Nytt asylboende bara för kristna


Nuri Kino är bedrövad över att kristna asylsökande trakasseras, misshandlas och jagas iväg från svenska asylboenden.

Kino har fått ett telefonsamtal där en insatt man beskriver två asylsökande kristna kvinnors upplevelser på ett svenskt asylboende.

De två kvinnorna och deras barn såg sig tvingade att lämna sitt boende och lever idag i ett privat hem för asylsökande. Den religiösa förföljelsen på svenska asylboenden förvärras hela tiden och det är nu dags att på allvar ta tag i problemen, inte bara på asylboenden, utan också i badhus, bibliotek, köpcentrum m.m.

Kino planerar ett asylboende för bara kristna och tillägger att den tiden är förbi när vi hade en harmonisk blandning av religioner och etniciteter på våra asylboenden (också i samhället, mitt tillägg).

Artikeln är läsvärd, men samtidigt förvånas jag. Har vi inte hört till förbannelse att mångkultur är bra och att mångkultur är det europeiska samhällets framtid? Har man ljugit för oss eller har man tvingats föra fram den åsikten?

SvD

Tro ni inte att bara kristna förföljs på svenska asylboenden. En annan grupp är hbtq-personer. Dessa trakasseras allt oftare och inte sällan tvingas de fly från sina placeringar.

SvD

Vilka som ogillar kristna och hbtq-personer får ni gissa er till, även om jag tror ni vet. Kan tyckas märkligt att den s.k. vänsterfeminismen ständigt tar ställning för islam, den mest intoleranta religionen som ser både kristna, hbtq-personer och kvinnor som ondskans allierade.

Min personliga åsikt är att den allt mer växande gruppen muslimer kommer att märkas av i samhället i en allt större utsträckning. Kalla det rasism om ni vill, men det är i samhällen där islam dominerar som övriga ställs inför allt större problem och det är i muslimdominerade länder majoriteten av världens konflikter har sitt ursprung. Det är möjligen så att vänsterfeministerna tror de är immuna mot islams ideologi, men jag tror inte att vänsterkvinnor som inte sällan är lesbiska ses med blida ögon hos muslimska män och det lär också de bli varse.


13 responses to “Nytt asylboende bara för kristna

 • Gamla nyheter på SVT, igen! | Petterssons gör skillnad!

  […] Kristna hotas på asylboende              Nytt asylboende bara för kristna […]

  Gilla

 • Joy

  Mångkulturen segregerar, hoppsan! Vem kunde tro det? Obs! Ironi av dålig kvalité!

  Gilla

 • Kommendanten

  Såsom den där äckliga pedofilen Muhammed tog makten medelst våld, plundring, kvinnoförtryck, dödade och med andra barbariska handlingar, gör muslimerna det också mot icke-muslimer och i synnerhet mot kristna.

  Föregående år massimporterades över 150000 muslimer, lågt räknat. 7-klöverns oansvariga politik kommer att få förödande konsekvenser för hela Sverige. Detta är bara en försmak av det vi sett och det kommer att bli mycket värre om inte någon förändring sker.

  Vakna mina vänner och var på er vakt, eljest väntar stenåldern och Muhammedistan.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Vi vanliga dödliga som riktar kritik mot asylindustrin blir antingen censurerade eller kallade nazister.
  Varför skulle jag utsätta mig för det för att försvara bidragsturister?
  Makthavarna tycks inte ha något speciellt att invända, så slåss på ni.

  Gilla

 • eva

  Den av staten påbjudna muhammedanska invasionen kommer att märkas mer och mer. Hur kommer svenska politiker att reagera inför den första ISIS-anordnade halshuggningen?
  Med fasa så klart och utan att begripa att den politik som förts bäddat för detta.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Så sverige kommer att ta på sig rollen att hysa en mångfald av enheter/grupper som ska skyddas från varandra. Asyl inom landet?
  Det här är ju ingen långsiktigt hållbar idé. Det måste till en verklighetsbaserad syn på vad somnar i ett asyl åtagande. Att i ett land samla horder av ovänner koncentrerar i stället ovänskapen i stället för att späda ut den.
  Det unika i att skapa fredliga samhällen ska inte missbrukas av de som inte förmår bidra till fred.

  Gilla

 • ÅMÅL

  DEN PÅTVINGADE MUSLIMINVASIONEN har tvingat västerlänningarna att anpassa sitt liv efter dem!

  Gilla

  • Joy

   Vilken underbar bild! Dags att kvinnor får försvara sig i det offentliga rummet, och inte svikas av gnälliga gubbar som vill hålla kvinnor hemma! De kan försvara sig själva de här damerna.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Så rätt du har. Och det paradoxala är väl att den MÅNGKULTUR som VI vitahyade kristna med håret fladdrande från en kropp med ‘utmanande klädsel’ tvingas på oss, är något som MUSLIMERNA själva vägrar att finna sig i, en uppfattning som accepteras och erkänns av förespråkarna för mångkulturens samhälle.

  Därmed kommer muslimerna att undantas från MÅNGKULTUREN, genom att bilda sina egna samhällen, skolor, möteslokaler, fritidsanläggningar etc. där kvinnor, hbtq och kristna inte har tillträde…. så hela vänsterflumsnacket är en tankekortslutning – en livsfarlig ledning, om man sar så.

  Det skulle inte förvåna mig om det kristna asylboendet förbjuds på grund av diskriminering, medan det ”andra” subtila asylboendet där de hotats och misshandlats får inte alls anmäls…. eftersom det är ”öppet för alla”:

  Gilla

 • Svensk lösen

  Vi kan inte ha muslimer i Sverige om vi vill ha ett land som är tryggt och säkert att leva i.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Helt rätt men Stefan Löven var i mosken nyligen vid Medborgarplatsen och vände arslet mot mecka så sluta rösta på honom!

   Gilla

   • age

    Det var väl en tröst att han inte vände huvudet mot mecka.

    Förresten; Det kan väl inte vara sant att man har inkvarterat kristna kvinnor bland muslimska män!
    Som att stänga in ett lamm i lejonburen.

    Och, vilka muslimer är muslimer?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: