta är ju en förutsättning för att komma nånstans i detta stollaparti.

Kommentera