Kraftigt ökat behov av väktare


Lusharpan noterar att på de senaste nyheterna så är det kraftigt utökade behovet av väktare i samhället en stor nyhet. Idag finns ca 17000 väktare men man har behov av åtskilligt fler. Den befintliga personalen går på knäna och arbetar massor av övertid.

Björn Ericsson på Almega Säkerhet vågar kalla en spade för en spade och konstaterar att det är den ökade invandringen som är huvudorsaken, bla bevakningen av asylboenden. Han har fått förfrågningar direkt från Migrationsverket om utökade personalresurser

Lusharpan undrar bara vem som ska betala. Men det ingår säkert i den positiva kalkylen som ansvariga politiker påstår finns när det gäller svensk invandringspolitik. Och det utökade behovet av väktare är ju ett säkert tecken på att brottsligheten sjunker i vår samhälle, eller hur regeringen ??

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


12 responses to “Kraftigt ökat behov av väktare

 • Hönsmamman

  Nya regler fr 1 april. Ingen av höstens ”fallfrukt” kommer att hinna plockas upp innan dess. De ligger i sina lådor och ruttnar? Sverige vill inte längre betala för deras drömmar. Dags att vakna och återvända hem. De vet egentligen redan nu och kunde om de var smarta spara år av sina liv och hjälpa till i sina hemländer i stället för att sitta här och vänta på nåt som inte kommer att hända.

  Svensken har börjat resa sig och det stoppar ingen.

  Hur menar förresten Schyffert att alla de pizzahandlare (ofta med invandrarbakgrund), som kommer att få se efterfrågan på pizza sjunka, ska klara sig ekonomiskt? Hur tänkte han där? Det finns ju faktiskt människor som lever på att tillverka pizza. Ska dom lägga ner? Öppna asylboenden i stället? Och kanske servera pizza där?

  Tänkte att nu när oron sprider sig på boendena kunde det ju vara fint om de blev underhållna. Då kan ju Schyffert och andra underhållare underhålla dem som får underhåll? Han kan ju åka runt på asylboenden och göra livet glatt och enkelt för dem. Stå upp för de som ligger sämst till? Så där flärdfritt och okomplicerat som bara han kan.

  Gilla

 • Involuntarium

  Sitter asylturister på landets asylboenden och beklagar sig över att ärende hanteringen tar tid! De visar sitt hat mot det svenska samhället och dess befolkning genom att slå sönder och bränna sina boenden, sexuelltofreda, våldta och begå diverse andra kriminella handlingar mot sina välgörare!

  De är så förbannat fräcka att de förväntar sig permanenta uppehållstillstånd och familjeåterföreningar dessutom säger sig vissa ha större behov av samhällsresurser som vård och sjukvård än landets egen befolkning!

  Det finns inget i asylturisternas medvetande som heter ”visa hänsyn och solidaritet” med välgörarna! Nä asylturisterna är fullständigt egotrippade! Asylturisterna ska ut ur Sverige så småningom och de som beivrat asylturismen ska självklart ställas till svars för sina handlingar!

  Minst 200 000 barn lever i fattigdom i Sverige! Det är en skam! PK patrasket prioriterar asylturismen framför den egna befolkningens väl och ve!

  Sverige har inte ekonomiska resurser för att betala ut pensioner så garantipensionärer kommer upp över fattigdomsgränsen! (Fattigdomsgränsen = 18 000 SEK brutto per månad) (garantipension = 7 899 SEK brutto per månad för ensamstående! Det blir ca 5 000 SEK efter skatt)

  De pensionärer som inte har pensioner över fattigdomsgränsen har inte råd med någonting annat än tak över huvudet och knappt mat för dagen!

  Stor del av fattigpensionärerna har inte ens råd med sina livsnödvändiga mediciner, medan asylturisterna förbrukar svensk välfärd i en rasande takt!

  I Sverige har vi ett verklighetsfrämmande PK-patrask som gör allt för att köra svensk ekonomi och det svenska demokratiska samhället i botten!

  Gilla

 • Kommendanten

  Bevakningsbranschen skriker efter väktare, som har blivit en bristvara. För 2015 var den totala kostnaden för skattebetalarna drygt 70 miljoner.

  Detta är helt sjuk, vi massimporterar lyckosökare och trycker in de på asylboendenen för att sedan bevaka dessa. Det säger ju säg själv att ”dessa” inte är vanliga människor därvid bevakning erfordras. ”Dessa” är muhammedaner vars religion islam bejakar dödande, våldsamheter, kvinnoförtryck, diskriminering etc.

  Det ser jävligt mörkt ut för Sveriges framtid.

  Gilla

 • Falköga

  Nu hörde jag att han pliktskyldigast nämnde terrorism som nummer ett. Men han vågade sedan nämna invandrarförläggningar. Vilket han ska ha beröm för. Men säkert kommer att häcklas för av vänstermaffian och de goda häxorna.

  Gilla

 • Trodé

  Visst skapar invandring jobb…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: